به گزارش ایکنا از چهارمحالوبختیاری و به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، محمدحسین فتاحیان، عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه شهرکرد با اشاره به در پیش بودن چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در هشتم تیرماه و با تأکید بر اینکه دوست و دشمن چشم به این رویداد بزرگ سیاسی در ایران دوختهاند، اظهار کرد: این انتخابات از چند وجه از جمله «نقش بلامنازع ایران در نظم نوین جهانی» دارای اهمیت است.
وی ادامه داد: در دنیای امروز ما در گذار نظم نوین جهانی یا به تعبیر مقام معظم رهبری «گذار از یک پیچ تاریخی» هستیم با این توضیح که نظم جهانی قدیمی در حال فروپاشی است؛ همان نظم بهجای مانده از جنگ جهانی دوم را که فاتحان این جنگ بر دنیا اعمال کرده بودند.
فتاحیان تأکید کرد: جایگاه ایران اسلامی در نظم نوین جهانی و در مسیر جدید قدرت که در دنیا در حال شکلگیری است، بسیار اهمیت دارد.
این مدرس دانشگاه دومین وجه اهمیت این دوره از انتخابات را ناظر بر «جایگاه ایران در غرب آسیا» عنوان کرد و توضیح داد: نفوذی که در قرون اخیر در منطقه غرب آسیا اتفاق افتاده بیسابقه بوده و شکلگیری محور مقاومت با محوریت جمهوری اسلامی در این منطقه پرآشوب، بسیار مهم و راهبردی است.
فتاحیان افزود: با یک تأمل تاریخی در مییابیم که در ۵۰۰ سال اخیر در هیچ برهه از تاریخ، ظرفیتهای قوی ژئوپلیتیک و توانمندی بازیگری ایران در غرب آسیا در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و امنیتی تا این حد مقتدر و قدرتساز نبوده است و امروز این نقش راهبردی ایران کاملاً هویداست. بنابراین انتخابات پیشرو باید به انتخاب فردی بینجامد که بتواند این موقعیت بینظیر کشور در منطقه را تثبیت و تقویت کند. همانطور که شهید جمهور آیتالله رئیسی همین رویکرد را در پیش گرفته بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهرکرد حوزه «سیاست داخلی» را سومین وجه اهمیت انتخابات پیشرو دانست و افزود: متأسفانه ایران در برهه کنونی با یک انتخابات زودهنگام مواجه شده است و شهادت آیتالله رئیسی میتوانست منجر به بحرانی بزرگ شود اما به فضل الهی و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری مدیریت شد و امروز شاهد یک فضای آرام و امن در کشور هستیم؛ در چنین شرایطی مشارکت حداکثری در انتخابات پیشرو برای انتخاب اصلح بسیار اهمیت دارد.
فتاحیان تأکید کرد: بر طبق اصل ۱۱۳ قانون اساسی، رئیسجمهور بعد از مقام معظم رهبری از اختیارات وسیعی در حوزه اجرایی برخوردار است بنابراین ضرورت دارد که همه ما در روز هشتم تیرماه هم مشارکت پررنگی در پای صندوقها داشته باشیم و هم یک رأی خوب و مطلوب بدهیم تا منافع جهانی، منطقهای و منافع ملی را تأمین کنیم.
وی در پایان گفت: رأی مطلوب و خوب یعنی رأی به فردی مقتدر و قدرتساز که جایگاه بلامنازع ایران اسلامی را در نظم نوین جهانی و نیز جایگاه قدرتمند ما را در منطقه تقویت و تثبیت کند؛ همچنین بتواند کارهای بر زمین مانده را تکمیل کند و مشکلات داخلی کشور را بهویژه ناظر به حوزه اقتصادی کاهش دهد.
انتهای پیام