کد خبر: 4168058
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۳

ورود ۱۰۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به چهارمحال‌وبختیاری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه در این دولت بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای غیر مصرفی وارد استان شد، گفت: در دولت سیزدهم دو شهرستان بن و کیار به دستگاه دیالیز مجهز شدند و در شهرستان خانمیرزا و فلارد نیز شبکه بهداشت راه‌اندازی شد.

ارسلان خالدی‌فر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، ارسلان خالدی‌فر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد امروز ۱۹ شهریورماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم، اظهار کرد: در این دولت بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای غیر مصرفی وارد استان شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد وجود شش دستگاه ام آر آی، دستگاه سیتی آنژیوگرافی فوق پیشرفته، دستگاه رادیوتراپی فوق پیشرفته، دستگاه ونتیلاتور، اکو و ... را از جمله تجهیزات ورودی به استان دانست و افزود: در دولت سیزدهم دو شهرستان بن و کیار به دستگاه دیالیز مجهز شدند و در شهرستان خانمیرزا و فلارد نیز شبکه بهداشت راه‌اندازی شد.

وی گفت: در گذشته مردم استان برای پیوند کبد مجبور به رفت و آمد به استان‌های مجاور بودند، اما اکنون دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان آیت‌الله کاشانی شهرکرد به مرکز پیوند کبد غرب کشور تبدیل شده که این افتخاری برای نیروهای بومی و مستعد استان است.

خالدی‌فر در خصوص واکسن سه‌گانه در استان، تصریح کرد: بحث کمبود واکسن موضوع کشوری بود که خوشبختانه از شنبه گذشته ۱۰ هزار دوز واکسن وارد استان شد که در مراکز بهداشتی موجود و به صورت رایگان تزریق می‌شود، همچنین حدود ۱۵ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا در داروخانه‌های بخش خصوصی استان موجود است.

وی در پایان با اشاره به اینکه تاکنون گزارشی از سویه جدید کرونا در کشور اعلام نشده است، بیان کرد: باید مراقبت و پیشگیری در خصوص آنفلوآنزا و کرونا انجام شود، البته کرونا در کشور از حالت اپیدمی خارج شده است، اما نباید مراقبت فراموش شود.

خرید دستگاه ام آر آی برای بیمارستان تأمین اجتماعی فرخشهر

در ادامه عبدالله مختاری، مدیرکل تأمين اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به نبود دستگاه آم آر آی در بیمارستان‌های تحت پوشش تأمين اجتماعی، اظهار کرد: خوشبختانه مجوز لازم برای دستگاه آم آر آی در بیمارستان تأمين اجتماعی امام علی فرخشهر اخذ و دستگاه خریداری شده است که تا پایان سال برای بیمه‌شدگان به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی گفت: دستگاه سی‌تی اسکن در بیمارستان تامین اجتماعی فرخشهر موجود است اما برای رفاه حال مردم، قراردادهایی از سوی تأمین اجتماعی با بیمارستان‌های هاجر، ولی‌عصر(عج) و کلینیک پارس منعقد شده و سقف بیمه‌ای برای استفاده مردم از خدمات مراکز فوق وجود ندارد.

انتهای پیام
captcha