به گزارش ایکنا از چهارمحالوبختیاری، حجتالاسلام والمسلمین مهدی طاهری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان شامگاه گذشته ۱۴ خردادماه در مراسم بزرگداشت سیوسومین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد که با حضور عموم مردم و مسئولان در آستان مقدس امامزادگان حلیمه و حکیمه خاتون شهرکرد برگزار شد، با اشاره به اینکه با استناد به قرآن کریم میتوان سه راهبرد اساسی را برای حرکت انبیا و تمامی حرکتهای قدسی مطرح کرد که از سوی خداوند برای مدیریت جوامع شکل گرفتند، اظهار کرد: در شام رحلت امامی قرار داریم که به تعبیر روزنامهنگار مصری گویی مردی از صحابه رسول خدا(ص) بود و خداوند او را ذخیره کرد تا پس از به خون غلتیدن خاندان اهلبیت(ع) سپاه علی(ع) را در آخرالزمان یاری کند و مستشرق شرقی درباره او نوشت که امام(ره) روح یک جهان بیروح بود، بنابراین ثواب بهرهمندی از آیات قرآن کریم را تقدیم روح ایشان میکنیم.
وی با ذکر اینکه نخستین راهبرد اساسی حرکت انبیا و اولیا با استناد به آیه ۲۵ سوره مبارکه حدید، قیام مردم برای اقامه حق و برپایی عدالت است، ادامه داد: همراهی و تقویت اراده مردم برای قیام لله نخستین رسالت حرکتهای قدسی و دینی است و امام راحل(ره) نیز با تأسی به آیه شریفه أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَىٰ وَفُرَادَىٰ (سبأ/۴۶)، نخستین نشانههای این قیام را در ۱۵ خرداد سال ۴۲ به منصه ظهور رساندند؛ امام(ره) و علما در آن دوران در پی طرح انجمنهای ایالتی و ولایتی جهت حذف قرآن کریم بیانیهای صادر کردند که منجر به دستگیری امام(ره) شد لذا مردم به خیابانها آمدند و برای اقامه حق به پا خاستند.
طاهری با اشاره به سه مدل خلافت، سلطنت و امامت بهعنوان مدلهای حاکمیتی در دنیا در حوزه تمدنی امروز، گفت: مدل خلافت توسط جریان اهل سنت پیگیری میشد، مدل سلطنت نیز ارتباطی با مُلک و ملکوت نداشت؛ امام(ره) بر اساس مدل امامت نظریه ولایت فقیه و مردمسالاری دینی را پایهگذاری کردند و اساس حرکت ایشان توجه به مردم بود یعنی آنان را مالک و صاحب حکومت خدا میدانستند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در خصوص راهبرد دوم، بیان کرد: بر طبق آیه ۵۲ سوره مبارکه حج، خداوند خطاب به پیامبرش با این مضمون میفرماید که هر یک از انبیای الهی برای تحقق آرزویشان مبنی بر اقامه حق و عدالت با مدد مردم با دسیسه شیطان مواجه میشدند و آرزویشان بر باد میرفت. لذا استراتژی تشکیل حکومت دینی اولاً به میدان آوردن مردم و سپس، توجه و مقابله با دسیسه شیطان و مکر دشمنان است. امام(ره) نیز بر طبق کتاب صحیفه، به دنبال حکومت مبتنی بر اقامه توحید بودند و توجهشان به سرمایه مردمی نیز مبتنی بر توحید و اقامه حکم خدا بود.
طاهری ادامه داد: امام(ره) صراحتاً به مردم فرمودند آنچه در غرب میبینید تمدن نیست، توحش است؛ امروز مشاهده میکنیم کسانی که دل در گرو غرب دارند روشنفکران غربنمایی هستند که به جای استقلال و هویت ملی به دنبال غربی کردن مملکتند. در عصر قاجار نیز امثال ملکم خان و تقیزاده بودند که تمام تلاششان را برای غربی ساختن مردم کردند، حال آنکه در عصر پهلوی مردم کنار امام(ره) قرار گرفتند تا دین و توحید را اقامه کنند.
طاهری با تصریح اینکه امام به ما آموختند که با شیطان بزرگ و غده سرطانی جنگ کنیم، بیان کرد: افراد فریبخوردهای که به خیابانها میآیند و علیه مملکت شعار میدهند فرزندان ما هستند و دشمن واقعی و بزرگ آمریکا و صهیونیسم هستند. وقتی ایران میتواند مصادره یک کشتی نفتکش ایرانی را با توقیف دو کشتی پاسخ بدهد، قطعاً برای جمع کردن برخی آشوبها نیز ناتوان نیست اما امام(ره) به ما یاد دادند که باید با غول بجنگیم و در این مسیر، همین فریبخوردگان نیز حُر انقلاب خواهند شد و ما را همراهی خواهند کرد.
وی با تأکید بر اهمیت شناخت استراتژی شیطانی دشمن، افزود: دشمن دست کم چندین استراتژی را از اول انقلاب تا کنون اجرا کرده است که سربازگیری از میدان انقلاب و ایجاد خدشه در صفوف مردم یکی از این استراتژیهاست، کم نبودند کسانی که به اردوگاه منافقان پیوستند اما خللی در صف طولانی پیروان خمینی ایجاد نشد.
