کد خبر: 4245081
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال‌وبختیاری معرفی شد

آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری با حضور سرپرست امور برنامه و بودجه استان‌های سازمان برنامه و بودجه کشور و مدیران استانی برگزار و یحیی رمضانی گهرویی، به عنوان رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان معرفی شد.

تودیع و معارفه رئیس مدیریت و برنامه‌ریزی استان

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری امروز هشتم آبان‌ماه با حضور سرپرست امور برنامه و بودجه استان‌های سازمان برنامه و بودجه کشور و مدیران استانی برگزار و یحیی رمضانی گهرویی، به عنوان رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان معرفی شد. 

امیدعلی پارسا، سرپرست امور برنامه و بودجه استان‌های سازمان برنامه و بودجه در این آیین اظهار کرد: یکی از برنامه‌های مربوط به برنامه هفتم توسعه اجرای بند پ ماده ۱۷ تحت عنوان نظام نوین درآمد و هزینه استان‌هاست که قرار است اتفاقات بزرگی در کشور رخ دهد.

سرپرست امور برنامه و بودجه استان‌های سازمان برنامه و بودجه با اشاره به توازن‌های چهارگانه در سطح کشور، افزود: این توازن‌ها شامل توازن بین پرداخت‌های پرسنلی دستگاه‌های اجرایی ملی و استانی، توازن بین پرداخت‌های پرسنلی دستگاه‌های اجرایی درون یک استان، توازن در زمینه اعتبارات هزینه‌ای و توازن اعتبارات میان استان ها و شهرستان‌هاست.

پارسا بیان کرد: در توازن بین توسعه استان‌های مختلف باید گفت همه استان‌ها به گونه‌ای از منابع موجود بهره‌مند شوند تا عملکرد و کارایی اثربخشی را به دنبال داشته باشد که در این صورت توسعه متوازن بین استان‌های کشور برقرار خواهد بود. 

امیدعلی پارسا

اولویت‌بندی پروژه‌های نیمه‌تمام کشور 

وی با اشاره به بحث برنامه‌محوری، گفت: بودجه‌ای که روز گذشته کلیات آن به تصویب رسید بحث یکپارچه‌سازی، هماهنگی و شفافیت مطرح بود که همه این‌ها حرکت رو به رشد اقتصادی بیش‌تر و کاهش نرخ تورم را به همراه دارد.

پارسا ادامه داد: امید است با این ویژگی‌ها سال آینده تورم از آنچه بوده حدود سه درصد بیش‌تر کاهش و رشد اقتصادی حدود دو درصد بیش‌تر افزایش یابد.

سرپرست امور برنامه و بودجه استان‌های سازمان برنامه و بودجه در مورد ستاد استان‌های زاگرس نشین، گفت: همه استان‌های کشور مسائل خاص خود را دارند، در حقیقت در کل ایران و استان‌های کشور به اندازه ۳۰ تا ۳۵ سال پروژه نیمه تمام وجود دارد و کارهای نیمه تمام فراوانی داریم که باید با اولویت‌بندی آن‌ها و خاتمه در کوتاه‌ترین زمان ممکن، مردم از مزایای آن‌ها بهره‌مند شوند.

به گفته پارسا، با وجود محدودیت شدید اعتبارات، بحث استان‌های زاگرس نشین با قوت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به پیگیری مؤثر طرح‌ها و پروژه‌های ملی موجود در کشور، تصریح کرد: تاکنون پیگیری‌ها و اقداماتی در این راستا صورت گرفته اما مرز و تکلیف مشخصی نداشته و هر کس در حد توان خود و در هر جایگاهی اقدامی انجام داده است.

پارسا بیان کرد: باید در فضای جدید مکانیزم‌ها برای استانداران و مدیران استانی و شهرستانی فراهم شود که این مسئله با کار کارشناسی و اصولی که وجود دارد در سازمان برنامه و بودجه در حال انجام است.

وی در ادامه اضافه کرد: گفتمانی که در دولت جدید مدنظر بوده ایجاد فضای غیر رانتی است که هرکس با انگیزه شخصی بهترین اقدام را برای خود رقم بزند.

پارسا تصریح کرد: حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد برنامه توسعه مربوط به تکالیف استانی و حدود ۷۵ درصد تکالیف ملی است که با تمام وجود استاندار، نمایندگان و مدیران استانی ظرفیت‌ها را برای آن به کار می‌گیرند که انتظار می‌رود در چارچوب شورای دستگاه‌های نظارتی، راهبری استان با استفاده از استاندار و دستگاه‌های مختلف امنیتی، نظامی، انتظامی و نظارتی رو به جلو پیش رود.

به گفته وی، با توجه به تجربه فعالیت مدیر جدید و پیش از این به عنوان فرمانداری ویژه کرج، قطعاً به توسعه استان کمک می‌کند و می‌توان گفت فصل نوینی برای توسعه استان رقم می‌خورد.

