کد خبر: 4228299
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۹
معاون اول قوه قضائیه:

تمام‌قد از تولیدکنندگان حمایت می‌کنیم

حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی با تأکید بر اینکه از تولیدکنندگان در مجرای قانون حمایت خواهیم کرد، گفت: تحریم‌های سختی بر علیه کشور ایران اعمال شده است، بنابراین برای برطرف کردن تنگناهای اقتصادی نیازمند کمک از سوی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی هستیم، تمام‌قد از تولیدکنندگان حمایت می‌کنیم.

حمزه خلیلی، معاون اول قوه قضاییه

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری و به نقل از روابط‌عمومی اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی، معاون اول قوه قضائیه امروز، سوم مردادماه در نشست با فعالان اقتصادی چهارمحال و بختیاری به میزبانی اتاق بازرگانی با تأکید بر اینکه تصمیم‌گیری در خصوص پرونده‌های قضایی در لحظه بسیار دشوار است، اظهار کرد: پرونده‌های قضایی باید دقت بررسی و سپس برای آن‌ها تصمیم‌گیری کرد.

معاون اول قوه قضائیه افزود: برای شناخت ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری نیاز به زمان بیش‌تری داریم، اما قطعاً فعالان اقتصادی این استان به موضوعات و مشکلات اشرافیت کامل دارند. برای حل موضوعات مصداقی، باید موضوع به‌طور کامل بررسی شود، نماینده‌ای از دستگاه قضا پس از جلسه، تمام درخواست‌های فعالان‌های اقتصادی را جمع‌بندی می‌کند.

وی با اشاره به نبود رغبت برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف در چهارمحال و بختیاری، تأکید کرد: این مسئله باید در یک کارگروه تخصصی بررسی شود، اگر مسائل از نظر تامینی، قضایی و یا مالی در استان قابل حل است، اقدامات لازم صورت بگیرد، اما در صورتی‌که این مشکل قابل حل در استان نیست، موضوع به ستاد اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی کشور ارجاع داده شود.

خلیلی با تأکید بر اینکه از تولیدکنندگان در مجرای قانون حمایت خواهیم کرد، گفت: تحریم‌های سختی بر علیه کشور ایران اعمال شده است، بنابراین برای برطرف کردن تنگناهای اقتصادی نیازمند کمک از سوی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی هستیم، تمام قد از تولیدکنندگان حمایت می‌کنیم.

معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه جلسات سران قوا به‌منظور حل مشکلات اقتصادی برگزار می‌شود، بیان کرد: بسیاری از این جلسات برای کم کردن هزینه برای فعالان اقتصادی است.

انتهای پیام
captcha