کد خبر: 3994097
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۵
یک نماینده مجلس:

دولت شایسته‌سالاری را در انتخاب مدیران مورد توجه قرار دهد

نماینده مردم اردل، کیار، فارسان و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع ارائه فهرست و گزینه‌های مدیریتی و سهم‌خواهی برخی طیف‌های سیاسی پس از انتخابات، گفت: تصمیم‌سازان نباید به این رفتارها توجهی نشان دهند، دولت باید شایسته‌سالاری را در انتخاب مدیران مورد توجه قرار دهد و برداشت بنده این است که همین اتفاق هم می‌افتد.

قدرت‌الله حمزه، نماینده مردم اردل، کیار، فارسان و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه انتخاب رئیس‌جمهور و تشکیل کابینه شاید حدود ۱۰ درصد از امر تشکیل دولت اسلامی را شامل می‌شود، اظهار کرد: ۹۰ درصد بدنه دولت را رده‌های پایینی دولت از معاونان وزرا و مدیران کل و مدیران استانی تشکیل می‌دهند؛ به‌ویژه مدیران استانی که در خط مقدم خدمت به مردم قرار دارند و هیئت دولت هر چقدر هم قوی و کاردان باشد اگر در انتخاب مدیران میانی و استانی درست عمل نکند، توفیقی کسب نمی‌شود.

وی در تشریح ویژگی‌های استاندار، بیان کرد: استاندار باید نیرویی قوی، متدین، متشخص، فسادستیز، عدالت‌محور، ساده‌زیست، مردمی و دلسوز باشد و شبانه‌روز خود را وقف مردم کند؛ مردم نجیب و بزرگوار سختی‌های زیادی را تحمل کرده و می‌کنند. لذا می‌طلبد که نیروهای قوی و دلسوز در رأس کار استان قرار گیرند و از ویژگی‌هایی که مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور تأکید دارند، برای این امر انتخاب شوند که این مسئله در جلسه کمیسیون‌ها با وزرا نیز مورد تأکید واقع شد.

حمزه با ذکر اینکه داشتن ویژگی‌های یاد شده برای استاندار بر مسئله بومی یا غیر بومی بودن آن ارجحیت دارد، ادامه داد: اگر بتوان یک نیروی بومی با این ویژگی‌ها را به‌عنوان استاندار انتخاب کرد طبیعتا شایسته‌تر است، اما اگر چنین نیرویی وجود نداشته باشد می‌توان از حضور یک فرد توانمند و دلسوز غیر بومی در رأس مدیریت استان بهره گرفت؛ در این خصوص، میزان و معیار عملکرد فرد است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: در تأکیدات مقام معظم رهبری نیز ویژگی‌هایی مانند عدالت‌محوری، صداقت و مردمی بودن برای مدیران بیشتر مورد توجه است که اگر چنین مدیرانی در رأس کار استان قرار گیرند، شاهد بهبود معیشت و اقتصاد مردم خواهیم بود.

حمزه با اشاره به موضوع ارائه فهرست و گزینه‌های مدیریتی و سهم‌خواهی برخی طیف‌های سیاسی پس از انتخابات، بیان کرد: تصمیم‌سازان نباید به این رفتارها توجهی نشان دهند، چراکه در این صورت به مردم و انقلاب ضربه وارد می‌شود، دولت باید شایسته‌سالاری را در انتخاب مدیران مورد توجه قرار دهد و برداشت بنده این است که همین اتفاق هم می‌افتد.

وی با تصریح اینکه در صورت انتخاب مدیران ناکارآمد مجلس وظیفه دارد ورود پیدا کند، گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی مکلف به دفاع از حقوق مردم هستند، لذا اگر مدیر ضعیفی بر سر کار قرار گیرد، نمایندگان وارد عمل می‌شوند.

حمزه در پاسخ به این پرسش که آیا گزینه‌هایی برای تعیین استاندار چهارمحال‌وبختیاری مطرح است یا خیر؟ بیان کرد: فهرست‌ نام‌هایی که گاه از این یا آن منبع اعلام می‌شود رسمی نیستند و سندیت ندارند، این فهرست‌ها حتی اگر توسط مسئولان امر به‌عنوان گزینه احتمالی مطرح و مورد بررسی قرار گیرند اما الزام‌آور نیستند. برخی استان‌ها حدود ۷۰ تا ۸۰ گزینه برای انتخاب استاندارشان پیشنهاد داده‌اند، قطعا اگر پس از بررسی به این نتیجه برسند که این گزینه‌ها برای تصدی پست استانداری شایسته نیستند، گزینه‌های دیگر مطرح می‌شود.

انتهای پیام
captcha