به گزارش ایکنا از چهارمحالوبختیاری، حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولیفقیه در استان عصر روز گذشته، ۲۶ اردیبهشتماه در نشست شورای فرهنگ عمومی چهارمحالوبختیاری با اشاره به اینکه باید گفتوگوها، نشستها و تصمیمات عملیاتی شوند، اظهار کرد: کار این جلسه سیاستگذاری، برنامهریزی و تدوین خطومشی است، مابقی مباحث به دستگاههای اجرایی ارتباط دارد که باید وظایف خود را انجام دهند.
وی افزود: دستگاههای اجرایی موظفند در زمینه عفاف و حجاب در مجموعه و زیرمجموعه خود فرهنگسازی و بر تولیدات بیشتر کار کنند، گر چه امروزه مسئله حجاب و عفاف از مسائل مهم روز و در دست اقدام است که باید با فرهنگ و اجرای قانون پیش رود.
نماینده ولیفقیه در استان با اشاره به ضرورت فعالشدن دبیرخانه عفاف و حجاب در چهارمحالوبختیاری، تصریح کرد: زوایای مختلف مسئله حجاب باید برای جامعه تبیین شود و فرهنگسازی و آگاهیبخشی در این موضوع صورت گیرد، در عین حال قانون نیز باید اجرا شود یعنی نه فرهنگ و نه اجرای قانون هیچیک بهتنهایی نمیتوانند نقشآفرین باشند.
وی با اشاره به اینکه عفاف و حجاب از مسائل روز در دست اقدام در کشور است، اظهار کرد: نیروی انتظامی با هماهنگی استانها برنامههای خوبی را در دستور کار قرار داده که از جنس کارهای فرهنگی است زیرا همه به این نتیجه رسیدهایم که عفاف و حجاب هم با فرهنگ و هم با اجرای قانون باید جلو برود.
نکونام تأکید کرد: از استانداری خواسته شده تا ۳۲ دستگاه متولی امر حجاب را دعوت کند و از آنان مطالبه شود، دستگاهها باید پیوسته احساس کنند که در این خصوص رصد میشوند. امروز به فضل الهی آثار اقدامات اخیر در راستای اجرای قانون عفاف و حجاب را در خیابانها میبینیم که این باید تداوم یابد و تقویت شود.
وی بیان کرد: دستگاههایی هستند که ناهنجاریها در آنها وجود دارد، البته این موضوعات بارها بیان و تذکر داده شده که باید مورد توجه قرار گیرند و نظارتها مخصوصاً بر مسئله عفاف و حجاب در بیمارستانها و مراکز درمانی جدیتر رصد شود.
نکونام ضمن تذکر به متولیان برگزاری برنامه شب گذشته که بدون توجه به وقت اذان مغرب و عشاء به مناسبت نکوداشت روز شهرکرد در چالشتر برگزار شد، گفت: باید هر برنامهای که اجرا میشود پیوست فرهنگی آن مورد توجه قرار گیرد و از آن غفلت نشود، نباید امور به سمت معصیت حرکت کند.
وی در پایان با اشاره به ضرورت توجه به مسئله شهدا بهویژه شهدای گمنام، بیان کرد: اقدامات خوبی صورت گرفته اما بیشتر باید بر کارها تمرکز شود به گونهای که این مکان به زیارتگاه تبدیل شود و مردم از فضای معنوی بهرهمند شوند، البته لازم است اطراف مزار شهدای گمنام فضاهایی ایجاد شود که مردم از آن فضاها استفاده و بر معنویت کار افزوده شود.
غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحالوبختیاری با اشاره به لزوم دسترسی به ملزومات عفاف و حجاب، اظهار کرد: لازم است دستگاههای اجرایی بر حفظ حریم شرعی و حجاب و عفاف توجه داشته باشند.
وی با اشاره به ضرورت تشکیل رویدادهای هویتساز، افزود: باید حمایتهای لازم از برنامههای فرهنگی و اجتماعی هویتساز همچون برنامههای سوم خرداد ماه و برنامههای دفاع مقدس و ... انجام و این برنامهها پررنگ برگزار شوند، باید موضوع دفاع مقدس زنده نگه داشته شود و در زمان خود برنامهها به خوبی برگزار و همچنین مفاخر برجسته استان گرامی داشته شوند.
حیدری در ادامه با اشاره به قرار داشتن در هفته فرهنگی شهرکرد، تصریح کرد: روز شهرکرد فرصت مناسبی است که باید با مراقبت برنامهریزیها انجام و مدیریت شوند، از طرفی پیادهرویهای عمومی که به مناسبتهای مختلف برگزار میشود باید منجر به حفظ فضای معنوی، در کمال نشاط و سلامت باشد تا مشکلی ایجاد نشود.
در ادامه سرهنگ منوچهر ذوالفقاری، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس چهارمحالوبختیاری با اشاره به اینکه مرکز فرهنگی دفاع مقدس از سال ۸۹ کلنگزنی شد، گفت: خوشبختانه در سفر رئیسجمهور به استان اعتبارات خوبی برای ساخت مرکز فرهنگی دفاع مقدس اختصاص داده شد و این مرکز به پیشرفت ۹۰ درصدی رسیده است، البته محوطه مرکز فرهنگی که حدود ۵۵ هزار متر مربع بوده حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که درخواست اعتبار استانی انجام شد.
ذوالفقاری با اشاره به وجود ۵۶ یادمان شهدای گمنام در استان، تصریح کرد: از این تعداد ۲۵ یادمان شهدا تکمیل و سال گذشته ۳۱ یادمان دیگر در دستور کار احداث قرار گرفت که به جز یادمان منظریه مابقی از ۱۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت کار برخوردارند.
وی بیان کرد: برای روزهای دوم تا چهارم خرداد ماه تاکنون ۳۱۷ برنامه از استان در سامانه ملی دفاع مقدس به ثبت رسیده است.
در پایان محمد حسین واحدیان، شهردار شهرکرد گفت: در راستای نقشآفرینی، توجه به مباحث هویتی، پتانسیلها و تواناییهای شهرکرد روز ۳۱ اردیبهشت صرفاً به یک جشن ختم نشد و امسال نگاه این گونه بود که هفته فرهنگی برای شهرکرد در نظر گرفته شود.
وی اظهار کرد: ۵۱ عنوان برنامه فرهنگی، هنری، ورزشی، اجتماعی و حتی توسعه شهری و عمرانی برای این هفته در نظر گرفته شد که رونمایی از پوستر روز شهرکرد، غبارروبی شهدای گمنام، افتتاح نمایشگاه هنرهای صنایع دستی، برگزاری جشن در پارکهای شهر در راستای ارتقای نشاط اجتماعی، پیادهروی عمومی، اجرای سرودها و نمایشهای خیابانی و در نهایت جشن روز شهرکرد از جمله مهمترین برنامههای این هفته است.
انتهای پیام