کد خبر: 4241436
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۲
در گفت‌وگو با ایکنا تبیین شد

رسالت جامعه قرآنی برای یاری جبهه مقاومت

دبیر جامعه قرآنی عصر چهارمحال‌وبختیاری در خصوص رسالت جامعه قرآنی برای یاری جبهه مقاومت گفت: گروه‌ها و تشکیلات قرآنی مردمی نقشی به‌مراتب بزرگ‌تر نسبت به نهادهای قرآنی می‌توانند ایفا کنند که این وظایف و رسالت‌ها در سه سطح آموزش، تربیت و رفتار اجتماعی قابل تحلیل و عملیاتی‌سازی است.

سیدعبدالله میراحمدی، دبیر جامعه قرآنی عصر چهارمحال و بختیاری

سیدعبدالله میراحمدی، دبیر جامعه قرآنی عصر چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با ایکنا در پاسخ به پرسشی مبنی بر رسالت جامعه قرآنی در قبال حمایت از جبهه مقاومت و لبنان در شرایط سخت و حساس کنونی اظهار کرد: گروه‌ها و تشکیلات قرآنی مردمی به‌ نظرم نقشی به‌ مراتب بزرگ‌تر نسبت به نهادهای قرآنی دولتی می‌توانند ایفا کنند که این وظایف و رسالت‌ها از سه منظر آموزش، تربیت و رفتار اجتماعی قابل تحلیل و عملیاتی‌سازی است.

وی با بیان اینکه ریشه و خاستگاه جریان مقاومت برگرفته از آیات قرآن و روایات، مباحث عقلی، تاریخی و حتی تجربی است، ادامه داد: بنابراین جامعه قرآنی می‌تواند نقش تبیینی و آموزشی خود را ایفا کند و فعالان عرصه آموزش قرآن کریم این ظرفیت را دارند که مخاطبان و قرآن‌آموزان خود را نسبت به ریشه‌ها و اهداف تفکر مقاومت با استناد به معارف قرآنی و روایی آگاه کنند یعنی نسبت به حقایق چهره مقاومت لااقل برای مخاطبانی که در اختیار دارند، تبیین و روشنگری داشته باشند.

این مدرس دانشگاه مقوله تربیتی را دومین ظرفیت جامعه قرآنی برای یاری جبهه مقاومت برشمرد و بیان کرد: در کنار آموزش می‌توان مباحث تربیتی را در جلسات و پویش‌ها و رویدادها پیش برد با این توضیح که جامعه قرآنی تربیت‌کننده افراد برای کمک به جبهه مقاومت باشد و آنها بتوانند به سطح واکنش‌های فردی و کنشگری اجتماعی برای یاری رساندن به جبهه مقاومت در این شرایط سخت و حساس برسند.

میراحمدی اظهار کرد: به نظرم جامعه قرآنی می‌تواند در این سه حیطه یاد شده تمامی اهداف و برنامه‌های خود را در لبیک به امر رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت و پشتیبانی از جبهه مقاومت و لبنان پیش ببرد تا یک نوشدگی در شرایط و اقتضائات فعلی رقم بخورد و جریان و حرکت جدیدتر و قوی‌تری شکل بگیرد. 

این فعال قرآنی ادامه داد: کنشگری جامعه قرآنی و کنش‌ها و واکنش‌های جمعی فعالان این عرصه در یاری رساندن به جبهه مقاومت چه بسا با کمک ابزار‌های تبلیغی و رسانه‌ها می‌تواند مرزها را طی کند یعنی فقط در سطح خود جامعه قرآنی باقی نماند بلکه مرزهای استانی را هم طی کند و ملی یا منطقه‌ای و حتی جهانی شود.

میراحمدی با تصریح اینکه در هر یک از سه سطح آموزش، تربیت و کنشگری جامعه قرآنی برای کمک به جبهه مقاومت نیازمند برنامه‌ریزی هستیم، گفت: یعنی باید مشخص کنیم چه محتوایی در چه سطوحی برای مخاطبان داشته باشیم و نقش مربیان و مدرسان قرآن در این میان چیست. بنابراین باید متناسب با شرایط فعلی محور مقاومت استراتژی و برنامه‌ریزی دقیق داشت.

دبیر جامعه قرآنی عصر چهارمحال‌وبختیاری افزود: باید بتوان دلایل قرآنی و روایی دقیق را برای ضرورت مقاومت و حفظ و حراست از این جریان و استمرار آن تا رسیدن به اهداف والاتر و زمینه‌سازی ظهور حضرت ولی‌ عصر(عج) استخراج کرد و به شکل مؤثر به مخاطبان انتقال داد که در این راستا شرح وظایف تشکل‌های قرآنی، مربیان، فراگیران و کنشگران این عرصه و حتی خانواده‌ها و... باید مشخص باشد.

میراحمدی با تأکید بر اینکه در حیطه تربیتی نیز نیازمند برنامه‌ریزی هستیم، اضافه کرد: در این راستا باید مشخص کنیم که چه فعالیت‌هایی صورت بگیرد تا تربیت مورد نظر رخ بدهد و افراد رفتارهای مطلوب متناسب با جریان مقاومت انجام دهند که راهبردهای دستیابی به اهداف تربیتی نیز باید مشخص شود. 

این مدرس دانشگاه در پایان گفت: جبهه مقابل ما شبانه‌روز در حال کار و فعالیت شدید است و امروز جبهه ما در شرایط حساس و حیاتی و به تعبیر مقام معظم رهبری نزدیک به قله قرار گرفته است که فعالیت محور مقاومت در شرایط فعلی تعیین‌کننده و سرنوشت‌ساز است، بنابراین جامعه قرآنی نیز در مسیر این حرکت باید نقش‌آفرین باشد.

انتهای پیام
captcha