کد خبر: 4240402
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۹

یاد ۱۶ شهید غریب چهارمحال‌وبختیاری گرامی داشته شد

نخستین یادواره «شهدای غریب اسارت» چهارمحال‌وبختیاری و گرامیداشت یاد و خاطره ۱۶ شهید غریب اسارت با حضور خانواده‌های معظم شهدا، جمعی از مسئولان و عموم مردم شهید پرور در فرهنگسرای ارشاد شهرکرد برگزار شد.

یادواره شهدای غریب

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، نخستین یادواره «شهدای غریب اسارت» چهارمحال‌وبختیاری و گرامیداشت یاد و خاطره ۱۶ شهید غریب اسارت امروز ۱۲ مهرماه با حضور خانواده‌های معظم شهدا، جمعی از مسئولان و عموم مردم شهید پرور در فرهنگسرای ارشاد شهرکرد برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی، نماینده ولی‌فقیه در استان با گرامیداشت یاد شهدای والامقام و با اشاره به بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری، اظهار کرد: ایشان در خصوص مشکلات جهان اسلام فرمودند که اینها زاییده دشمنی دشمنان غریبه و بیگانه است که از فرسنگ‌ها دورتر به منطقه می‌آیند و در امور در سرزمین‌های اسلامی دخالت و فضای نفرت‌انگیز بین ملل مسلمان جهان ایجاد می‌کنند.

وی با یادآوری خون‌ پاک شهدایی همچون شهید سید حسن نصرالله و سید عباس موسوی، ادامه داد: این همه جنایت و خونریزی حاصل حضور شوم و نامیمون و آلوده دشمنان است که در سرزمین‌های اسلامی نفوذ کردند و جنایت و توطئه می‌کنند تا قسمتی از خاک سرزمین اسلامی را در دست بگیرند و هر ندای مخالفی را یا خاموش کردند یا فریب دادند.

امام جمعه شهرکرد با تصریح اینکه نفرت بین مردم ایران و عراق نیز حاصل همین دخالت‌های بیگانه بود، بیان کرد: جنگ خانمان‌سوز بین این دو ملت باعث پرپر شدن هزاران جوان دسته گل از دو ملت شد که چه بسیار از اینها شیعه و مسلمان بودند. این آتش فتنه‌ای بود که دشمنان دخالت‌گر در منطقه شعله‌ور کردند. امروز اما می‌بینیم که مردم عراق در پیاده‌روی اربعین حسینی ایرانیان را روی چشم خود قرار می‌دهند و این واقعیت رابطه بین دو ملت است

فاطمی در پایان اظهار کرد: امیدواریم ملل مسلمان بیش از پیش بیدار و متوجه شوند که آمریکا و انگلیس و اسرائیل دوست آنها نیست و نباید فریب لبخند آنها را بخورند.

روند شناسایی شهدای غریب اسارت 

صابر خسروی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری در این یادواره با گرامیداشت یاد شهدای والامقام به‌ویژه شهدای مقاومت سیدحسن نصرالله و سردار عباس نیلفروشان و با اشاره به اینکه امروز نخستین یادواره شهدای غریب که در دوران اسارت در اردوگاه‌های عراقی به فیض شهادت نائل شدند برگزار می‌شود، اظهار کرد: این شهدای والامقام مربوط به هفت شهرستان فرخ‌شهر، بن، سامان، بروجن، فارسان و لردگان و شهرکرد هستند که پیش از برگزاری یادواره استانی، چهار یادواره شهرستانی برای این شهدای والامقام با حضور عموم مردم و مسئولان برگزار شد.

وی ادامه داد: به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران و با همکاری مسئولان استانی و شهرستانی، ائمه جمعه، فرماندهان سپاه و بسیج و فرماندهان انتظامی دیدار و دلجویی از خانواده‌های شهدای غریب اسارت در انجام و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهدا، از خانواده‌های آنان برای حضور در یادواره استانی دعوت به عمل آمد.

خسروی با اشاره به اینکه در بدو جریان شناسایی شهدای غریب نام ۹ شهید بزرگوار در استان شناسایی شد، گفت: با انجام تحقیق‌های میدانی و تأیید مراجع، ۱۶ شهید تا کنون شناسایی شده است که این رقم احتمالاً تا ۲۰ شهید افزایش یابد.

اجرای سرود و نمایش، سخنرانی نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری و دبیر کنگره ملی شهدای غریب اسارت، رونمایی از شناسنامه و پرونده شهدای غریب اسارت و نیز تجلیل از خانواده‌های این شهدای والامقام از دیگر بخش‌های کنگره استانی ۱۶ شهید غریب اسارت بود.

انتهای پیام
captcha