کد خبر: 4225629
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸
در چهارمحال‌وبختیاری؛

برپایی محافل سوگواری محرم با محوریت گفتمان مقاومت

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی چهارمحال‌وبختیاری گفت: «گفتمان مقاومت و پیشرفت» به عنوان خط محتوایی عملیات ماه محرم انتخاب و محتوای ناظر به این موضوع نیز تهیه و در اختیار مبلغان قرار داده شده است.

سیدابوالقاسم کاظمی، معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالقاسم کاظمی، معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با ایکنا با تسلیت ماه محرم ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبداالله الحسین(ع) و یاران ایشان به تشریح اهم برنامه‌های پیش‌بینی شده در مرکز استان و شهرستان‌ها در این ایام پرداخت و اظهار کرد: «گفتمان مقاومت و پیشرفت» به عنوان خط محتوایی عملیات ماه محرم انتخاب و محتوای ناظر به این موضوع نیز تهیه و در اختیار مبلغان قرار داده شده است.

وی با ذکر اینکه محتوای گفتمان مقاومت ویژه عملیات ماه محرم در قالب‌های مختلف تهیه شده است، ادامه داد: این محتوا شامل بسته‌های متنوع ویژه بانوان، کودکان، عمومی و دیگر موارد تهیه و در بین بیش از 750 مبلغ در سراسر استان توزیع شده است که در دهه اول محرم در مساجد، حسینیه‌ها، بقاع متبرکه و هیئات مذهبی، محافل سوگواری و روضه‌های خانگی به فعالیت می‌پردازند.

کاظمی با تأکید بر اینکه امسال محافل سوگواری حسینی با شعار «آزادگان عالم در خیمه حسین‌اند» برپاست، بیان کرد: طراحی‌های متنوعی برای این شعار صورت گرفته و در اختیار هیئات مذهبی در سراسر استان چه در مرکز استان و چه شهرها و روستاهای مختلف قرار گرفته است؛ این مجموعه‌ها از قبل از ماه محرم مهیای برپایی محافل ویژه این ماه شدند و در حال حاضر به صورت فعال و پررونق کار خود را پیش می‌برند.

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان با یادآوری حضور جدی و فعالانه هیئت‌های مذهبی در برپایی برنامه‌های جشن غدیر در سراسر استان، تأکید کرد: این باعث نشد که ورود هیئت‌ها به برنامه‌ها و محافل سوگواری با کمی و کاستی همراه باشد بلکه با همین میزان آمادگی بالا و بلکه با جنب و جوش و نشاط بیشتری اکنون مشغول فعالیت هستند.

وی بیان کرد: در کنار هیئت‌های مذهبی، روضه‌های خانگی، روضه‌های محلی و ...حسینیه‌های کودک نیز در برخی مناطق برپاست که تمامی امکانات و خدمات این حسینیه‌ها را کودکان تدارک می‌بینند؛ همچنین هیئت‌های دخترانه در برخی مناطق استان شکل گرفته که امیدواریم به همه مناطق استان تسری یابد و فعال باشند.

کاظمی در پایان گفت: امید است همه مردم استان بتوانند از این محافل معنوی بهره‌مند شوند و عزاداری‌ها و عرض ادب‌های همه عزاداران در سراسر میهن اسلامی مورد توجه حضرت ولی‌عصر(عج) قرار بگیرد.

انتهای پیام
captcha