کد خبر: 4221268
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۵

تحول بی‌سابقه در حوزه اعتبارات فرهنگ و هنر چهارمحال‌وبختیاری

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه اعتبارات حوزه فرهنگ و هنر استان در دولت سیزدهم با افزایش بی‌سابقه‌ای روبه‌رو شد، گفت: بخش اصلی این اعتبارات برای تکمیل زیرساخت‌های نیمه‌تمام این حوزه در نظر گرفته شده است.

پیام احمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، پیام احمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان امروز، ۲۳ خردادماه با حضور در جمع نمازگزاران مسجد شهدای کاظم‌پور شهرکرد اظهار کرد: به‌واسطه شناخت مناسب دولت سیزدهم و شخص شهید رئیسی از شرایط استان، اتفاقات مهمی در بخش‌های زیرساختی چهارمحال و بختیاری شکل گرفت و استان را به کارگاهی فعال تبدیل کرد.

احمدی با اشاره به اینکه اعتبارات حوزه فرهنگ و هنر استان در دولت سیزدهم با افزایش بی‌سابقه‌ای روبه‌رو شد، گفت: بخش اصلی این اعتبارات برای تکمیل زیرساخت‌های فرهنگی این حوزه در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه حوزه فرهنگ و هنر استان هم در دوران مدیریت شهید آیت‌الله رئیسی با مجموعه‌ای از اقدامات تحولی روبه‌رو شد، تصریح کرد: اعتباراتی که برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام این حوزه در سال اول دولت سیزدهم به چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت از مجموع اعتبارات هشت سال قبل از آن بیشتر بود و روند اختصاص این اعتبارات همچنان ادامه دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، اراده و عزم دولت سیزدهم برای تکمیل هرچه سریع‌تر زیرساخت‌های نیمه‌تمام را یادآور شد و گفت: مجتمع فرهنگی مصلی امام خمینی (ره) شهرکرد از جمله کلان طرح‌های نیمه‌تمامی است که تلاش می‌شود بخش اصلی آن با جذب اعتبارات به سرانجام رسیده و مردم استان به‌زودی از برکات و خدمات این طرح مهم فرهنگی بهره‌مند شوند.

احمدی افزود: با وجود آنکه دولت شهید رئیسی تصمیمی برای کلنگ زنی و آغاز طرح جدیدی را نداشت اما به دلیل نیاز چهارمحال و بختیاری و عقب‌ماندگی زیرساختی استان در بخش فرهنگی، عملیات ساخت مجتمع بزرگ و فراگیر قرآنی از شهریور پارسال در شهرکرد آغاز شد که بهره‌برداری از آن می‌تواند فضای مناسبی را برای گسترش فعالیت‌های قرآنی و تمرکز برنامه‌های تخصصی و پژوهشی حوزه قرآن و عترت فراهم کند.

وی تأکید بر تکمیل زیرساخت‌های نیمه‌تمام فرهنگی در شهرستان‌ها را هم از جمله اقدامات اولویت‌دار حوزه فرهنگ و هنر استان دانست و ادامه داد: در کنار این مجموعه اقدامات عمرانی، توجه ویژه‌ای نیز به فعالیت‌های نرم‌افزاری حوزه فرهنگ و هنر معطوف شده است و استان در سالی که گذشت میزبانی چندین رویداد ملی را تجربه کرد.

تکمیل زیرساخت‌های نیمه‌تمام فرهنگی در شهرستان‌ها

احمدی اظهار کرد: برگزاری تعدادی از این رویدادها همچون جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی و جشنواره موسیقی نواحی ایران برای نخستین بار از پایتخت به استان‌ها واگذار شد که چهارمحال و بختیاری توانست در این مورد جایگاه مناسبی را به خود اختصاص دهد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برخی رویدادهای هنری استان هم که به دلایلی همچون اثرات منفی ناشی از شیوع ویروس کرونا و کمبود اعتبارات، خاموش شده بود در دولت سیزدهم احیا شد، گفت: افزایش وام‌های اشتغال در حوزه فرهنگ و هنر، تأکید بر ایجاد کانون‌های فرهنگی هنری در تمامی مساجد استان و رونق متوازن فعالیت‌ها و برنامه‌های مختلف با رویکرد پرهیز از سلیقه گرایی نیز از دیگر اقداماتی است که در این مدت در استان دنبال شد.

وی همچنین نقش‌آفرینی در ترمیم شکاف‌های اجتماعی را از رویکردهای حوزه فرهنگ و هنر دولت سیزدهم بیان و تصریح کرد: مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی به دلیل آنکه ارتباطی مستقیم با هنرمندان به عنوان قشر اثرگذار در جهت‌گیری‌های اجتماعی دارد، تلاش کرد در دوران مدیریت شهید رئیسی با جذب و با به کارگیری نیروهای جوان در بدنه اجرایی و با تکیه‌بر توان داخلی و اجرای عدالت فرهنگی و حمایت از هنرمندان و تولید آثار فاخر، زمینه‌ساز رفع این دست شکاف‌ها باشد.

احمدی به انتخابات پیش روی کشور نیز اشاره کرد و گفت: این انتخابات لیله‌القدر نظام جمهوری اسلامی است و بدون شک با همراهی و مشارکت بالای مردمی و با انتخاب فردی اصلح و توانمند، امور کشور همچنان با موفقیت و با قوت روزافزون به پیش خواهد رفت.

یادآور می‌شود، نشست عمومی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری به منظور اجرای طرح چله تبیین و خدمت و پاسخگویی به سؤالات مردمی در مسجد شهدای کاظم‌پور شهرکرد برگزار شد.

انتهای پیام
captcha