کد خبر: 4305689
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
استاندار چهارمحال‌و‌بختیاری:

اصلاح زیرساخت‌ها منجر به ارتقای کیفیت آموزش می‌شود

استاندار چهارمحال‌و‌بختیاری بر نقش کلیدی آموزش و پرورش به عنوان یکی از ارکان اصلی کشور تأکید کرد و افزود: اصلاح زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری هدفمند در این حوزه، زمینه‌ساز حل بسیاری از مشکلات و ارتقای کیفیت آموزش خواهد بود.

استاندار چهارمحال و بختیاری در شورای آموزش و پرورش

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، جعفر مردانی، استاندار چهارمحال‌و‌بختیاری، در شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به آغاز سال تحصیلی بر نقش کلیدی آموزش و پرورش به عنوان یکی از ارکان اصلی کشور تأکید کرد و افزود: اصلاح زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری هدفمند در این حوزه، زمینه‌ساز حل بسیاری از مشکلات و ارتقای کیفیت آموزش خواهد بود. 
 
مردانی با اشاره به اهمیت شورای آموزش و پرورش، نقش آن در بهره‌برداری از ظرفیت‌های محلی و منطقه‌ای، آسیب‌شناسی مشکلات و اتخاذ تصمیمات اثربخش را یادآور شد و بر مشارکت اجتماعی و نظارت مردم در فرآیند آموزش و پرورش تأکید کرد. 
 
استاندار چهارمحال‌و‌بختیاری، ضرورت برنامه‌ریزی منسجم برای شروع سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ را یادآور شد و مصوبات مهم این جلسه را شامل هماهنگی بازگشایی مدارس، برگزاری جلسات شورای تأمین، دریافت گزارشات مدیران آموزش و پرورش و رفع کمبود معلم و مسائل سرویس مدارس اعلام کرد. 
 
وی همچنین بر تسهیل فرآیند ثبت‌نام دانش‌آموزان، جلوگیری از بازماندگی از تحصیل، خدمات‌رسانی مطلوب و رایگان سرویس مدارس، به ویژه برای دانش‌آموزان استثنایی و حفظ سلامت دانش‌آموزان و ایمن‌سازی محیط‌های آموزشی تأکید کرد. همکاری پلیس فتا، معاونت اجتماعی و سایر مجموعه‌های مرتبط برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی و تضمین امنیت مدارس ضروری است. 
 
مردانی بر اهمیت هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف، آماده‌سازی معابر و خیابان‌ها برای تردد امن دانش‌آموزان، رعایت پروتکل‌های بهداشتی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و برگزاری جلسات مذهبی و ملی در مدارس، با محوریت نماز و انس با قرآن تأکید کرد. 
 
استاندار چهارمحال و بختیاری در حوزه زیرساخت‌ها به تأمین آب مدارس، خرید تانکرهای سیار به ارزش ۱۲ میلیارد تومان، بررسی سیستم‌های گرمایشی و اعلام و اطفای حریق، هماهنگی با راهور برای کاهش بار ترافیکی و فراهم‌سازی تجهیزات کمک‌های اولیه اشاره کرد. 
 
وی در زمینه عدالت آموزشی، استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای ساخت مدارس جدید، احداث هنرستان‌های جوار صنعت، توسعه مدارس غیر دولتی و واگذاری زمین برای ایجاد فضاهای تخصصی کودکستان‌ها را از اولویت‌های مهم برشمرد و گفت: پیگیری جدی این موارد توسط فرمانداران و شورای آموزش و پرورش شهرستان‌ها ضروری است.
 
در ادامه بهمن خدادادی، مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری، محورهای اصلی پروژه مهر را شامل تعمیرات و تجهیزات، ساماندهی نیروی انسانی، نقل و انتقالات و انتخاب مدیران مدارس عنوان کرد و گفت: این پروژه از اردیبهشت آغاز شده است.
 
وی درباره نقل و انتقالات فرهنگیان اظهار کرد: از ۱۷۶۰ نفر متقاضی در داخل استان، نزدیک به ۴۰ درصد منتقل شدند، همچنین ۲۳۰ نفر از خارج از استان وارد استان شدند که به نوعی آزمون استخدامی برای استان بود. این اقدامات باعث رضایتمندی نسبی همکاران نسبت به سال‌های گذشته شده است.
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان تأکید کرد: با وجود کمبود نیرو در دوره‌های ابتدایی، متوسطه اول و دوم، با استفاده از بازنشستگان، پرداخت حق‌التدریس و تدریس شیفت مخالف در مناطق محروم، هیچ کلاس بدون معلم نخواهد بود.
 
خدادادی اعلام کرد: ثبت‌نام دوره ابتدایی در استان از ۹۰ به نزدیک ۹۸ درصد رسیده و بر اساس گزارش پروژه مهر ارائه شده به وزیر آموزش و پرورش، اکثر شاخص‌های استانی نسبت به میانگین کشوری وضعیت بهتری دارند. 
 
وی در پایان با قدردانی از تلاش همکاران در اداره کل، شهرستان‌ها و مناطق مختلف استان، ابراز امیدواری کرد که با همکاری همه مسئولان، آغاز سال تحصیلی جدید بدون مشکل و با کیفیت مطلوب انجام شود.
انتهای پیام
captcha