وعده خروج آمریکا را باور نداریم / حفظ سلاح مقاومت به قیمت جان
کد خبر: 4019738
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۴
دبیرکل نُجَباء در جمع گروه‌های مقاومت ضداشغالگری؛

وعده خروج آمریکا را باور نداریم / حفظ سلاح مقاومت به قیمت جان

شیخ اکرم الکعبی در دیدار فرماندهان هشت گروه مقاومت عراقی، به استناد اظهارات مقامات نظامی ایالات‌متحده اعلام کرد که وعده عقب‌نشینی آمریکا از این کشور در پایان سال جاری میلادی را باور ندارد.

اکرم الکعبی، دبیر کل نجباءبه گزارش ایکنا به  نقل از مرکز ارتباطات و امور رسانه‌ای نُجَباء در ایران، شیخ اکرم الکعبی در دیدار فرماندهان هشت گروه مقاومت عراقی، به استناد اظهارات مقامات نظامی ایالات‌متحده اعلام کرد که وعده عقب‌نشینی آمریکا از این کشور در پایان سال جاری میلادی را باور ندارد. وی درخواست انحلال الحشد الشعبی را مبتنی بر اراده مرتجعان عربی و عبری خواند و تصریح کرد که مقاومت سلاح خود را مقدس می‌داند و هرگز آن را زمین نخواهد گذاشت.

شبکه المیادین از ملاقات فرماندهان گروه‌های مقاومت عراقی عمل‌کننده علیه آمریکا با دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء شامل «اصحاب الکهف، لواء الثائرین، لواء ثار المهندس، لواء القاسم، تشکیل الوارثین، فصیل المقاومة الدولية، رجال الله و سرایا ثورة العشرین الثانية» خبر داد و در ادامه، ویدئوی مشروح این دیدار را روی آنتن خود برد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «اکرم الکعبی» در این دیدار ضمن برشمردن مصادیق ترور، کشتار، غارتگری، شرارت و تعدی به مقدسات در رفتار دولت آمریکا، تصریح کرد: مبارزه با آمریکا و دنباله‌روهایش در منطقه و دنیا، یک واجب شرعی و ملی است، و مقاومت نیز به‌هیچ‌وجه از این واجب، عقب‌نشینی یا صرف‌نظر نمی‌کند. رژیم مستکبر آمریکا امروز نه‌تنها در عراق، بلکه در همه‌جا پروژه‌های استکباری و استعماری دارد و درصدد تحمیل نفوذ خود بر همه دنیاست.

وی با یادآوری اینکه شهید صدر(ره) آمریکا را "استکبار جهانی" خوانده و امام خمینی(ره) نیز آمریکا را "شیطان بزرگ" نامیده است، افزود: خصومت ما با این دشمن مستکبر صرفا مبتنی بر حضورش در عراق نیست. آمریکا حتی اگر از عراق خارج شود، دشمن است و هیچ روزی دوست ما یا دوست ملت عراق نخواهد بود. در هر وجب از خاک عراق، ما در برابر آمریکایی‌ها حق خون‌خواهی داریم. آمریکایی‌ها برادران، فرزندان و فرماندهان ما را به قتل رساندند. آن‌ها منابع ما را به یغما بردند، کشورمان را نابود کردند و نمی‌توان در آینده مطرح کرد که اگر آمریکا از عراق خارج شد، برقراری رابطه با واشنگتن مجاز است.

مذاکرات بی‌فایده و تصریح آمریکایی‌ها بر عدم خروج از عراق تا پایان ۲۰۲۱

دبیرکل نُجَباء در بخش دیگری از سخنرانی خود، راجع‌به شبهه "عدم ضرورت وجود گروه‌های مقاومت با توجه به وعده عقب‌نشینی اشغالگران آمریکایی از عراق"، اظهار داشت: فرماندهان آمریکایی به‌طور واضح و صریح بر عقب‌نشینی نکردن از عراق در پایان سال جاری تأکید دارند و این نشان می‌دهد که آمریکای اشغالگر احترامی برای حاکمیت عراق قائل نیست. لذا باید موضع‌گیری‌های ملی، مردمی، سیاسی و همچنین موضع‌گیری‌هایی از سوی برادران در گروه‌های مقاومت در برابر این اظهارات اتخاذ شود.