محمدکاظم منزوی

موانع پیش روی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی 

محمدکاظم منزوی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری، امروز هشتم آبان‌ماه در این آیین با اشاره به اینکه دو مشکل اساسی در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان وجود داشت، اظهار کرد: در زمان تصدی‌گری رئیس سابق کاهش نرخ تورم و کاهش نرخ بیکاری اتفاق افتاد که این دو امر از مشکل‌ترین مسائلی است که در استان به لحاظ ساختارهای متعدد در بخش اشتغال و محرومیت تاریخی وجود داشت.

وی افزود: آنچه در وظایف این سازمان از دیدگاه اقتصادی پیگیری می‌شود مباحث اقتصادی ذیل شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و کارگروه‌های مربوطه است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای روند کاهش تورم و نرخ بیکاری و نگاه‌ها در افق چشم‌انداز و تهیه سند توسعه و پیشرفت استان اقدامات مطلوبی صورت گرفت، همچنان نگاه به ابزارهای پولی و مالی به ویژه بانک‌ها برای ما بسیار مهم است و تقویت بانک‌ها به هر طریق و شاخصی مدنظر ماست.

منزوی با اشاره به وجود مشکلات بسیار در زیرساخت‌های تولیدی استان، تصریح کرد: متاسفانه اعتباری برای گازرسانی و برق‌رسانی‌ به شرکت شهرک‌های صنعتی وجود ندارد، اگر مشکلات برطرف نشود قطعا استان عقب‌گرد خواهد داشت، گرچه ظرفیت‌های بالقوه زیادی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که لازم است در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مدنظر و مورد تاکید قرار گیرند.

وی تاکید کرد: لازم است با برنامه‌های مدیریت جدید اتفاقات و اقدامات مطلوبی برای معیشت مردم رقم بخورد.

یحیی رمضانی گهرویی

برنامه‌ریزی مبتنی بر آمار از ارکان مدیریت است

یحیی رمضانی گهرویی، رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به هشتم آبان‌ماه روز ملی آمار و برنامه‌ریزی و آغاز سرشماری کشاورزی، گفت: حرکت در مسیر توسعه کشور نیازمند دسترسی آمار دقیق و به روز است.

وی افزود: برنامه‌ریزی مبتنی بر آمار از ارکان و اساس مدیریت برای رسیدن به اهداف توسعه بوده، چه بسا در سرشماری کشاورزی نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی است.

رمضانی افزایش سهم استان در تولید ناخالص داخلی، رساندن درآمد سرانه استان تا مرز متوسط کشوری، رساندن نرخ بیکاری به نرم کشوری، فراهم کردن مشوق‌های سرمایه‌گذاری و حضور شرکت‌های بزرگ در استان، رساندن کریدورهای ارتباطی، ریلی، هوایی و جاده‌ای به نقطه قابل قبول، هوشمندسازی اعتبارات تملک، استفاده از همه ظرفیت‌های تامین مالی بودجه و بهره‌گیری از ماده ۵۶ الحاق و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام استان را از اولویت‌ها و برنامه‌های مهم کاری خود بیان کرد.

حمیدرضا منتظری

اقدامات نتیجه‌بخش سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان

حمیدرضا منتظری، رئیس سابق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تدوین سند راهبردی و پیشرفت استان، گفت: این سند برای نخستین بار تدوین شد که لازم است اصول تحول و پیشرفت استان براساس این سند صورت گیرد، گرچه سند قابلیت به روزرسانی را دارد و در صورت لزوم، می‌توان اصلاحات صورت گیرد.

وی با اشاره به اقدامات اساسی صورت گرفته که نتیجه آمار مرکز آمار ایران است، تصریح کرد: اقدام اساسی و اثرگذار در جذب اعتبارات سفر بوده که چهارمحال و بختیاری رتبه برتر را در کشور کسب کرد، همچنین در سال جاری در رشد اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای رتبه هشتم استانی را به خود اختصاص داد.

منتظری رسیدن رتبه تورم از دو به ۲۶، رسیدن شاخص فلاکت از رتبه یک به ۱۸، تک رقمی شدن نرخ بیکاری را از جمله اقدامات صورت گرفته در مدت تصدی خود بیان کرد و گفت: توزیع اعتبارات براساس سامانه هوشمند صورت گرفت، از طرفی در بحث مدیریتی و انتقال شرایط خاص استان‌ها زبان ناطق برای این استان بودم و همواره بیان کردم که رفع ناترازی‌ها و تفاوت و تبعیض‌ در پرداختی میان ستادها باید به حداقل برسد.

به گفته وی، همه این اقدامات نتیجه کار تیمی و مبتنی بر همدلی و وحدت بوده که اتفاق افتاده است.

یادآور می‌شود در این آیین، از زحمات ۱۸ ماهه حمیدرضا منتظری، رئیس سابق مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری تجلیل و یحیی رمضانی گهرویی به عنوان رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری معرفی شد، پیش از این رمضانی به عنوان معاون استانداری البرز و فرمانداری ویژه کرج فعالیت داشته است.

انتهای پیام
captcha