به گزارش ایکنا از چهارمحالوبختیاری، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا محمدی، مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه حضرت قمر بنیهاشم(ع) امروز، 22 مردادماه در همایش «مدار امید» ویژه تجلیل از خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بهویژه شهدای عرصه رسانه و با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر فریضه «قطعی» و «فوری» جهاد تبیین، اظهار کرد: از بیانات ایشان استفاده میشود که تبیین در مقابل تحریف قرار میگیرد.
وی با ذکر اینکه خبر و خبررسانی جزء لاینفک زندگی انسانهاست، ادامه داد: جامعه بدون ارتباط پیش نمیرود و در تعریف رسانه گفتهاند که همه چیز، رسانه است. وقتی وارد شهری میشویم گنبد و گلدستهها یا معماری یا پرچمی که بر فرازی نصب میشود حاوی پیام است و اینها مصداق رسانه هستند.
محمدی با تأکید بر اینکه محتوا، مخاطب و نقل کننده خبر سه رکن رسانه هستند، افزود: اینها از زندگی فردی و اجتماعی ما قابل انفکاک نیست و به انحاء مختلف ظهور و بروز دارد.
وی با بیان اینکه امروز دشمن در مقام جهاد علیه ماست، اظهار کرد: دشمن همه توانمندی خود را به کار گرفته تا با تمام وجود با ما مقابله کند و لذا ما نیز باید جهادی عمل کنیم که در اینجا جهاد تبیین در عرصه خبر و پیامرسانی موضوعیت پیدا میکند.
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه حضرت قمر بنیهاشم(ع) بیان کرد: در حوزه جهاد تبیین باید توجه داشت که تبیین خنثی کننده تحریف است و اگر تبیین نباشد، خسارتهای بزرگی را باید تحمل کنیم؛ مصداق بارز آن عدم توجه دقیق به مسئله غدیر است که اگر به درستی تبیین میشد، عاشورا هم اتفاق نمیافتاد و اگر عاشورا درست تبیین میشد، امروز نباید شاهد حوادث غزه میبودیم. امروز نیز اگر وقایع غزه به درستی تبیین شود، یقین بدانید که به نتیجه مطلوب یعنی شکست قطعی دشمن خواهد انجامید.
محمدی ادامه داد: امروز در حوزه تبیین معارف و مبانی انقلاب اسلامی ضعف وجود داشته و خسارتی که در نسل جدید مشاهده میکنیم حاصل همین نقص است، انقلاب اسلامی اگر درست تبیین نشود دشمن نمیتواند از بین ما علیه خودمان یارگیری کند. همچنین اگر دفاع مقدس به درستی تبیین شود، روحیه رشادت و شهادت در ملت باقی میماند. یا اگر شخصیت امام(ره) درست تبیین شود از تحریف شخصیت ایشان جلوگیری خواهد شد و رسالت نخبگان و رسانهها این است که امام راحل(ره) را به درستی تبیین کنند تا ارتباط ملت با ایشان مستحکم بماند.
وی جهاد تبیین را بازدارنده و خنثی کننده تلاش دشمن عنوان کرد و افزود: ما باید در تبیین از دشمن پیشدستی کنیم یعنی منتظر نمانیم پس از آنکه دشمن موفق به تحریف شد، به تبیین روی آوریم زیرا در جنگ روایتها، جامعه همیشه با روایت اول همراه میشود. هنر رسانه و خبرنگار ارزشی این است که هر جا نیاز وجود دارد، تبیین را در محتوای کار خود بگنجاند.
محمدی تأکید کرد: امام حسین(ع) میدانست بنی امیه در صدد تحریف دین هستند و لذا برای خنثی کردن این تحریف، اهل بیت خودشان را با خود همراه کردند تا کاروان اسرا در بازگشت از صحرای کربلا در کوفه، شام و مدینه هر کدامشان رسانهای برای بیان حق و تبیین ماجرا باشند. امام زینالعابدین(ع) تا 34 سال پس از حادثه کربلا تبیینگر حوادث عاشورا بودند حال آنکه نه منبر و نه مسجد داشت بلکه از هر فرصتی استفاده میکردند و به تبیین میپرداختند که مصادیق آن در سیره حضرت را میتوانید مطالعه کنید.
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه حضرت قمر بنیهاشم(ع) با اشاره به اینکه همه ائمه(ع) از هر فرصتی برای بیان واقعیت عاشورا استفاده کردند، بیان کرد: امروز نیز این رسالت بر دوش همه ما بهویژه خبرنگاران است که با تشخیص صحیح صحنهها بتوانند به خوبی ایفای وظیفه کنند.
محمدی در پایان با تأکید بر اینکه اهالی رسانه و خبر باید تقوای رسانهای داشته باشند، توضیح داد: دشمن در این زمنیه رهاست و حد مشخصی بین کذب و صدق و حق و باطل قائل نیست که نمونه آنرا در فتنه سال 1401 دیدیم.
انتهای پیام