کد خبر: 4237322
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲

ایجاد اشتغال باعث پایدارسازی بنیان خانواده می‌شود

استاندار چهارمحال‌وبختیاری با تصریح اینکه اشتغال باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی و نیز کاهش سن ازدواج شود، گفت: اگر جوان شغل و درآمدی داشته باشد به فکر ازدواج نیز می‌افتد و این باعث پایدارسازی بنیان خانواده و کمک به فرزندآوری خواهد شد.

دیدار استاندار چهارمحال و بختیاری و معاون کمیته امداد

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال‌وبختیاری امروز، 28 شهریورماه در نشستی با مرتضی فیروزآبادی، معاون رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) و میرعامل بنیاد حیات کشور با اشاره به اینکه کمیته امداد از بدو تأسیس به فرمان بنیانگذار انقلاب اسلامی تا کنون منشأ خدمات فراوانی بوده و هدفگذاری این نها بارها مورد تأکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است، اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری با موضوع اشتغال درگیر بود که در دولت شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی اقدمات اثرگذاری برای کاهش  بیکاری صورت گرفت تا جایی که رتبه استان در نرخ بیکاری 14 پله بهبود یافت. نهادهای مختلف مانند کمیته امداد و سازمان‌های اقتصادی نقش خوبی در کاهش نرخ بیکاری داشتند. 

وی با ذکر اینکه اشتغال محاسن فراوانی برای جامعه دارد، ادامه داد: حدود 80 درصد اشتغال چین، اشتغال خانگی است که اهمیت و نقش این نوع اشتغال را نشان می‌دهد لذا ما نیز نباید از آن غافل شویم و مشکلات آن را پشت سر بگذاریم زیرا اشتغال خرد و اشتغال خانگی درواقع تکمیل کننده موزاییکی چرخه اشتغال اصلی است.

حیدری با تصریح اینکه اشتغال باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی و نیز کاهش سن ازدواج شود، بیان کرد: اگر جوان شغل و درآمدی داشته باشد به فکر ازدواج نیز می‌افتد و این باعث پایدارسازی بنیان خانواده و کمک به فرزندآوری خواهد شد. پیشگیری از مهاجرت و تحقق مهاجرت معکوس نیز از دیگر برکات اشتغال ثابت و پایدار است و اگر اشتغال مهیا باشد، پدیده حاشیه‌نشینی شهرها نیز اتفاق نخواهد افتاد که کانون آسیب‌های اجتماعی به‌شمار می‌رود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با یادآوری اینکه کشاورزی و دامداری از مهم‌ترین ظرفیت‌های این استان است، افزود: با توجه به شعار سال مبنی بر مشارکت مردمی، کارگروهی ویژه در این خصوص در استان شکل گرفته و توسعه کشاورزی با کمک مردم در دستور کار قرار گرفت که در این راستا از جمله توسعه گلخانه‌ها در استان اتفاق افتاده است. همچنین استان در زمینه تبدیل آبیاری سنتی به آبیاری مکانیزه مقام اول کشور را کسب کرد.

حیدری ادامه داد: جذب سرمایه‌‎گذار با همکاری هولدینگ‌ها، اصلاح زیرساخت‌ها، توسعه شیلات، مقام اول کشور در تولید بادام، ایجاد شهرک تخصصی بادام و فرآوری این محصول با هدف پیشگیری از خام‌فروشی، مقام برتر کشور در تولید ماهی سردابی از دیگر پیشرفت‌های استان در حوزه کشاورزی بوده است که کمیته امداد نیز می‌تواند به این حوزه‌ها ورود و کمک کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تصریح اینکه دامداری‌های داخل شهرها به حاشیه شهرها منتقل می‌شوند، اظهار کرد: در حوزه فرش در استان زمینه کار و کمک فراوان است به ویژه اینکه مردم نیز از دیرباز به این هنر علاقه‌مندند و در بسیاری از منازل فرش‌بافی صورت می‌گیرد که کمیته امداد در این زمینه نیز می‌تواند ورود داشته باشد.

حیدری با تأکید بر اینکه مهارت‌آموزی در اولویت دولت بوده است، بیان کرد: طرح جامع فنی و حرفه‌ای در دولت سیزدهم در راستای مهارت‌آموزی تصویب شد و جا دارد یک تفاهم‌نامه با آموزش و پرورش و فنی حرفه‌ای در راستای هم‌افزایی در حوزه مهارت‌آموزی به جامعه مخاطب داشته باشند و ورود کمیته امداد در این حوزه به نظرم ضرورت دارد.

وی در پایان گفت: چهارمحال و بختیاری به لحاظ توپوگرافی، شرایط جغرافیایی و تابش خورشید، در زمینه ایجاد نیروگاه خورشیدی زمینه بسیار خوبی دارد لذا به نظرم ورود کمیته امداد به این امر موضوعیت دارد و آمادگی خود را برای پایلوت قرار گرفتن این استان در زمینه ایجاد نیروگاه خورشیدی اعلام می‌کنیم.

انتهای پیام
captcha