کد خبر: 4213463
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۳
فرمانده انتظامی استان مطرح کرد:

جزئیات عملیاتی‌سازی طرح «نور» در چهارمحال‌وبختیاری

فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای اجرای طرح نور در حوزه اماکن عمومی ۳۹۵ مورد تذکر، ۵ مورد پلمپ مغازه ثبت و برای یک مورد پرونده تشکیل شد که در مجموع، اجرای این طرح مثبت ارزیابی شده است.

منوچهر امان اللهی، فرمانده انتظامی چهارمحال وبختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، سردار منوچهر امان‌اللهی، فرمانده انتظامی چهارمحال‌وبختیاری امروز، ۱۲ اردیبهشت‌ماه در ستاد عفاف و حجاب چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در راستای اجرای طرح نور در استان ۸۸۴ نفر تذکر لسانی و خیابانی، ۶۳ مورد دستگیری ثبت و برای ۵۰۷ مورد پیامک برای خودروها ارسال شد.

وی افزود: در حوزه اماکن عمومی ۳۹۵ مورد تذکر، ۵ مورد پلمپ مغازه و برای یک مورد پرونده تشکیل شد که مثبت بودن این طرح مشاهده شده است.

در ادامه محسن حسین‌میرزایی، معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: احیای فریضتین امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همگانی است.

وی با اشاره به اینکه عالِم به قانون باشیم، تصریح کرد: شورای تأمین در خصوص همه موضوعات برابر قانون می‌تواند اظهار نظر کند و در صورت تصویب هر مصوبه، همه موظف به اجرا هستند. دستگاه‌ها موظف به انجام کارهای ذاتی و همکاری در طرح نور هستند، در حقیقت باید در مسئله امر به معروف و نهی از منکر همه پای کار بیایند.

همچنین شهرام خواجوی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به تعریف ۳۵۰ وظیفه برای دستگاه‌ها و اعضای ستاد عفاف و حجاب استان، افزود: مسئله اصلی این است که وظایف روی زمین مانده است. تنها تعداد اندکی از ادارات بر اساس مصوبات سال گذشته برنامه‌های خود را ارائه داده‌اند و برخی از ادارات که وظیفه مهمی در راستای امر عفاف و حجاب دارند به خوبی عمل نکردند. بنابراین لازم است برنامه‌ریزی‌ها برای مصوباتی که در نظر گرفته می‌شود انجام شود، از طرفی با حداقل‌هایی که در سطح استان موجود است می‌توان کارهای بزرگی انجام داد.

به گفته وی، لازم است در جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های فرهنگی که در سطح استان برپا می‌شود، یک غرفه به بحث عفاف و حجاب اختصاص یابد.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل احمدی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری بیان کرد: تولید محتوا، مباحث فضای عمومی و پوشاک از جمله مواردی است که بخش عمده آن متوجه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است که جدی گرفته نمی‌شود.

وی با بیان اینکه فضای گردشگری استان به معنای حقیقی کلمه رها شده است، یادآور شد: باید سازماندهی و نظارت در راستای عفاف و حجاب در این مراکز انجام شود، گرچه گردشگری به تنهایی نمی‌تواند این کار را انجام دهد که لازمه آن تعیین متولی است.

احمدی گفت: نظارت بر ادارات و ساختارهای حجاب و عفاف بر عهده ستاد امر به معروف و نهی از منکر است که لازم است جدی‌تر و عملی‌تر وارد میدان شویم و برای مصوبه‌ها ضمانت اجرایی داشته باشیم. باید همگان در کنار یکدیگر وظیفه‌ای را که بر عهده داریم به خوبی انجام دهیم.

همچنین محمدحسین واحدیان، شهردار شهرکرد گفت: کارهای فرهنگی در سطح شهر در حال انجام است این برنامه‌ها در قالب سرودهای خیابانی و جشن‌ در پارک‌ها خواهد بود که لازم است برنامه‌ریزی برای برنامه‌های اجرایی و تأثیرگذار انجام شود، البته برنامه‌های متنوع فرهنگی در پارک‌ها پیش‌بینی شده که نیازمند این است که دستگاه‌های سیاست‌گذار اقدامات لازم را انجام دهند.

انتهای پیام
captcha