کد خبر: 4095188
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۷

راهبرد اساسی در پدافند، ناظر بر صیانت از جان و مال مردم است

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: باارزش‌ترین سرمایه هر کشور نیروی انسانی است و راهبرد اساسی در پدافند باید ناظر بر صیانت از جان و مال مردم باشد و به حوزه‌های مختلف پدافند در کشور توجه ویژه‌ای شود.

غلامعلی حیدری، استانداری چهارمحال و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، غلامعلی حیدری، استاندار، امروز هفتم آبان‌ماه در جلسه «شورای پدافند زیستی چهارمحال و بختیاری» با اشاره به اینکه مسئله پدافند بسیار حائز اهمیت است، اظهار کرد: باارزش‌ترین سرمایه هر کشور نیروی انسانی است، باید راهبرد اساسی در پدافند، صیانت از جان و مال مردم باشد و به حوزه‌های مختلف پدافند در کشور توجه ویژه‌ای شود.

حیدری با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در حوزه پدافند در استان صورت گرفته است، بیان کرد: باید شاهد تغییرات محسوس در این حوزه باشیم، حوزه‌های زیرمجموعه پدافند به حوزه زیستی، سایبری، شیمیایی، کالبدی، اقتصادی و ... تقسیم می‌شود که باید برای تمامی این حوزه‌ها برنامه داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیر پدافند اداره و مدیران حراست، دبیر قرارگاه پدافند آن اداره هستند، گفت: مسائل زیستی باید مورد توجه باشد، زیرا با جان افراد سر و کار دارد.

حیدری با اشاره به وقوع بیماری کرونا در کشور، بیان کرد: اکنون در مدیریت اپیدمی در کشور صاحب تجربه شده‌ایم و یکی از صادرکنندگان واکسن کرونا هستیم، باید در تولیدات خود خودکفا شویم تا در بحران‌ها، حوادث و شیوع بیماری دچار آسیب نشویم.

استاندار با تأکید بر اینکه تمامی دستگاه‌های اجرایی باید بعد از حفظ جان مردم از اموال و زیرساخت‌ها نیز در حوادث محافظت کنند، یادآور شد: باید طرح خودحفاظتی در این خصوص تهیه شود و همچنین در بحث پدافند آموزش، فرهنگ‌سازی، اجرا و رزمایش برای سنجش میزان آمادگی در دستور کار قرار بگیرد.

وی افزود: افزایش پایداری و کاهش آسیب‌پذیری در حوادث موجب ارتقای تاب‌آوری در جامعه می‌شود، مهم‌ترین مسئله در بحث پدافند سلامت اداری است، تمامی زیرساخت‌ها باید پایدار و امن و قابلیت جایگزینی در مواقع بروز بحران را داشته باشند، مصداق بارز آن خطوط پدافندی در بحث تنش آبی است.

حیدری تصریح کرد: باید ذخایر راهبردی و نیازهای اساسی مردم مانند سوخت، انرژی، دارو و موادغذایی مناسب باشد، مدیران با انجام رزمایش آمادگی زیرمجموعه خود را بسنجند، همچنین هر دستگاه مراکز مهم خود را طبقه‌بندی کرده و برای صیانت از آنها برنامه‌ریزی لازم را داشته و همچنین شرایط به‌گونه‌ای باشد که خدمات در شرایط اضطراری تداوم داشته باشد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه باید در تولیدات بومی در استان خودکفا شویم، اظهار کرد: شرایط باید به سمتی برود که در شرایط اضطراری به هیچ استانی نیاز نداشته باشیم.

انتهای پیام
captcha