انتظار 32 ساله؛ طولانی‌ترین زمان برای اعزام اندونزیایی‌ها به حج
کد خبر: 3911896
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۳

انتظار 32 ساله؛ طولانی‌ترین زمان برای اعزام اندونزیایی‌ها به حج

طولانی‌ترین مدت‌ انتظار برای اعزام زائران اندونزیایی به سرزمین وحی، 32 سال تخمین زده شده است.

انتظار 32 ساله؛ طولانی‌ترین زمان برای اعزام اندونزیایی‌ها به حج

به گزارش ایکنا به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در اندونزی، ده‌ها سال پیش، نوبت حج در اندونزی به صورت عادی و سالیانه بود و همانند اکنون طولانی نبود. برای مثال، افرادی که در سال 2006 برای حج در شهر دپوک واقع در جاوه غربی کشور اندونزی ثبت‌نام کردند توانستند در سال 2007 به حج بروند. با این حال، مدت نوبت کوتاه به هنگام ورود به سال 2009 تغییر کرد. در آن زمان از طرف بانک تسهیلاتی به جامعه اعطا و وام‌هایی برای سپرده اولیه به منظور ثبت‌نام در حج داده می‌شد که مبلغ آن 25 میلیون روپیه بود.


بیشتر بخوانید:


روال کار به این صورت است که یک ثبت‌نام‌کننده برای دریافت سهمیه حج باید 25 میلیون روپیه را به عنوان واریز اولیه بپردازد. چند ماه قبل از عزیمت افراد به حج، دولت و مجلس نمایندگان درباره هزینه کل زیارت تصمیم می‌گیرند. به عنوان مثال، در سال 2007 کل هزینه زیارتی که توسط ثبت‌نام کنندگان یا زائران پرداخت شد، 30 میلیون روپیه بود؛ بنابراین، زائران فقط باقیمانده 5 میلیون روپیه را پرداخت کردند. در حالی که در سال 2020 تصمیم گرفته شد که هزینه حج حدود 31- 35 میلیون روپیه باشد. بنابراین، مابقی مبلغ که باید توسط جامعه پرداخت شود، در حدود 5 -10 میلیون روپیه است.

مردم این کشور برای دریافت وام بانکی به منظور پرداخت واریز اولیه زیارت حج، اقدام به ثبت‌نام می‌کنند. پس از این، نوبت طولانی حج آغاز می‌شود. برای مثال، افرادی که در سال 2010 ثبت‌نام کردند، چهار یا پنج سال بعد توانستند عزیمت کنند. همچنین افرادی که در سال 2011 برای حج ثبت‌نام کردند، در سال 2017 - 2019 (بستگی به نوبت در شهر یا منطقه) می‌توانستند به حج بروند.

هر چه افراد بیشتری برای حج ثبت‌نام کنند، طبیعی است که نوبت انتظار طولانی‌تر می‌شود. برای مثال ثبت‌نام کنندگانی که در سال 2018 در شهر دِپوک ثبت‌نام کردند، در سال 2035 به عربستان عزیمت می‌کنند، به این معنی که باید 17 سال منتظر بمانند.

براساس داده‌های وزارت دین اندونزی در سال 2020، میانگین طولانی‌ترین زمان انتظار برای عزیمت زائران استان کالیمنتان به 32 سال رسیده است. ثبت‌نام کنندگان حج در سال 2020، در سال 2052 به عربستان عزیمت می‌کنند. پایین‌ترین میانگین ملی اندونزی در گورُنتالو است که افراد باید 13 سال در نوبت انتظار باشند.

طولانی‌ترین این نوبت انتظار در سطح شهرها و شهرداری‌ها،‌ به شهر بانتینگ واقع در استان ایتان سولاوسی جنوبی تعلق دارد که 43 سال است و آخرین ثبت‌نام‌کنندگان در این شهر طی سال 2063 به حج می‌روند.

نوبت انتظار قطعاً یک سال بیشتر افزایش می‌یابد، زیرا در سال 2020 هیچ یک از زائران اندونزیایی به دلیل تأثیر کووید-19 به حج اعزام نشدند. 75 درصد ثبت‌نام‌کنندگان حج در اندونزی بالای 40 سال سن دارند و مناسب است که براساس این اطلاعات و طولانی بودن زمان اعزام، افراد سریع‌تر برای اعزام اقدام کنند که دست‌کم 20 سال بعد به حج اعزام شوند. بر همین اساس افراد محصل نیز می‌توانند برای اعزام به حج اقدام کنند. در حال حاضر حداقل سن مجاز برای ثبت‌نام در اعزام به حج، 12 سال اعلام شده است.

انتهای پیام
captcha