کارشناس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی قم با بیان اینکه امروزه بررسی مسئله «تغییر جنسیت» نه تنها از منظر پزشکی بلکه از حیث فقهی نیز حائز اهمیت است به بیان برخی احکام فقهی در این باره پرداخت.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با تأکید بر اینکه هیچ دلیل شرعی و نقلی مبنی بر صحت و سندیت سرکتاب وجود ندارد، گفت: تصمیمی که انسان میخواهد اتخاذ کند و دست به کاری بزند یا نزند جز از طریق تعقل، مشورت و استخاره میسر نیست.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با استناد به مضمون حدیثی از امام رضا(ع) که «اجتماع قلوب» در روز عید فطر شکل میگیرد، گفت: این بدان معناست که قلوب کسانی که دین و قلبه، پیامبر و کتاب واحد دارند در یک روز خاص به قبله رو کرده و با خدا گفتوگو میکنند.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی ادارهکل تبلیغات اسلامی چهارمحالوبختیاری با استناد به آموزه حکمت ۱۲۱ نهجالبلاغه، گفت: انسان عاقل، لذت زودگذر را بر اجر ماندگار ارجح نمیداند، چنین فردی همچنین پیامد سوء طولانیمدت را بر سختی کوتاهمدت ترجیح نمیدهد.
استاد حوزه علمیه ثقلین شهر کيان با تأکید بر اینکه قرآن رحمت خداوند بر انسانهاست، گفت: وقتی قرآن را بالای سر میگیریم خودمان را زیر چتر خداوند و قرآن و بارش رحمت الهی قرار میدهیم چرا که مصحف شریف جلوه رحمت الهی بر امت پیامبر(ص) است.
اگرچه از زمان صدور بیانات اميرالمؤمنين(ع) تا به امروز قرنهای متمادی میگذرد اما از نهجالبلاغه حضرت میتوان راهبرد استراتژیکی برای حل معضلات فرهنگی پیدا کرد و برای تکتک مشکلات جامعه راهحلهایی یافت.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی ادارهکل تبلیغات اسلامی چهارمحالوبختیاری در تبیین حکمت ۱۳۵ از نهجالبلاغه، گفت: این کلام امیرالمؤمنین علی(ع) ناظر بر چهار نعمت الهى است كه هرگاه محقق شوند، چهار نعمت ديگر را بهدنبال خود دارند.