کد خبر: 4228195
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۲
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه:

بخشش و گذشت جزئی از فرهنگ ایرانی اسلامی است

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صادقی با اشاره به آزادی ۱۹۳ زندانی توسط هیئت صلح، طلایه‌داران و سفیران صلح در چهارمحال‌وبختیاری، گفت: ۲۷ نزاع دسته جمعی به خیر و مصالحه ختم شد، نزاع‌هایی که می‌توانست آفات بسیاری به همراه داشته باشد اما بزرگواری، بخشش، گذشت و جوانمردی بخشی از فرهنگ ایرانی اسلامی ماست.

هادی صادقی، رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صادقی، رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه امروز، سوم مردادماه در همایش ستاد صبر چهارمحال‌وبختیاری ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) اظهار کرد: در این ایام پویش بزرگی به‌نام «به عشق امام حسین می‌بخشم» از ماه محرم تا اربعین حسینی اجرا می‌شود که این پویش‌ها نتایج درخشانی دارد، از جمله برکات آن بخشش‌هایی است که در این استان به عشق اهل بیت(ع) انجام می‌شود.

صادقی با اشاره به اینکه از ۱۲ پرونده آماده اجرای قصاص در استان ۱۰ مورد منجر به رضایت شد، تصریح کرد: در این استان حدود ۱۴۰۰ صلح‌یار وجود دارد و ۳۵۸ هیئت صلح، ۴۴ طلایه‌دار و ۹ سفیر صلح فعالیت دارند.

وی با اشاره به آزادی ۱۹۳ زندانی توسط هیئت صلح، طلایه‌داران و سفیران صلح در استان، بیان کرد: ۲۷ نزاع دسته جمعی به خیر و مصالحه ختم شد، نزاع‌هایی که می‌توانست آفات بسیاری به همراه داشته باشد.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه گفت: بزرگواری، بخشش، گذشت و جوانمردی بخشی از فرهنگ ایرانی اسلامی ماست، گرچه از گذشته گذشت و جوانمردی فرهنگ ایرانی بوده و مربوط به یک خطه خاص نیست اما چهارمحال و بختیاری در این خصلت نیکو پیشتاز بوده که جای تقدیر و شکرگزاری دارد.

صادقی با اشاره به تحلیف و دریافت پروانه برای ۱۸ نفر از داوران و ۲۲ نفر از میانجی‌گران در استان، بیان کرد: این امر نشان از مورد اعتماد بودن این افراد و راحت‌تر شدن کارها توسط داوران و میانجی‌گران است که وظیفه ما ساماندهی آن‌هاست.

وی تأکید کرد: دستور مقام معظم رهبری و برنامه هفتم توسعه، توسعه‌دادن و ساماندهی داوران و میانجی‌گران است، باید نهادهای غیر قضایی، صلح‌یاران و شوراهای حل اختلاف توسعه داده شود، زیرا حل و فصل غیر قضایی به نفع دو طرف است.

انتهای پیام
captcha