به گزارش ایکنا از چهارمحالوبختیاری، غلامعلی خدیبی، معاون پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش چهارمحالوبختیاری عصر روز گذشته 14 آبانماه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به فعالیت مشاوران در سطح مدارس استان ذیل عنوان طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان)، اظهار کرد: از زمانی که مشاور یا آموزگار موارد خاص را در بین دانشآموزان شناسایی میکنند، نظام ارجاع اتفاق میافتد و این موارد در میز نماد قرار میگیرند و بسته به نوع مشکلات، از نیازهای مالی گرفته تا آسیبهای روانی یا اجتماعی یا مقوله بد سرپرستی و ... به دستگاه مربوطه که شامل کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، قوه قضائیه، آموزش و پرورش، سازمان مدیریت و برنامهریزی، بهزیستی، وزارت بهداشت، نیروی انتظامی و ... ارجاع داده میشوند تا دانشآموزان مورد نظر حمایت شوند.
وی ادامه داد: با توجه به قطعی سامانه ارجاعات نماد، در حال حاضر تمامی ارجاعات به میز نماد به صورت دستی و چهره به چهره انجام میشود که امید است با همگرایی و همکاری دستگاههای عضو شورای سیاستگذاری این طرح، شاهد تقلیل مشکلات احصا شده در جامعه دانشآموزی استان باشیم.
خدیبی با تصریح اینکه در سال تحصیلی جاری 18 مشاور به خط ملی نماد به شماره 1570 جهت پاسخگویی تخصصی به تماسهای والدین و معلمان و دانشآموزان از سراسر استان متصل هستند، توضیح داد: متقاضیان از ساعت 8 تا 20 میتوانند موضوعات خود را با مشاوران در این سامانه مطرح کنند؛ همچنین 18 تیم مداخله در فوریتهای روانی و اجتماعی دانشآموزان در معرض خطر تشکیل شده است که به صورت اورژانسی و در موارد خاص اعزام و به ارائه خدمات میپردازند.
معاون پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش بیان کرد: تفاهمنامه این نهاد با نیروی انتظامی جهت ارائه مشاوره به دانشآموزان، تفاهمنامه با بهزیستی، ارتباط مستقیم با علوم پزشکی استان جهت پیشگیری از خودکشی، شرکت 30 هزار دانشآموز مقاطع مختلف تحصیلی در آزمون غربالگری طرح نماد با حمایت استانداری، ارائه بیش از 600 خدمت مشاوره به دانشآموزان و والدین از مهرماه تا کنون از دیگر اقدامات در جهت اجرایی شدن طرح نماد بوده است.
خدیبی با تأکید بر اینکه آسیبهای موجود در بین دانشآموزان با اجرای طرح نماد شناسایی شدهاند، گفت: انتظار میرود که جلسات استانی نماد به صورت منظم به ریاست رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار شود و حمایتهای مالی تخصیص یابد، همچنین از دستگاههای عضو سیاستگذاری این طرح انتظار میرود به صورت مستند پاسخگوی پروندههای ارجاعی باشند و در اجرای راهکارهای پیشگیرانه نیز یاریگر آموزش و پرورش باشند.
انتهای پیام