طاهری ادامه داد: دشمن وقتی دید سربازگیری نتوانست کمکی به تحقق اهدافش کند، استراتژی دوم را در پیش گرفت و تلاش کرد تا نیروهایی را از فرماندهان نظام به خدمت بگیرد و به سراغ بنیصدرها از صدر انقلاب تا سالهای اخیر رفت، این موضوع شناخت حق را برای مردم پیچیدهتر میکند اما کم نیستند فتنهها از سوی افرادی که در صف نظام و انقلاب اسلامی بودند همچنان که در صدر اسلام نیز بودند یاران صدیقی از پیامبر(ص) که بعدها بر روی اهل بیت ایشان شمشیر کشیدند و زبیرها و ابوطلحه انصاریهای تاریخ فراوانند.
وی یکی از رویکردهای دشمن را مأیوسسازی دانست و توضیح داد: امامین انقلاب همواره ما را به ریزشهای انقلاب توجه دادهاند و اگر فرد یا افرادی از سربازان یا فرماندهان انقلاب اسلامی ریزش و سقوط کرد اتفاقاً انقلاب به خلوص میرسد لذا جایی برای ناامیدی از این ریزشها وجود ندارد زیرا در حرکت انقلاب خدشهای وارد نمیشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اساس راهبرد انقلاب را حضور جدی مردم برشمرد و گفت: دشمن در راهبرد سوم تلاش میکند تا مردم از داشتههای خود و از آرزوها و ارزشهایی که برایش انقلاب کردند، پشیمان شوند؛ امام(ره) به پشتوانه مردم ارزشهای دینی و انقلابی را در کشور ایجاد کرد و لذا دشمن میخواهد این پشتوانه را از بین ببرد و بر این اساس، استراتژی طراحی آشوبهای تودهای را در پیش گرفته است.
طاهری تأکید کرد: با اندکی تحلیل میتوان دریافت که فرماندهی آشوبهای خیابانی کسانی جز نیروهای جبهه دشمن نیست حال آنکه بسیاری گمان میکنند که مردم به خیابان آمدهاند. تا قبل از آبان ۹۶ این دست آشوبآفرینیها در خیابان ابعاد سیاسی داشت اما از این تاریخ به بعد، جنبه اقتصادی و معیشتی نیز بدان افزوده شد تا این آشوبها حیثیت مردمیتر به خود گیرند.
وی با ذکر اینکه در کنار آشوبهای تودهای جنگهای هیبریدی و شناختی یکی دیگر از راهبردهای دشمن در مبارزه است، ادامه داد: به جای حضور و مبارزه فیزیکی مردم، ذهنیت آنان آماج تغییر قرار میگیرد چرا که دشمن میداند اگر اندیشه و ذهن مردم نسبت به آمال و ارزشها تغییر کند، به اهداف خود رسیده است؛ استراتژی دشمن این است که میل و ذائقه مردم را به ارزشها تغییر دهند بیآنکه نزاع و درگیری فیزیکی رخ دهد.
طاهری ادامه داد: بنابراین بر طبق اصل قرآنی که در خصوص دسیسه شیطان ذکر شد، دشمن تلاش کرده است تا میل مردم را نسبت به ارزشهای اسلامی و قرآنی چون جهاد، ایثار و شهادت از بین ببرد و میل به اشرافیت و جاهطلبی جایگزین آن شود و مردم برای تحقق ارزشها دیگر در میدان حاضر نباشند.
طاهری با استناد به آیه وَإِذْ فَرَقْنَا بِكُمُ الْبَحْرَ فَأَنْجَيْنَاكُمْ وَأَغْرَقْنَا آلَ فِرْعَوْنَ وَأَنْتُمْ تَنْظُرُونَ (بقره/۵۰) راهبرد سوم قرآن کریم در حرکت انبیای الهی را بصیرت عنوان کرد و توضیح داد: قرآن تأکید دارد که پیوسته تاریخ پیشینیان را مورد توجه قرار دهیم و متنبه شویم، امروز کسی منکر اشکالات و اشتباهات نیست اما نکته اینجاست که ریشه تمامی اشتباهات برخاسته از تفکری است که از اندیشه و مکتب توحیدی امام(ره) فاصله گرفتند و در دامان غرب غلتیدند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تأکید کرد: امروز اگر اقتصاد ما دچار مشکل است دلیلش آن است که هیچ مبنایی از اقتصاد اسلامی در آن رعایت نمیشود و این نقیصه متوجه دانشگاهها و دانشکدههای اقتصاد است که نتوانستهاند مدل اقتصادی برای نجات اقتصاد مملکت را ارائه دهند و ما این مطالعه را از دانشگاهها داریم؛ این نهاد علمی طراح نرمافزار اداره حکومت اسلامی است و باید پاسخگو باشد.
طاهری با طرح این پرسش که میزان غرور و عزت ملی کدام کشور در منطقه و جهان از تمامی کشورها بالاتر است؟ تصریح کرد: با یک تحلیل و ارزیابی از غرور ملی ایران قبل و بعد از انقلاب متوجه میشویم که این نسبتها قابل قیاس نیستند.
وی گفت: مقام معظم رهبری در بیاناتشان در سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) تأکید داشتند که ما دشمنتراشی نمیکنیم و فرمودند: «این دشمنی را جمهوری اسلامی بهوجود نیاورد بلکه چون ذات جمهوری اسلامی، مخالف ظلم و استکبار و منکرات و موافق معنویت است، طبیعتاً ظالمان و مستکبران و عاملان به منکر و مخالفان معنویت با آن دشمنی میکنند»، لذا شناخت استراتژی دشمن در کنار توجه به سرمایه مردمی و نیز مدد گرفتن از پیشینه تاریخی و تحلیل وضعیت امروز با بهرهگیری از تاریخ از راهبردهای قرآنی شکلگیری و پیشبرد حرکت انقلاب است.
انتهای پیام