از دو برابر شدن بودجه فرهنگی شهرداری تا آخرین وضعیت برج‌های دو قلو
کد خبر: 3988539
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۹
در آخرین نشست خبری شهردار شهرکرد مطرح شد:

از دو برابر شدن بودجه فرهنگی شهرداری تا آخرین وضعیت برج‌های دو قلو

بودجه فرهنگی سال ۱۴۰۰، شهرداری دو برابر شده است، این رقم در سال‌جاری ۲۲ میلیارد تومان و در سال گذشته این رقم، ۹ میلیارد بوده است، فرهنگسرای رسانه در سال گذشته به بهره‌برداری رسید، یک سالن ورزشی در خیابان امیرکبیر نیز طی یک ماه آینده تجهیز خواهد شد.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، بهادر عبدالغنی، شهردار شهرکرد، امروز ۱۳ مردادماه در آخرین نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان اظهار کرد: اصحاب قلم باید به کم‌کاری دستگاه قضا پرداخته و ارزیابی دقیق در این حوزه انجام دهند.

وی افزود: رسیدگی به مسئله پسماند، توسعه بوستان‌ برای محلات کم‌برخوردار مانند خیابان آفتاب میرآباد و سرچشمه‌ها از جمله اقدامات صورت‌گرفته توسط شهرداری در طول دوره ۱۵ ماهه بوده است.

شهردار شهرکرد ادامه داد: مبلغ سه میلیارد تومان از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای اخذ و برای تعمیر ۱۶ دستگاه اتوبوس شهری به‌کار گرفته شد، به‌علاوه ایجاد چهار فضای سبز نیز به مبلغ پنج میلیارد تومان مدنظر قرار گرفت که از سوی زمین و مسکن تهران پیگیری صورت نگرفته است.

عبدالغنی گفت: بودجه فرهنگی سال ۱۴۰۰، شهرداری دو برابر شده است، این رقم در سال‌جاری ۲۲ میلیارد تومان و در سال گذشته این رقم، ۹ میلیارد بوده است، فرهنگسرای رسانه در سال گذشته به بهره‌برداری رسید، یک سالن ورزشی در خیابان امیرکبیر نیز طی یک ماه آینده تجهیز خواهد شد.

وی بیان کرد: شهرداری به‌صورت کامل برنامه‌محور حرکت کرده است و چشم‌انداز ۲۰ ساله تا دو ماه آینده تدوین می‌شود.

شهردار شهرکرد در پایان در خصوص فعالیت خود در آینده در شهرداری نجف‌آباد، تصریح کرد: اولویت نخست فعالیت بنده در شهرکرد است، با مشورت با بزرگان و افراد صاحب تجربه، نتیجه قطعی را تا شنبه به مسئولان نجف‌آباد اعلام خواهم کرد.

ورود دستگاه قضا به پروژه برج‌های دوقلو

در ادامه این نشست فرهاد رئیسی، رئیس شورای شهر شهرکرد در خصوص وضعیت پروژه برج‌های دوقلوی این شهر، اظهار کرد: ۱۸ مورد در رابطه با این پروژه، دچار اشکال بود که توجهی نشد و شوراهای سوم، چهارم و پنجم درگیر این مسئله بودند.

وی افزود: شورای پنجم، از ابتدای کار به دنبال احقاق حقوق شهروندی بود تا حقوق تضییع شده عودت داده شده و وضعیت این پروژه مشخص شود.

رئیس شورای شهر شهرکرد با بیان اینکه تسویه حساب بانکی این پروژه صورت گرفته است، یادآور شد: حدود ۶۷ میلیارد تومان از شهرداری مطالبه صورت گرفته بود که تا حدود یک ماه قبل، تسویه حساب کامل صورت گرفت.

رئیسی دومین مسئله در رابطه با پروژه برج‌های دوقلو را مذاکره با بانک شهر عنوان و بیان کرد: نتیجه مذاکرات، تسویه ۹ میلیارد تومانی بود که شهرداری، طلبکاران و بانک شهر به‌عنوان سه ضلع مربوط به این پروژه شناخته می‌شوند.

