احمدرضا صادقی، مسئول عملیات میدانی قرارگاه مردمی مدافعان سلامت چهارمحالوبختیاری در گفتوگو با ایکنا از چهار محالوبختیاری بیان کرد: گروههای جهادی چهار روز پس از بازگشت از اردوی جهادی روستای موگویی و با مشاهده نیاز جامعه برای مقابله با ویروس کرونا، ضمن رعایت جوانب بهداشتی و ایمنی، گروههای مختلفی اعم از گروههای مذهبی، قرآنی و هیئتی تحت نظارت جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان در قالب قرارگاه مردمی مدافعان سلامت در سطح استان تشکیل شد.
وی ادامه داد: این گروهها به منظور اینکه خود عامل انتشار کرونا ویروس نشوند با حداقل جمعیت و بدون تجمع در سطح شهر به صورت برنامهریزی شده و منظم مشغول گندزدایی و ضدعفونی کردن مراکز عمومی شهر هستند.
صادقی با اشاره به اینکه گروههای جهادی از جمعه ۱۶ اسفند ماه فعالیت خود را در استان آغاز کردند، افزود: شهر شهرکرد تاکنون در چهار نوبت ضدعفونی شده است، ضمن اینکه گروههای جهادی در سطح استان نیز در حال فعالیت هستند و در هر شهرستان یک نماینده فعال وجود دارد که با شبکه بهداشت شهرستان در ارتباط است و از طریق شبکه بهداشت استان هدایت و رهبری میشوند.
این خادم جهادی گفت: به مدد جوانان انقلابی تا کنون مراکز عمومی شهرها از جمله ایستگاههای اتوبوس، عابربانکها، پمپهای بنزین و گاز، ترمینالها، کلینیکها و مراکز درمانی، بیمارستان هاجر که خود محلی برای بستری شدن بیماری کرونا است و ... چندین بار ضدعفونی شدند و در کنار گروههای جهادی، نیروهای شهرداری نیز به ضدعفونی و گندزدایی معابر اصلی و پر تردد شهرمشغول هستند.
تولید ماسک
صادقی با بیان اینکه تولید ماسک یکی دیگر از فعالیتهای گروههای جهادی است، افزود: مجوز لازم از سازمان غذا و دارو و اداره صنعت معدن و تجارت برای تولید ماسک گرفته شده است و همچنان منتظر هستیم تا مواد اولیه لازم از جمله پارچه مخصوص تولید ماسک L۹۵ به دست ما برسد تا تیمهای فعال و خیاطان داوطلب در محلهای آماده شده مشغول به دوخت و دوز ماسکهای بهداشتی شوند و بتوانیم بخشی از نیاز استان را تأمین کنیم.
فعالیت بانوان و دیگر اقشار
مسئول عملیات میدانی قرارگاه مردمی مدافعان سلامت اظهار کرد: غربالگری، آموزش و تولید ماسک از جمله فعالیتهایی است که بانوان جهادی در این حوزهها میتوانند نقش آفرینی کنند، همچنین کشاورزان و باغداران استان دستگاههای سمپاشی ۲۰ لیتری و هزار لیتری خود را در اختیار گذاشتهاند که با کمک این تجهیزات، مراکز مختلف شهر به ویژه مکانهای پرتردد ضدعفونی میشوند.
وی بهترین راهکار برای جلوگیری از انتشار این ویروس را ماندن در خانه دانست و گفت: کسانی که کار ضروری در بیرون از منزل ندارند در خانهها بمانند تا هر خانه تبدیل به یک پایگاه سلامت شود.
این خادم جهادی با بیان اینکه همچنین در حوزههای رسانهای فعالیتهای مختلفی در حال انجام است تا عملیات روانی را با تولیدات داخلی کنترل کنیم، گفت: قطع زنجیره انتشار ویروس کرونا و رساندن آمار مبتلایان کرونا ویرپس به صفر مهمترین هدف تشکیل قرارگاه مردمی مدافعان سلامت در استان است.
صادقی با اشاره به اینکه در حال حاضر بالغ بر ۵۰ گروه برای سلامت مردم استان تلاش میکنند، تصریح کرد: گروههای جهادی همچنان از عضوهای جدید و تازه نفس انقلابی استقبال میکند و علاقهمندان جهادگر میتوانند در این کار خداپسندانه شریک شوند و در حوزههای درمانی و بهداشتی از قبیل پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری، بهورزی، اتاق عمل، رادیولوژی، بهداشت و مراقبتهای بیمار و ... یاریگر باشند.
وی ادامه داد: همچنین افراد علاقمند میتوانند در حوزه مشاوره از قبیل روانشناسی، مشاوره، مددکاری و... حوزه هنری از قبیل گرافیک و طراحی، عکاسی، فیلم برداری، خدمات عمومی ازقبیل توزیع، حمل و نقل، روابط عمومی، فضای مجازی و ...با این گروههای جهادی همکاری و با هر قدمی که برای سلامتی شهروندان و عزیزانشان برمیدارند، دنیا و آخرت خود را آباد کنند.
صادقی گفت: علاقمندان با ارسال مشخصات فردی، آدرس منزل، شماره تماس، عرصه فعالیت و تخصصشان به شماره ۰۹۱۳۰۰۴۷۴۵۱ در شبکههای اجتماعی، میتوانند عضو گروههای جهادی استان شوند.
انتهای پیام