کد خبر: 4287241
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴
مسئول بسیج دانش‌آموزی کشور:

۱۰ هزار مدرسه در مناطق کمتر برخوردار شاداب‌سازی می‌شود

مسئول بسیج دانش‌آموزی کشور گفت: امسال 10 هزار مدرسه در مناطق کمتر برخوردار با کمک سازمان نوسازی مدارس برای بهسازی و شاداب سازی مدنظر قرار دادیم.

سردار باستان در جلسه قرارگاه طرح شهید عجمیان به میزبانی چهارمحال و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، سردار مجتبی باستان، مسئول بسیج دانش‌آموزی کشور، امروز، ۱۸ خرداد در جلسه هم‌اندیشی قرارگاه ملی جهادی دانش‌آموزی شهید عجمیان اظهار کرد: بسیج دانش‌آموزی با حمایت‌ها و پشتیبانی‌های نهادهای مختلف به ویژه وزارت آموزش و پرورش اقدام به برنامه‌ریزی‌های متنوعی در حوزه‌های فرهنگی و تربیتی کرده که یکی از آن‌ها، طرح شهید عجمیان و نوسازی، بهسازی، زیباسازی و شاداب‌سازی و مرمت مدارس است.

مسئول بسیج دانش‌آموزی کشور افزود: امسال 10 هزار مدرسه در مناطق کمتر برخوردار با کمک سازمان نوسازی مدارس برای بهسازی و شاداب‌سازی مدنظر قرار دادیم که حضور دانش‌آموزان برای مشارکت در این طرح  با شعار «می‌سازیم تا ساخته شویم» است.

وی بیان کرد: امسال قرارگاه ملی را با 200 گروه جهادی از سراسر کشور در چهارمحال و بختیاری و در سه منطقه خانمیرزا، فلارد و لردگان آورده‌ایم.

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی کشور با اشاره به فعالیت قرارگاه‌های استانی شهید عجمیان، گفت: این طرح در واقع باعث ساختن خود دانش‌آموزان می‌شود، چون هدف اصلی طرح شهید عجمیان اول ساختن خود دانش‌آموزان و سپس خدمت به ولی نعمتان انقلاب اسلامی در مناطق کمتر برخوردار است.

وی مدت زمان حضور جهادگران در مناطق هدف را 5 تا 15 شبانه‌روز اعلام کرد و گفت: 32 قرارگاه استانی داریم که همزمان با افتتاحیه قرارگاه طرح در تاریخ 21 تیرماه در چهارمحال و بختیاری، فعالیت خود را در سراسر کشور شروع می‌کنند.

انتهای پیام
captcha