کد خبر: 4285587
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد:

تبیین شخصیت امام خمینی(ره)؛ گامی در راستای تقویت هویت اسلامی

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا محمدی با اشاره به نقش حضرت امام خمینی (ره) در احیای اسلام، گفت: تبیین صحیح شخصیت امام، می‌تواند به تقویت هویت اسلامی و انقلابی جامعه کمک کند و راه را برای تحقق آرمان‌های ایشان هموار سازد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا محمدی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم (ع)

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا محمدی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم (ع)، در گفت‌و‌گو با ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، ضمن گرامیداشت و تسلیت ایام سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) به تبیین شخصیت جامع و قرآنی معمار کبیر انقلاب و نقش ایشان در احیای اسلام و جبهه مقاومت پرداخت و گفت: در قرن اخیر، یکی از بزرگترین نعمت‌های الهی برای امت اسلامی، وجود حضرت امام خمینی (ره) بود. ایشان به‌عنوان ذخیره‌ای الهی برای احیای مجدد اسلام در عصر حاضر شناخته می‌شوند. 
 
وی افزود: براساس فرمایشات بزرگانی که با حضرت امام ارتباط نزدیکی داشتند، ایشان به‌عنوان مجدد‌الاسلام معرفی شده‌اند، شخصیتی که نه تنها در ایران، بلکه در سطح جهانی، اسلام را تجدید بنا کرد. در حقیقت حضرت امام (ره) با حرکت عظیم خود در ایران اسلامی، پیام خود را به اقصی نقاط عالم رساندند و به‌ویژه در زمان احیای اسلام در شوروی سابق، با پیام‌های پیامبرگونه خود، تأثیر عمیقی بر جوامع اسلامی گذاشتند. 
 
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم (ع) ادامه داد: مبانی شخصیت ایشان براساس آموزه‌های قرآنی و تعالیم اهل بیت (ع) شکل گرفته است و ایشان همواره بر اصول و ارزش‌های اسلامی تأکید داشتند. این شخصیت الهی، به‌عنوان ذخیره‌ای برای تجدید بنای اسلام، در تاریخ معاصر به یادگار خواهد ماند. 
 
وی بیان کرد: حضرت امام خمینی(ره) به‌عنوان شخصیتی تربیت‌یافته در مکتب قرآن و وحی، همواره در بیانات خود به آیات قرآن کریم استناد می‌کردند. از آغاز قیام تا تأسیس نظام اسلامی و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، تأثیرات عمیق آموزه‌های قرآنی در کلام ایشان مشهود است. علاوه بر شخصیت قرآنی، حضرت امام (ره) به مکتب اهل بیت (ع) و به‌ویژه مکتب عاشورا نیز وابسته بودند. ایشان مصداق بارز آیه فضل الله المجاهدین علی القاعدین اجر عظیما بودند و هر یک از آیات قرآن در زمینه جهاد و خطبه‌های نهج‌البلاغه، به خوبی نمایانگر مجاهدت و قیام ایشان است. 
 
محمدی گفت: شخصیت حضرت امام (ره) از جنبه‌های علمی، اخلاقی، عرفانی، سیاسی و اجتماعی جامع و کامل بود. ویژگی‌های فردی ایشان در مقام عبودیت و بندگی خداوند، زیربنای محکم موفقیت‌های ایشان در عرصه‌های مختلف بود. چه بسا بدون این مبانی قوی، دستیابی به توفیقات بزرگ ممکن نبود. 
 
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم (ع) تصریح کرد: این شخصیت الهی، به‌عنوان الگویی برای مجاهدت و قیام در راه حق، در تاریخ معاصر ایران و جهان اسلام باقی خواهد ماند. امام راحل (ره) با اخلاص و خلوص نیت خود، تمامی اقدامات خود از تأسیس جمهوری اسلامی تا ایجاد نهادهای مقدس برای حفظ انقلاب اسلامی را براساس انگیزه‌های الهی انجام دادند. این اخلاص، هنوز هم به برکت آن، انقلاب و نظام اسلامی را پابرجا و رو به رشد نگه داشته است. 
 
این مقام مسئول ادامه داد: یکی از برکات بزرگ حضرت امام (ره) احیای جبهه مقاومت در سطح منطقه‌ای و جهانی است. انقلاب اسلامی در سال ۵۷ پیروز و با دفاع مقدس تقویت شد. رحلت حضرت امام (ره) پایان کار نبود، بلکه سرآغازی جدید برای ادامه مسیر بود. خبرگان رهبری در آن زمان حساس، خلف صالح ایشان را به مردم معرفی کردند و راه مقاومت و جهاد ادامه یافت. امروز، مقام معظم رهبری به‌عنوان پرچمدار جبهه مقاومت، این مسیر را ادامه می‌دهند و گستره جبهه مقاومت به سطح جهانی گسترش یافته است. این همه به برکت اقدام و انقلابی است که حضرت امام براساس مبانی قرآنی و الهی آغاز کردند.
 
محمدی اظهار کرد: امروز، آرمان‌های بلند حضرت امام خمینی (ره) که شامل بیرون کردن طاغوت از کشور، حاکم کردن نظام اسلامی و بیدار کردن جهان اسلام بود، به تحقق پیوسته است. هر فریاد حق‌طلبانه‌ای در دنیا، خاستگاهش مکتب امام است. به فرمایش مقام معظم رهبری، این مکتب باید تبیین، ترویج و زنده بماند. در پرتو مکتب امام، مکاتب جدیدی همچون مکتب جهاد و مقاومت و مکتب خدمت مجاهدانه شهید رئیسی شکل گرفته است. این مکاتب، همگی زیر سایه مکتب حضرت امام(ره) قرار دارند و برای ما درس‌آموز و آموزنده هستند. 
 
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم (ع) افزود: در این عصر و زمان، به‌ویژه برای نسل جوان و کسانی که دغدغه اسلام، دین، نظام و انقلاب را دارند، شناخت و تبعیت از راه و مکتب حضرت امام اهمیت ویژه‌ای دارد. این مسیر، راهی است که به بیداری و پیشرفت جامعه اسلامی کمک می‌کند. 
 
محمدی با اشاره به نقش نخبگان و خواص جامعه، به‌ویژه کسانی که به شخصیت حضرت امام خمینی (ره) علاقه‌مند هستند در عرصه جهاد تبیین، بیان کرد: باید در مقام جهاد تبیین، به تبیین شخصیت حضرت امام(ره) بپردازند. مقابله با تحریف شخصیت حضرت امام(ره) و زنده نگه داشتن یاد و نام و راه ایشان، از جمله وظایف مهمی است که بر عهده ما قرار دارد. این تلاش‌ها نه تنها به حفظ میراث فکری و عملی حضرت امام کمک می‌کند، بلکه نسل‌های آینده را نیز با آموزه‌ها و ارزش‌های ایشان آشنا می‌سازد. تبیین صحیح شخصیت امام، می‌تواند به تقویت هویت اسلامی و انقلابی جامعه کمک کند و راه را برای تحقق آرمان‌های ایشان هموار سازد.
انتهای پیام
captcha