شیخ اکرم الکعبی ضمن تأکید بر اثبات نافرجامی و بی‌فایدگی مذاکرات سیاسی با اشغالگران، تصریح کرد: بدون‌شک تنها زبانی که آمریکا متوجه می‌شود، زبان سلاح مقاومت است؛ فقط لوله تفنگ، اقدام نظامی و مقاومت میدانی؛ آمریکایی‌ها جز این زبان، زبان دیگری را نمی‌فهمند.

دعوت مجاهدان به همدلی برای احیای ستون جهان عرب

وی در پاسخ به برخی مواضع در خصوص انحلال گروه‌های مقاومت یا تسلیم سلاح این گروه‌ها، خاطرنشان ساخت: ما در مقاومت اسلامی، همه برادرانمان را دوست داریم و به نظراتشان احترام می‌گذاریم، حتی اگر در برخی رویکردها با ما تفاوت‌نظر داشته باشند. گو اینکه اختلاف‌نظر نباید منجر به از میان رفتن دوستی شود. ما با آن‌ها با زبانی دوستانه برای توضیح حقیقت مسائل سخن می‌گوییم. برادران باید جزئیات را مدنظر قرار دهند. چه‌بسا که این جزئیات، به‌صورت ناقص و یا غیرواضح به‌دست آن‌ها برسد. ما تمایل داریم که آن‌ها از برخی دلایل و جزئیات آگاه شوند تا برایشان اثبات شود که آنچه در برهه کنونی مطرح می‌شود، نادرست بوده و حتی مشکل بزرگی را برای کشور ایجاد می‌کند.

مقام عالی‌رتبه مقاومت عراق، این کشور را ستون جهان عرب و پایتخت دولت عدل الهی توصیف کرد و گفت: این کشور باید قوی باشد، نقش خود را در دنیای عرب و جهان اسلام بازیابد و حاکمیت، موجودیت و قدرتش را به دنیا تحمیل کند. بنابراین اگر امروز عراق از ابزارها و ظرفیت‌هایی برخوردار است که نقاط قوت به‌شمار می‌رود، نباید آن را تضعیف کرد.

شیخ اکرم الکعبی با اشاره به اینکه "جنبش نُجَباء در انتخابات نماینده معرفی نکرد تا در چارچوب اقدام و اهداف سیاسی تعریف نشود"، اضافه کرد: تصمیم گرفتیم در کنار ملت باقی بمانیم تا با مشکلات و درد مردم شریک بوده و در سایر عرصه‌ها گام برداریم. از این خاستگاه می‌گویم که ما امروز کفن‌هایمان را به‌دست گرفته‌ایم. هرکدام از برادران حاضر در این جلسه یا دیگر برادرانمان، هدفی برای اشغالگران آمریکایی و مزدورانشان هستند. ما امروز در عرصه فداکاری گام برمی‎داریم و اقداماتی را انجام می‌دهیم که در ازای آن، توقع دستاورد شخصی یا حتی انتظار تشکر از احدی نداریم.

مقاومت و حشد را وارد سیاست‌های انتخاباتی نکنید

وی ضمن تأکید بر ضرورت پاسداری همه گروه‌های مرجع دینی و سیاسی از نقاط قوت ملت عراق، اظهار داشت: آرزو داریم که همه برادران حاضر در فرایند سیاسی و دیگر برادران، از وارد کردن مقاومت، سلاح مقاومت و الحشد الشعبی به چالش‌های سیاسی پس از انتخابات اجتناب کنند. راهکارهای مسالمت‌آمیز و قانونی و ظرفیت‌های دیگری وجود دارد که می‌توان چالش‌ها را به‌واسطه آن‌ها از میان برد. باید گروه‌های مقاومت و الحشد الشعبی را از این تضادها و مشکلات دور نگاه داشت.

