به گزارش ایکنا از چهارمحالوبختیاری و به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، روحالله واحد، مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چهارمحالوبختیاری با اشاره به اینکه شعار امسال کانون «مرکزمحوری، مخاطبمحوری و نوجوان محوری» است، اظهارکرد: هدف کانون تقویت مراکز در ۲۲ حوزه ثابت در سراسر استان، چهار مرکز سیار و یک مرکز پستی است و تمامی کودکان و نوجوانان استان، مخاطبان کانون محسوب میشوند.
وی با بیان اینکه با شروع فعالیتهای تابستان، کانون به عنوان تنها دستگاه تخصصی دولتی در حوزه کودک و نوجوان مستثنی از برگزاری کارگاهها نیست، اضافه کرد: این نهاد متولی امر برگزاری کارگاه نیست بلکه متولی امر پرورش خلاقیت کودک و نوجوان از طریق برگزاری کارگاهها است.
واحد ادامه داد: چنانچه خانوادههایی در طول سال همراهی همیشگی با کانون داشته باشند و فرزندانشان عضو دائمی به مدت یک سال باشند، از تخفیفات ویژه بهرهمند میشوند و در صورت عضویت همیشگی استفاده از کلاسها رایگان خواهد بود.
وی با اشاره به فعالیت ۴۵ کارگاه در کانون پرورش فکری از جمله کاردستی، سفالگری، نقاشی، عکاسی، خوشنویسی، خوانش متون کهن و... ادامه داد: برای اعضایی که به مدت دو سال عضو کانون هستند، این کلاسها رایگان است.
واحد با بیان اینکه فعالیت کانون مختص تابستان نیست و این فصل تنها فرصت طلایی برای استفاده کودک و نوجوان از کانون است، تصریح کرد: شناسایی استعدادها توسط مربیان در تابستان باعث ادامهدار شدن فعالیت کودکان و نوجوانان در پاییز و زمستان میشود. استعدادهای کشف شده به مدت چند سال زیر نظر بهترین اساتید پرورش پیدا میکنند.
وی با بیان اینکه در تابستان جاری چهار کارگاه مختص نوجوانان اجرا خواهد شد، اضافه کرد: بسیاری از دستگاهها کلاسهای متعددی برای کودکان دارند و احساس میشود قشر نوجوان در این زمینه مورد غفلت واقع شده و لازم است برای نوجوانان برنامهریزی و رویکرد جدید تعریف شود.
واحد بیان کرد: کلاسهای جدید با محوریت هوش مصنوعی برای والدین پیشبینی و کلاس خبرنگاری برای نخستین بار با همکاری خبرگزاریهای استان در طول سال برنامهریزی شده است.
وی کارگاه فن بیان، مجریگری و تندخوانی را از دیگر کلاسهای جدید کانون معرفی و تصریح کرد: قرار است در شهرک منظریه مرکز بازیهای فکری و رایانهای احداث شود.
واحد با بیان اینکه چهار مرکز سیار کانون در سراسر استان واقع شده است، اضافه کرد: این مراکز در لردگان، کوهرنگ، گندمان و شهرکرد فعالیت دارند و تمامی روستاهای اطراف خود را تحت پوشش قرار میدهند.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با بیان اینکه امکان احداث کانون پرورشی و فکری در تمام روستاها و شهرها وجود ندارد، گفت: رویکرد کانون در سالجاری به صورت حمایتگری است به طوری که تیم فعالی که داخل روستا هستند حمایت مادی و معنوی را از کانون دریافت میکنند. همچنین اگر فردی در شهر و روستاهای استان دغدغه پرورش استعدادها در حوزه کودک و نوجوان را دارد از طریق کانون حمایت میشود.
واحد با بیان اینکه هزینه در بخش کودک و نوجوان در اصل سرمایهگذاری است، تصریح کرد: رویکرد جدید کانون به نحوی است که از تصدیگری به سمت تولیگری گام بردارد چراکه کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان کشف استعدادها و افزایش خلاقیت کودک و نوجوان است.
انتهای پیام