کد خبر: 4218195
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶

سوگواری قرآن‌آموزان برای شهید جمهور در روستای باغ انار میلاس + فیلم و عکس

بانوان قرآن‌آموز روستای باغ انار میلاس شهرستان لردگان در سوگ رئیس‌جمهور شهید و همراهانش محافل انس با قرآن و برنامه‌های سوگواری را در روستا برگزار می‌کنند.

سوگواری شهادت شهید رییسی

فاطمه فتاحی میلاسی، فعال قرآنی روستای باغ انار میلاس شهرستان لردگان در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری با تسلیت شهادت حزن‌انگیز و جانسوز آیت‌الله رئیسی و هیئت همراه با اشاره به اینکه درگذشت این شخصیت انقلابی و ممتاز برای همه ایرانیان تلخ و ناگوار بود، اظهار کرد: در روز سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور و همراهان، به همراه بانوان روستا در تدارک جشن میلاد حضرت ثامن‌الائمه امام رضا(ع) بودیم تا با شور و شکوه هر چه تمام‌تر برنامه‌ای در شأن آن حضرت برگزار کنیم اما متأسفانه دریافت خبر سانحه باعث شد تا این تکاپوها تبدیل به برپایی محفل دعا و توسل برای سلامتی شهید رئیسی و همراهانش در مسجد روستا شود.

مدیر خانه قرآن حضرت رقیه(س) روستای باغ انار میلاس با اشاره به اینکه از ابتدای دهه کرامت به‌ویژه ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر برنامه‌های مفصل و متنوع فرهنگی و قرآنی در روستا برگزار شده بود، ادامه داد: تمام دغدغه بنده این بود که این برنامه‌ها با برپایی یک جشن باشکوه برای میلاد امام رئوف(ع) تکمیل شود.

طلبه سطح ۲ حوزه علمیه افزود: وقتی خبر سانحه بالگرد را شنیدیم باور آن برای همه ما بسیار دشوار بود و بعد از نماز مغرب و عشاء برنامه دعاخوانی و زیارت عاشورا در مسجد صاحب‌الزمان(عج) برگزار کردیم.

مدیر کانون فرهنگی هنری علی‌ النقی(ع) تصریح کرد: رئیس‌جمهور شهید زحمات و تلاش‌های مجاهدانه و شبانه‌روزی را در طی ۲ سال و ۹ ماه برای خدمت به مردم ایران داشت و شهادت جانسوز ایشان دل همه را به درد آورد و تمام اقشار جامعه از پیر و جوان جز از خوبی و خدمت این شهید عزیز نمی‌گویند. ایشان تمام تلاش خود را داشت تا بر عهد خود با مردم پایبند بماند و این مجاهدت خالصانه مزدی جز شهادت و باقی گذاشتن نام نیکو نداشت.

فتاحی با تأکید بر اینکه برپایی برنامه‌های سوگواری شهادت شهید جمهور را وظیفه خودم دانستم، توضیح داد: به پاس زحمات و خدمات این شهید عزیز و شهدای خدمت که در این سانحه تلخ از دست دادیم، محافل قرآنی و برنامه‌های سوگواری در روستای باغ انار میلاس برگزار شده و ادامه دارد تا بتوانیم دین خود را به این شهدای والامقام ادا کنیم. در این راستا، یک محفل انس با قرآن کریم با حضور بالغ بر ۱۰۰ قرآن‌آموز همه رده‌های سنی خانه قرآن حضرت رقیه(س) برگزار شد.

وی در پایان گفت: همچنین برنامه‌های سوگواری ویژه بانوان در حسینیه مسجد صاحب‌الزمان(عج) برگزار و برنامه قرائت فاتحه و روضه‌خوانی نیز با محوریت بزرگداشت شهدای خدمت و نیز شهدای دفاع مقدس هم‌زمان با سالروز آزادسازی خرمشهر برای آقایان برپا شد. در این برنامه‌ها همه اهالی میهمان سفره امام حسین(ع) بودند و ایستگاه صلواتی به نیت شادی ارواح پرفتوح شهدا در جوار گلزار شهدای روستا برگزار شد.

 
انتهای پیام
captcha