به گزارش ایکنا از چهارمحالوبختیاری، جاسم محمدی فارسانی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) امروز ۱۰ دیماه در نشست شورای عالی مسکن با حضور استاندار و مدیران دستگاههای اجرایی با اشاره به اینکه در نهادهای حمایتی با چالشهایی در حوزه مسکن مددجویان و محرومان مواجهند، اظهار کرد: این نهادها از یک سو با انواع چالشها روبرو هستند و از دیگرسو قاعدتاً باید از خانوادههای ضعیف دهکهای یک تا سه و نیازمند حمایت که عمدتاً مشکل مسکن دارند، پشتیبانی کنند.
وی با ذکر اینکه کمیته امداد از دو سال گذشته وارد فاز مسکن روستایی شده است، ادامه داد: به فضل الهی توفیقات خوبی در حوزه مسکن محرومان برای مددجویان کمیته امداد در روستاها حاصل شد چراکه شرایط آسانتری از جمله برای تأمین زمین داشتند و بنیاد مسکن و خیران نیز به کمک کار آمدند.
مدیرکل کمیته امداد چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در حال حاضر، یکهزار و ۶۹۱ واحد پروژه مسکن در بخشهای مختلف شهری و روستایی برای مددجویان دنبال میشود که از این تعداد، یکهزار و ۵۲۱ واحد وارد فاز عملیاتی شده و ۷۱۹ واحد مسکن روستایی را تحویل مددجویان دادیم.
محمدی با اشاره به اینکه از تعداد یکهزار و ۶۹۱ واحد پروژه مسکن، ۷۲۰ واحد مربوط به نهضت مسکن ملی در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر و بالای ۲۵ هزار نفر جمعیت است، توضیح داد: از این تعداد، ۳۵۰ واحد مربوط به شهرهای بزرگی است که تحت پوشش راه و شهرسازی قرار دارند و ۳۲۰ واحد هم مربوط به شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر و تحت پوشش بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هستند.
وی افزود: از ۷۲۰ واحد نهضت ملی مسکن تنها موفق شدیم چهار واحد را تحویل مددجویان دهیم لذا چالش اصلی ما ناظر بر این پروژههاست؛ قریب به اتفاق ۷۱۹ واحد تحویلی به مددجویان در مناطق روستایی بوده است و در شهرها پیشرفت آنچنانی نداشتیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) با تأکید بر اینکه مددجویان مناطق شهری در صورت تحویل مسکن خود باید ماهانه بین ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان قسط وام پرداخت کنند، ادامه داد: این یکی از چالشهای پیش روی است که امیدواریم بتوانیم حل و فصل کنیم؛ جلسات خوبی با راه و شهرسازی برگزار کردیم که به فضل الهی بتوانیم یک تجزیه و تحلیل از ۷۲۰ پروژه را داشته باشیم و میزان پرداختها را احصا کرده و بهصورت مورد به مورد پیش ببریم.
محمدی اظهار کرد: پیشنهاد میشود استاندار دستور تشکیل جلسهای را بدهد با حضور شهرداران، ادارات خدمترسان، معاونت عمرانی استانداری، منابع طبیعی و همه مسئولانی که به این پروژهها ارتباط دارند. اختصاص زمین رایگان در مناطق شهری یکی از دغدغههای اصلی است که پیشنهاد میشود از طرحهای هادی بتوان به این موضوع زمین اختصاص داد تا به کمک خیران بتوانیم کار را پیش ببریم.
وی در پایان گفت: بر طبق قانون، مددجویان نهادهای حمایتی برای یکبار از هزینههای پروانه ساختمان و انشعاب آب، برق و گاز معاف است و لذا ترتیبی باید اتخاذ شود که این ۷۲۰ مورد از این معافیت بتوانند استفاده کنند.
انتهای پیام