وی ادامه داد: در پروژه برج‌های دوقلو، حدود ۲۵ میلیارد تومان، تضییع حقوق صورت گرفت که برای حل این مسئله قرار شد بانک شهر، زمین دروازه فارسان ( با متراژ  ۲۸۰۰ متر) را به قیمت طلب، برآورد کرده، سود آن را حساب کند و حدود ۱۲ میلیارد تومان برگشت داده شود، در عین حال، کسری را از سود وام‌ها برداشت کند.

رئیس شورای شهر شهرکرد تأکید کرد: در رابطه با پروژه برج‌های دوقلوی شهرکرد، هیچ اختلاسی صورت نگرفته و دستگاه قضا براساس پرونده‌های شکل‌گرفته به این موضوع، ورود پیدا کرد.

وی تعیین تکلیف آینده برج‌های دوقلو را مهم ارزیابی و اضافه کرد: سازمان بازرسی، حامی مدیریت شهری بوده است و با همراهی این سازمان مبلغ یک میلیارد و  ۳۰۰ میلیون تومان برگشت داده شد.

رئیسی در ادامه با اشاره به مسئله مهم پسماند، تصریح کرد: شورای پنجم، پیگیری‌های این حوزه را به سرعت انجام داد و مسئولیت این امر را به شرکت طبیعت پاک زاگرس، واگذار کرد.

رئیس شورای شهر شهرکرد بیان کرد: ۱۶ سال از زمان اجرای طرح جامع گذشته است و شهرکرد تاکنون با یک طرح جامع، اداره شده است، این مسئله خوشایند نیست و در چنین شرایطی نباید انتظار رشد و توسعه شهری را داشت.

وی با اشاره به مسئله حاشیه‌نشینی در شهرکرد، افزود: اگر زیرساخت‌های منظریه، غرب و جنوب شهرکرد، اصلاح نشود، ممکن است شهر به سمت حاشیه‌نشینی حرکت کند.

رئیسی با بیان اینکه در شورای پنجم، برنامه پنج‌ساله و شش ساله به نتیجه رسیده است‌، افزود: یکی از چالش‌های اصلی این است که برنامه‌محور عمل نمی‌شود و مشکل به ساختار شکل‌گیری نیروی انسانی مربوط است.

وی میزان بودجه شورای شهر پنجم، از ابتدای فعالیت این شورا را یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان عنوان و بیان کرد: پیش‌بینی چهار برابر شدن این مبلغ، در شورای پنجم مطرح شد.

اختصاص۷۲۰ میلیون تومان به فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی در شهرکرد

رئیسی با اشاره به مشکلات شهر شهرکرد، توضیح داد: بسیاری از اقدامات شورای پنجم، تحت تأثیر تحریم‌ها قرار گرفت و مسائلی مانند تعیین تکلیف زمین‌های صنایع حوضچه‌ای و برج‌های دوقلو باید در دستور کار قرار می‌گرفت.

رئیس شورای شهر شهرکرد در خصوص اقدامات شورای پنجم در راستای فعالیت‌های قرآنی، تصریح کرد: برای فعالیت‌های قرآنی، دو درصد اعتبار پیش‌بینی شده است که مبلغ ۷۲۰ میلیون تومان اعتبار برای این مهم، در نظر گرفته شده بود، این مبلغ برای هیئت‌های مذهبی، مساجد، هیات‌های ورزشی، تشویق نخبگان فرهنگی شهر، کمک به افراد بی‌بضاعت و تجهیز کتابخانه‌ها صرف شد.‌

وی به اهم اقدامات صورت گرفته در شهرکرد اشاره کرد و گفت: باید جلوی روند فساد گرفته و پیاده‌راهی برای زیست شبانه ایجاد شود، همچنین معبری فرهنگی ایجاد شده، فرهنگ استفاده از دوچرخه باید شکل بگیرد و کمربند جنوب و شمال شهرکرد سامان‌دهی شود و اتصال منظریه به کمربند شمال که تنها نیازمند یک اتصال است، صورت بگیرد.

رئیس شورای شهر شهرکرد در پایان بیان کرد: شورای ششم باید به سمت تخصصی عمل کردن، برنامه‌محوری و استفاده از ظرفیت نخبه‌های تحصیل‌کرده حرکت کند.

انتهای پیام
captcha