حجتالاسلام والمسلمين علی رحيمی، كارشناس دينی در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه ايلام، اظهار كرد: رعايت تقوا موجب گذشت، همدلی، ايثار، فداكاری، صبر و مقدم دانستن خواستههای ديگری بر خود میشود و به تبع، تكريم و احترام متقابل زوجین نيز، مودت و دوستی را در بين آنان زياد میكند.
حجتالاسلام رحيمی، اظهار كرد: اگر اين مؤلفهها در زندگی شخصی زوجهای جوان رعايت شود و با درك متقابل و همفكری در برابر مشكلات سعی در حفظ زندگی مشترك خود دشته باشند، به طور قطع آمار طلاق و ادامه روند درگيریهای خانوادگی كه منجر به آسيبهای بسياری میشود، كاهش میيابد.
وی ادامه داد: زوجین بايد با در نظر گرفتن شرايط و موقعيت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی يكديگر، توقعها و چشم و همچشمیها را كاهش دهند تا بتوانند با آرامش، از تنشهای خانوادگی و اختلافها پرهيز كنند.
اين كارشناس دينی گفت: بزرگان خانواده هميشه به عنوان الگو و راهنما سعی در هدايت زوجهای جوان داشته باشند و به جوانان بياموزند كه احترام متقابل و كاهش توقعات راز رسيدن به يك زندگی سعادتمند است.
وی افزود: خانوادهها بايد از دخالت در زندگی زوجین جوان بپرهيزند و به جوانان مجال دهند تا با درك مشترك و تفاهم برای مقابله با مشكلات، زندگی خود را حفظ كنند.
حجتالاسلام رحيمی رعايت تقوا، احترام متقابل، فراگيری آموزشهای قبل از ازدواج، مشاوره پس از ازدواج و استفاده از تجربه خانوادههای موفق را از راههای رسيدن به يك زندگی پايدار و بادوام برشمرد و دين اسلام دارای آموزههای بسيار ارزشمند و غنی در زمينه زندگی اجتماعی است كه میتواند راهگشای مشكلات خانوادهها باشد.
اين كارشناس دينی در پايان، داشتن يك زندگی سالم و سعادتمند را در گرو حفظ تعالی و ترقی خانواده و اجتماع و كاهش آسيبهای اجتماعی نظير اعتياد و طلاق بیان کرد.