کد خبر: 4258822
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹

توانمندسازی ائمه جماعات ادارات در دستور کار مدیران باشد

استاندار چهارمحال‌و‌بختیاری با اشاره به اینکه فرهنگ اقامه نماز نیازمند تبیین قوی است، گفت: طرح ساماندهی و توانمندسازی ائمه جماعات ادارات باید از سوی مدیران دستگاه‌های اجرایی و ارتقای توانمندی دبیران اجرایی نماز با برگزاری دوره‌های مختلف انجام شود.

جعفر مردانی، استاندار چهارمحال و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، جعفر مردانی، استاندار امروز، ۱۹ دی‌ماه در نشست شورای سیاستگذاری زکات و نماز استان با اشاره به برگزاری سی‌ویکمین اجلاس سراسری نماز با شعار «نماز، نسل نو و رسالت ما»، اظهار کرد: در راستای آشنایی هرچه بهتر دانش‌آموزان و نسل نو با فرهنگ نماز و نمازخوانی با اولویت مدارس متوسطه اول و ضرورت توجه به احیای فرهنگ اقامه نماز و نمازخوانی در بین نوجوانان این اجلاس برگزار شد.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه فرهنگ اقامه نماز نیازمند تبیین قوی است، گفت: طرح ساماندهی و توانمندسازی ائمه جماعات ادارات باید از سوی مدیران دستگاه‌های اجرایی انجام شود و ارتقای توانمندی دبیران اجرایی نماز با برگزاری دوره‌های مختلف انجام شود.

وی با تأکید بر توجه به اقامه نماز در نمازخانه‌های بین راهی و جایگاه‌های پمپ بنزین بیان کرد: توصیه‌ها و تذکرات و حتی تشویق و ترغیب جایگاه‌داران نیز در این خصوص انجام شود.مردانی با اشاره به برگزاری اجلاس نماز در برخی شهرستان‌ها گفت: شهرستان‌هایی که اقدام به برگزاری اجلاسیه نماز نکردند، سریع‌تر اقدام کنند.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به توجه جدی به اجلاس نماز نیروهای نظامی و انتظامی، افزود: آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها در راستای آموزش، آگاه‌سازی و توانمندسازی فرهنگ نماز و زکات قدم بردارند. شهرستان‌هایی که اقدام به برگزاری اجلاسیه نماز نکردند، سریع‌تر اقدام کنند.

مردانی با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ نماز و زکات باید ابتدا از خانواده شروع می‌شود، گفت: شبکه‌های مجازی، صدا و سیما فرهنگ نماز و زکات را در برنامه‌های خود به نحو احسن و با ابزارهای مختلف آموزش دهند. بیلبوردهای سطح شهر نیز در راستای ترویج فرهنگ نماز اقدام کنند.

وی با اشاره به ایجاد انگیزه و تشویق و تکریم افرادی که در نماز و زکات نقش مؤثری دارند، افزود: تقدیر از افرادی که در این زمینه فعالیت چشمگیر دارند در موعد مقرر انجام شود.

مردانی به توجه جدی در تولید محتوا در بخش نماز و زکات در آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: با توجه به وجود آسیب‌های اجتماعی اختصاص اعتبارات برای ترویج دین و مذهب هر آنچه در توان است تخصیص داده می‌شود.

افزایش ۴۳ درصدی زکات فطریه در چهارمحال‌وبختیاری 

در ادامه، جاسم محمدی فارسانی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال‌وبختیاری در خصوص عملکرد شورای زکات استان، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ با رشد ۴۳ درصدی زکات فطره در مقایسه با سال ۱۴۰۲ مواجه هستیم. در کمترین زمان ممکن زکات عید فطر به حساب نیارمندان شناسایی شده واریز شد.

محمدی با بیان اینکه هدف‌گذاری در بخش کفارات به گونه‌ای بود که مسیر با کمترین چالش انتخاب شود، افزود: از سال گذشته مجموعه کمیته امداد در بحث خرید گندم به عنوان کفارات برای نیازمندان اقدام کرد.

مدیرکل کمیته امداد چهارمحال‌وبختیاری گفت: ۲۴ تن گندم خریداری و با صاحبان و کسبه صحبت شد که طبق قرارداد، به مددجویان امداد درب مغازه گندم را تحویل دهند. در طول ۹ ماه گذشته یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان زکات پرداخت شده که در حوزه‌های مختلف بهداشت، درمان، معیشت و جهیزیه صرف شد.

محمدی با اشاره به ضرورت نصب تابلوهایی با موضوع زکات در ورودی هر روستا تصریح کرد: بسیاری از روستاها در این خصوص اقدام کردند و لازم است روستاهایی که این اقدام را انجام ندادند نسبت به نصب این تابلو اهتمام ورزند. پیش‌بینی‌هایی برای قرار دادن حدود ۱۲۰۰ صندوق برای جمع آوری زکات و آموزش نیروها در ماه مبارک رمضان شده است.

مدیرکل کمیته امداد چهارمحال‌وبختیاری در پایان اضافه کرد: لازم است برای سال آینده معادل این رقم برای عمران و آبادانی مناطقی که زکات را پرداخت کرده‌اند، انجام شود.

انتهای پیام
captcha