دبیرکل جنبش نُجَباء در ادامه سخنان خود با یادآوری اینکه "سلاح مقاومت از سال ۲۰۰۳ طعم تلخ شکست، مصیبت، خسارت و فروپاشی بزرگ را به آمریکایی‌ها چشانده است"، به ذکر خاطره‌ای پرداخت و گفت: به‌یاد دارم که در سال ۲۰۱۰ برخی هیأت‌های سیاسی و برخی مسئولان وابسته به جریان‌های سیاسی ـ که نمی‌خواهم نامشان را ذکر کنم ـ به سراغ من آمدند. از عقب‌نشینی آمریکا و پایان اشغالگری (عقب‌نشینی اول) سخن به میان آورده و گفتند که آمریکایی‌ها به ما فشار می‌آورند که با شما درباره خلع‌سلاح مقاومت گفت‌وگو کنیم. من در آن دوره به‌شدت با این موضوع مخالفت کردم. بنده حتی با سخن گفتن درباره موضوع سلاح مقاومت هم مخالفت کردم.

خلع سلاح مقاومت یعنی تبدیل عراق به لقمه‌ای راحت برای آمریکا و اسرائیل

شیخ اکرم الکعبی سپس خطاب به طرفداران خلع‌سلاح مقاومت افزود: امروز شما چگونه در کشوری که تا کنون استقلال پیدا نکرده است، درباره سلاح مقاومت صحبت می‌کنید؟ کشوری که تا امروز تحت قیمومیت آمریکاست؛ اقتصاد آن به‌دست آمریکایی‌هاست؛ بودجه، اموال، نفت و حتی عایدات فروش نفت هم در اختیار آمریکاست. چگونه در چنین شرایطی خلع‌سلاح مقاومت را مطرح می‌کنید تا تبدیل به لقمه‌ای راحت برای آمریکا و رژیم صهیونیستی شود؟! این مسأله غیرقابل قبول بوده و محال است که درباره آن مذاکره کنیم. البته برخی پیشنهادها وجود داشت که برادران ما به دستگاه‌های امنیتی وارد شوند؛ اما همین مسائل هم به‌هیچ‌وجه قابل مذاکره و مناقشه نیست.

وی ضمن تأکید بر اینکه "سلاح مقاومت تنها به اسلحه، موشک و اموری از این دست محدود نمی‌شود"، خاطرنشان ساخت: سلاح مقاومت، اندیشه‌ای است که در ذهن و عقل مجاهدین جریان دارد. این سلاح را نه می‌توان تحویل داد و نه می‌توان از واگذاری‌اش سخن گفت. گروه‌های مقاومت اولین کسانی بودند که با بسیج ظرفیت‌ها و امکانات محدودشان، هجمه داعش به عراق را متوقف کردند. اگر بخواهیم درباره سلاح مقاومت سخن بگوییم، همان سلاحی بود که اغلب عشایر عراقی از آن برخوردار بودند و در هر خانه عراقی یافت می‌شد.

دبیرکل نُجَباء عقل‌ها، ظرفیت‌ها و تجربیات را سلاح حقیقی مقاومت دانست و اضافه کرد: در آن دوره، مقاومت برای مقابله با داعش حتی خودروها را به زره‌پوش تبدیل کرد. مقاومت علاوه بر تولید سلاح، به تعمیر و بازیابی تسلیحات خارج از رده که در پادگان "التاجی" و دیگر مکان‌ها یافت می‌شد اقدام و آن‌ها را دوباره قابل استفاده کرد. اگرچه نمی‌توان گفت و غیرمنطقی است که همه سلاح‌های در اختیار مقاومت ذکر شود.

