کد خبر: 4186475
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۴
با حضور سردار سلیمانی؛

مجمع بسیجیان چهارمحال‌وبختیاری برگزار شد

با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، اجلاس مجمع بسیجیان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

مجمع بسیجیان

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، امروز ۱۶ آذرماه و با حضور سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، اجلاس مجمع بسیجیان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

سردار علی‌محمد اکبری، فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری در این اجلاس ضمن تبریک روز دانشجو، اظهار کرد: اقداماتی از جمله شناسایی آسیب‌ها در زمینه‌های مختلف، برگزاری جلسات با ائمه جمعه شهرستان‌ها، رفع مشکلات موجود در مناطق برخوردار و کم‌برخوردار و اجرای طرح‌های مختلف استانی و کشوری در مناطق مختلف استان از نتایج حضور بسیجیان در مجامع شهرستانی است که این مجامع در قالب کارگروه‌های متعدد در سراسر استان تشکیل و در حال فعالیت هستند.

 اکبری موضوعات بیان شده توسط بسیجیان را موضوعاتی متفکرانه با قابلیت اجرا در سراسر کشور معرفی کرد و افزود: این طرح‌ها قابلیت مطرح شدن در کشور را دارند که در سال جاری، طرح جهاد تبیین جزو طرح‌های مطرح شده در سطح استان است که به تصویب شورای فرهنگ عمومی استان رسیده و در سطح استان در حال اجرا است.

وی از بسیجیان به عنوان نیروهای دلسوز نسبت به انقلاب و ارزش‌ها در همه بعدهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و... استان نام برد و بیان کرد: با همراهی و همکاری ادارات و مدیران با اعضای بسیج، طرح‌های مختلف‌ و مهم در کشور قابل اجرا است‌.

فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) پشتیبانی و حمایت از طرح‌های ارائه شده به خصوص طرح حلقه‌های صالحین در مساجد و پایگاه‌های بسیج استان را از اهم اقدامات دانست و گفت: آمادگی‌ها و پشتیبانی‌های مردم استان در تجمع‌ها، راهپیمایی‌ها و حرکات خودجوش مردمی برای حمایت از مردم مظلوم غزه، ثابت شده و قابل قدردانی است که بیشتر آن توسط بسیجیان به اجرا رسیده است.

یادآور می‌شود، تجلیل از ۴۰ بسیجی نخبه و پژوهشگر برتر استان چهارمحال‌وبختیاری، تجلیل و اعطای تندیس درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیران شرکت شیرخشک پگاه و ورق خودرو چهارمحال و بختیاری و قرائت بیانیه مجمع بسیجیان استان پایان‌بخش این اجلاس بود.

انتهای پیام
captcha