کد خبر: 4224046
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۰۶:۴۹

فعالیت‌های دارالقرآن جمعیت هلال‌احمر چهارمحال‌وبختیاری در یک نگاه

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌‌ فقیه در جمعیت هلال‌احمر چهارمحال‌وبختیاری اهم فعالیت‌های قرآنی مرکز دارالقرآن این نهاد را تشریح کرد.

علی اکبر جعفری، مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر جعفری، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌‌ فقیه در جمعیت هلال‌احمر چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به فعالیت دارالقرآن جمعیت هلال‌احمر استان، اظهار کرد: ارائه ۱۰ دقیقه آموزش نکاتی از قرآن کریم و حکمت‌های نهج‌البلاغه توسط اعضای کانون قرآن و عترت هلال‌احمر در تمام جلسات و برنامه‌های آموزشی امداد و نجات در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: کمیته‌های مختلف شامل قرائت، تفسیر، نهج‌البلاغه و ... در دارالقرآن هلال‌احمر که با عنوان کانون قرآن و عترت فعالیت دارد، تشکیل شده است که برنامه‌های متنوع قرآنی را ویژه جامعه هدف طراحی و اجرا می‌کنند. 

جعفری با اشاره به اینکه این مرکز قرآنی در طلیعه کارش در ماه مبارک رمضان ویژه‌برنامه‌های متنوعی را اجرا کرد، افزود: دارالقرآن جمعیت هلال‌احمر چهارمحال‌وبختیاری برنامه جزءخوانی و برپایی محافل انس با قرآن کریم را برگزار کرد. همچنین اجرای طرح زندگی با آیه‌ها و اعطای روزانه جوایز به برگزیدگان جامعه هدف هلال‌احمر به قید قرعه از سوی این مرکز، در طی ماه مبارک انجام شد. سه نفر از کسانی هم که بیشترین مشارکت را در این طرح قرآنی داشتند در پایان ماه مبارک رمضان تجلیل شدند.

وی با تصریح اینکه در حال حاضر دفتر دارالقرآن جمعیت هلال‌احمر استان در هلال‌احمر مرکز شهرستان شهرکرد مستقر است، تصریح کرد: نگاه ما این است که در هر جایی بستر آموزش قرآن و نهج‌البلاغه و تشکیل کلاس یا هر نوع فعالیت قرآنی مانند برگزاری محافل انس با قرآن، کرسی‌های تلاوت و ... ایجاد شود، اقدام کنیم که این برنامه‌ها ممکن است موقتی و کوتاه‌مدت باشند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌‌ فقیه در جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: البته فعالیت‌های قرآنی مستمر و منظم نیز به‌ همت اعضای ثابت و پای کار انجام می‌گیرد. باتوجه به اینکه زمان بسیاری از آغاز به‌کار دارالقرآن جمعیت هلال‌احمر نمی‌گذرد نیاز به زمان است که بسترهای جدید بیشتری برای فعالیت‌های قرآنی وضعیت‌سنجی و ایجاد شود. 

جعفری با تأکید بر اینکه هلال‌احمر هیچ محدودیتی برای پشتیبانی از فعالیت‌های قرآنی جامعه هدف ندارد، توضیح داد: قاطبه مربیان و مدرسانی که با ما در حوزه آموزش قرآن همکاری دارند، از اعضای داوطلب جمعیت هلال‌احمر استان هستند. این مجموعه در عرصه برپایی مسابقات قرآن کریم و نهج‌البلاغه نیز با استقبال و مشارکت خوب جامعه هدف فعالیت‌های خوبی داشته و سال گذشته ۲ برگزیده کشوری داشتیم. 

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌‌ فقیه در جمعیت هلال‌احمر استان با اشاره به اینکه مدیرعامل این جمعیت یک چهره قرآنی و از قاریان ممتاز است، افزود: همراهی و پشتیبانی مدیر نقش مؤثری در شکل‌گیری برنامه‌های متعدد و فاخر قرآنی دارد و بنابراین نقش مدیر در رونق فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی هر دستگاه غیرقابل انکار است. در راستای همین نگاه قرآنی مدیرعامل، هر برنامه قرآنی با استقبال و پشتیبانی وی همراه است. 

جعفری ادامه داد: اگر مدیران در اجرای برنامه‌های فرهنگی در دستگاه خود دغدغه‌مند و پای کار باشند و خودشان حضور داشته و همراهی کنند، یقین بدانید که این دست فعالیت‌ها در آن مجموعه رونق می‌گیرد و همه مخاطبان از برکات آن بهره‌مند می‌شوند.

وی در پایان گفت: طی یک جمع‌بندی و تهیه گزارش از فعالیت‌های فرهنگی جمعیت هلال‌احمر استان در سال گذشته متوجه شدیم که روزانه حداقل یک برنامه فرهنگی در این مرکز برگزار شده است که با توجه به محدودیت در نیروی انسانی ثابت، این مهم با همراهی اعضای داوطلب جمعیت هلال‌احمر محقق شده است. 

انتهای پیام
captcha