سلاح مقاومت؛ سلاحی مقدس برای عزت

شیخ اکرم الکعبی سخن گفتن علیه سلاح مقاومت را غیرقابل پذیرش خواند و یادآور شد: گروه‌های مقاومت و تسلیحات مهم‌شان، همان سلاحی بود که عزت ربوده‌شده را بازگرداند؛ در حالی که اکثریت از عراق روی برگردانده بودند. به اعتراف دولت وقت، هنگامی که داعش برخی شهرهای عراق را اشغال کرد، دولت با آمریکایی‌ها تماس گرفت. در حالی که توافقنامه‌ای مبنی بر کمک به عراق وجود داشت، اما چون پروژه آمریکایی داعش در درون عراق دنبال می‌شد، آمریکایی‌ها سر باز زدند. آن‌ها حتی از دادن سلاح و مهمات خودداری کردند. در حالی که تانک‌هایی به عراق فروخته بودند، مهمات آ‌ن‌ها را تحویل نمی‌دادند. آمریکایی‌ها در آن مقطع به‌طور صریح و رسمی در رایزنی با حکومت، این مسائل را مشکلاتی داخلی قلمداد کردند که آمریکا در آن دخالت نمی‌کند! هدف نهایی این بود که داعش ساختار سیاسی و نظام را سرنگون کرده و بر عراق چیره شود.

وی سلاح مقاومت را کابوس آمریکای اشغالگر و صهیونیسم توصیف کرد و اظهار داشت: امروز وقتی از سلاح مقاومت حرف می‌زنیم، در واقع داریم از سلاحی صحبت می‌کنیم که در دست افرادی قرار دارد که قلب و روحشان وابسته به قدس شریف است. این سلاحی مقدس است. سلاح مقاومت، اشغالگران را خوار و استکبار آن‌ها را ـ چه در اشغالگری سابق و چه در اشغالگری کنونی ـ تحقیر کرد. به همین دلیل با هر شیوه تلاش دارند به آن پایان داده و از مقاومت سلب کنند.

تحویل سلاح مقاومت فقط به صاحب مشروع آن؛ امام زمان

مقام ارشد مقاومت عراق، همچنین با تأکید بر اینکه "شاخص اسلحه مقاومت به‌صورت ثابت به‌سمت اشغالگران آمریکایی، صهیونیست و دیگر مزدوران تکفیری و داعشی آن‌ها نشانه رفته است"، اضافه کرد: واضح است که سلاح مقاومت کجا و چگونه استفاده می‌شود. سلاح مقاومت، تضمینی برای ملت عراق بوده و به‌دست ملت عراق است. اما نگرانی‌هایی که مطرح می‌شود، برگرفته از دغدغه‌هایی است که پشت‌پرده ناقصی دارد. حقیقتا از برادرانی که برخی نگرانی‌ها را دارند، می‌خواهم که تجدیدنظر کنند و از اطلاعاتشان اطمینان پیدا کنند. بسیاری از جزئیات در اختیار ماست که در حال حاضر فرصت مطرح کردن همه آن‌ها وجود ندارد و هرکدام از برادران [اگر بخواهد] ما آمادگی داریم در اختیارش بگذاریم.

شیخ اکرم الکعبی برای پایان دادن به این ابهام تصریح کرد: حقیقتا اگر امروز بخواهیم درباره سلاح مقاومت سخن بگوییم، باید تأکید کنیم که سلاح مقاومت تا زمان تحویل به صاحب مشروع و رسمی آن ـ که همانا حضرت صاحب العصر و الزمان ارواحنا لتراب مقدمه الفدا می‌باشند ـ در دست مجاهدان خواهد ماند و هیچ کلامی جز این وجود نخواهد داشت.

تا نفس داریم، سلاح مقاومت را زمین نمی‌گذاریم

وی در قسمت دیگری از جلسه با فرماندهان گروه‌های مقاومت ضدآمریکایی، در خصوص عقیده مقاومت گفت: ارواح ما به بیت‌المقدس تعلق داشته و جان‌هایمان در آرزوی آن بوده و همچنان سلاح‌مان در مشت‌هایمان استوار است. به‌هیچ‌وجه از قضیه فلسطین نمی‌توان عقب‌نشینی کرد. فلسطین موضوع مهمی است و قدس امروز نماد مقاومت است. ما این را بارها تکرار کرده‌ایم. بدون شک امروز کنار گذاشتن سلاح مقاومت، اولین گام عملی و حقیقی برای وانهادن عراق در آغوش سازش و عادی‌سازی روابط است؛ مسأله‌ای که غیرممکن و غیرقابل‌قبول می‌باشد. بنابراین تا زمانی که نفسی در ماست که دم آن "یاعلی" و بازدم آن "یاحسین" است، این اتفاق روی نخواهد داد.

