کد خبر: 4312953
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۳

همایش «از حال بد، به حال خوب» در شهرکرد برگزار شد

همایش «از حال بد، به حال خوب» با حضور مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری و رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استان برگزار شد.

همایش «از حال بد، به حال خوب» در شهرکرد برگزار شد

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری‌، شهرام حیدری، مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری چهارمحال‌و‌بختیاری، امروز، چهارم آبان‌ماه در همایش «از حال بد به حال خوب» بیان کرد: اطلاع از حال هم نوعان خود بسیار حائز اهمیت است و باید توجه داشته باشیم حال خوب زمانی معنا پیدا می‌کند که بتوانیم حال دیگران را درک کنیم و از همدیگر دست‌گیری کنیم و به بهتر شدن حال افراد کمک کنیم.
 
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری چهارمحال‌و‌بختیاری گفت: حال مردم آئینه حال جامعه است، در جامعه‌ای که شاخص‌های کیفیت انسانی بالا باشد حال عمومی جامعه هم خوب خواهد بود‌ و‌ در جامعه‌ای که مردم آن دچار بی اعتمادی، بی قدرتی و بی حمایتی نسبت به آینده باشند، باعث فرسایش اجتماعی می‌شود و‌‌ آسیب‌های اجتماعی رخ می دهد.
 
حیدری بیان کرد: اگر فرد احساس می‌کند در جمع حرف‌هایش شنیده نمی‌شود و یا دیده نمی‌شود و احساس مفید بودن نمی‌کند، آغاز احساس و آسیب روحی و روانی است، در حقیقت بهبود سلامت روان این افراد فقط وظیفه روان‌پزشکان و روان‌شناسان نیست بلکه این مسئولیت بر دوش همه آحاد جامعه و به ویژه سیاستگذاران اجتماعی است، ما باید سیاست‌هایی را طراحی کنیم که محور آن خدا، انسان و جامعه باشد.
 
مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری چهارمحال‌و‌بختیاری گفت: برای بهبود  وضعیت روانی جامعه، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، سازمان روان‌شناسی بهزیستی و سایر نهادها چهار سیاست مدنظر است، ابتدا ارتقاء سواد روانی و اجتماعی، تقویت مهارت‌های گفتمان و تاب‌آوری، بهبود ارتباطات سالم در خانواده و محیط کار و پیشگیری از فرسایش اجتماعی، با همکاری مجموعه‌های مختلف اجتماعی موجب بهبودی می‌شوند.
 
وی افزود: حال خوب را یک فرهنگ جمعی بدانیم، چرا که فرهنگ پروژه نیست بلکه شیوه‌های احساس، عمل و اندیشه است، اینکه چگونه می‌توانیم حال خوب را به یک فرهنگ جمعی تبدیل کنیم، گام اول در فرهنگ‌سازی حال خوب روایت گری مثبت است که این مسئله مسیر حرکت را از اضطراب به سمت امید و انگیزه و‌ کنش فعال سوق می‌دهد.
 
حیدری گفت: بحران‌ها را فرصت بدانیم و فرصت سازی کنیم به جای اینکه نقاط منفی بحران‌ها را ببینیم و فکر کنیم توجه به بحران موجب پیشگیری از بحران‌های بعدی می‌شود، کاملا اشتباه است، در اینجا نقش جامعه بسیار مهم است و می‌تواند نقش مثبت ایفا کند، مثلاً در جنگ ۱۲روزه همکاری و هماهنگی همه با هم اثربخش و مفید بود و انسجام ویژه‌ای در جامعه پدید آمد.
انتهای پیام
captcha