کد خبر: 4236331
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱
امام جمعه موقت شهرکرد:

وحدت مسلمانان به معنای دوری از دشمنی و بی‌احترامی ‌است

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر وحدت جهان اسلام و شیعیان، گفت: مسلمانان و شیعیان اعتقادات خود را داشته و در راستای حفظ آن تلاش می‌کنند و وحدت مسلمانان به معنای دوری از دشمنی، بی‌احترامی ‌و بدخواهی است.

سیدابوالحسن فاطمی، امام جمعه موقت شهرکرد

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی، امام جمعه موقت شهرکرد امروز، ۲۳ شهریورماه در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه امروز یادآور دو اتفاق خونین و تأسف‌برانگیز است، اظهار کرد: در سال ۱۹۸۲ قتل عامی صورت گرفت و حدود ۳۵۰۰ نفر کشته شدند که در این حادثه صهیونیست‌ها مقصر شناخته شدند.

فاطمی ادامه داد: واقعه دیگر سپتامبر سیاه بود که در این واقعه عده‌ زیادی از فلسطینی‌ها قتل‌عام شدند، گرچه آن اتفاقات و جنایاتی که اسرائیلی‌ها انجام می‌دادند قابل مقایسه با اتفاقات کنونی، قتل‌عام‌ها و تجاوزها در فلسطین و منطقه غزه نیست، به طور کلی عمق جنایت‌های فعلی اسرائیلی‌ها کاملاً مشهود و قابل قیاس با اتفاقات گذشته نیست.

وی ضمن تبریک آغاز امامت و ولایت امام عصر(عج)، بیان کرد: بسیاری از اتفاقات که به واسطه دشمنان اسلام ایجاد می‌شد شیعیان را مقصر می‌دانستند، کما اینکه بمب‌گذاری‌هایی که در عراق اتفاق می‌افتاد و عده‌ای جان خود را از دست می‌دادند، بیان می‌شد که شیعیان به خلفا توهین می‌کنند.

فاطمی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر وحدت جهان اسلام و شیعیان، گفت: مسلمانان و شیعیان اعتقادات خود را داشته و در راستای حفظ آن تلاش می‌کنند و وحدت مسلمانان به معنای دوری از دشمنی، بی‌احترامی ‌و بدخواهی است.

امام جمعه موقت شهرکرد ضمن تبریک هفته وحدت و ولادت پیامبر اکرم(ص)، گفت: لازم است از وجود مقدس پیامبر عظیم الشان یعنی اول شخص عالم امکان استفاده کنیم، در حقیقت یکی از راه‌های استفاده از وجود پیامبر اکرم(ص)، الگوگیری و پیروی از سبک زندگی ایشان است، کما اینکه در قرآن توصیه‌هایی در این راستا صورت گرفته است.

فاطمی تأکید کرد: زمانی که پیامبر اکرم(ص) در میان مردم ظهور کردند اختلاف، نفاق، درگیری، کینه، جهل و ... رواج داشت که تلاش کردند خوش‌بینی را رواج دهند و سوءظن را از میان بردارند، همچنین تلاش‌های پیامبر اکرم(ص ) در راستای احساس مسئولیت و ترویج روحیه وفاداری و حق‌شناسی نسبت به یکدیگر بود، البته ایجاد عقد اخوت بین مسلمانان از جمله موارد تأثیرگذاری بود که پیامبر(ص) تلاش کردند و به نتیجه مطلوب منجر شد.

فاطمی بیان کرد: همه کارهایی که پیامبر(ص) برای آن‌ها تلاش و مردم را به انجام آن‌ها وادار کردند به صورت سمعی و بصری انجام شد، در حقیقت می‌توان گفت آنچه پیامبر عظیم الشان(ص) باتوجه به سیره و اخلاق خود انجام دادند این بود که مردم را به کار، تلاش و فعالیت وادار می‌کردند.

امام جمعه موقت شهرکرد یادآور شد: همواره جامعه اسلامی بر سر سفره پیامبر(ص) نشسته و افراد شایسته و لایق وجود دارند که اکنون نیز از معارف نبوی بهره‌مند می‌شوند.

فاطمی در پایان با اشاره به سالروز درگذشت شهریار و نامگذاری آن به نام روز شعر و ادب فارسی، تأکید کرد: همواره زبان شعر در تاریخ ایران، حماسه‌سازی‌ها و حماسه‌آفرینی‌ها نقش مهمی داشته است، حتی اولیای الهی نیز از شعر استفاده می‌کردند و این امر موجب می‌شد ملت ایران در برابر ارزش‌ها و حق و حقیقت تقویت شود.

انتهای پیام
captcha