الحشد الشعبی به عنوان یک قدرت در فضای بین المللی رسمیت دارد

دبیرکل جنبش نُجَباء بخش بعدی سخنرانی خود را به موضوع الحشد الشعبی اختصاص داد و خاطرنشان ساخت: اگر توفیق الهی در تشکیل این سازمان مبارک نبود، اینک شاهد رویدادهای متفاوتی بودیم که نه‌تنها نقشه عراق، بلکه نقشه منطقه را تغییر می‌داد. یعنی نه‌فقط عراق، بلکه حتی دولت‌های هم‌جوار نیز تحت‌تأثیر قرار می‌گرفتند. این گروه شرور و سیاه نه‌فقط در عراق، بلکه شرارت را برای همه دنیا می‌خواست. یک اندیشه تکفیری که از حمایت خلیجی و پیشتیبانی بزرگ آمریکایی بهره می‌برد.

شیخ اکرم الکعبی، الحشد الشعبی را قدرتی به‌رسمیت شناخته‌شده در سطح دنیا و ارتش‌های بین‌المللی قلمداد کرد و گفت: طبق شناخت من از این سازمان، هیچ‌یک از ارتش‌های موجود عربی توانایی و ظرفیت ایستادگی در برابر حشد را ندارند. من در اینجا درباره امکانات لجستیک و امکانات مادی سخن نمی‌گویم، بلکه مسأله عقیده جهادی و ایدئولوژیک است؛ یعنی شور و اقدام و قدرتی که رزمندگان و مجاهدان این تشکیلات مبارک از آن برخوردارند.

انحلال حشد؛ خواسته ارتجاع عبری و عربی

وی با گلایه از کسانی که الحشد الشعبی را آماج انتقاد قرار می‌دهند و از مشکلات موجود در سایر نهادهای حاکمیتی چشم‌پوشی می‌کنند، اظهار داشت: من از کمیته‌های نظارتی و همچنین اقدامات پیش‌گیرانه امنیتی در قبال الحشد الشعبی و اعضای آن اطلاع دارم که می‌تواند به‌عنوان تجربیاتی مثبت در حوزه پیگیری، بازرسی و اقدامات امنیتی و پیشگیرانه، به همه نهادهای دیگر حکومت تعمیم داده شود؛ نه اینکه نهادی که مایه افتخار ماست و دنیا از آن حساب می‌برد را مورد هجمه قرار دهند.

مقام عالی‌رتبه مقاومت عراق خواستار استفاده از مقیاس‌های حقیقی برای سنجش عملکردها شد و پرسید: وقتی که انحلال الحشد الشعبی خواسته‌ای آمریکایی ـ صهیونیستی و تمایل وهابیت و دولت سازشکار امارات است، این به چه معناست؟ به این معنا که تروریسم و کسانی که نابودی و ویرانی عراق را می‌خواهند، این قدرت را مانع اصلی در برابر پروژه‌های خویش می‌بینند. از این خاستگاه باید از الحشد الشعبی محافظت کنیم؛ چراکه الحشد الشعبی رؤیاهای آن‌ها برای سیطره بر عراق را نقش بر آب کرد.

شیخ اکرم الکعبی به سیلاب چندسال قبل در جنوب عراق اشاره و یادآوری کرد: وقتی برخی شهرهای عراق درگیر سیل شد، چه‌کسی این بار را به دوش گرفت؟ چه‌کسی به شهرها و مناطق اعزام شد؟ حال آن‌که برخی وزارتخانه‌های خدماتی که مسئولیت امر به عهده‌شان بود، نتوانستند کاری از پیش ببرند. شهید ابومهدی المهندس و پشتیبانی لجستیک الحشد الشعبی بودند که به این مناطق رفتند و به اهالی کمک رسانده و مشکلات را برطرف کردند.

انتهای پیام
captcha