کد خبر: 4304285
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱

چهارمحال‌و‌بختیاری نیازمند وقف قرآنی است

مدیرکل اوقاف و امورخیریه چهارمحال‌و‌بختیاری گفت: در مقام اول، حوزه قرآنی در استان نیاز به وقف دارد و بعد از آن بحث آزادسازی زندانیان، تهیه جهیزیه، حمایت از پروژه‌های دانش‌بنیان نیاز روز برای وقف هستند.

چهارمحال‌و‌بختیاری نیازمند وقف قرآنی است

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن امیری، مدیرکل اوقاف و امورخیریه چهارمحال‌و‌بختیاری، امروز، ۱۸ شهریورماه در نشست خبری با اصحاب‌رسانه چهارمحال‌و‌بختیاری، اظهار کرد: وقف جزو احکام امضایی است زیرا پیامبر اکرم (ص) در گذشته این احکام را امضا و در اسلام گسترش داد، چرا که امروزه در جامعه، تمام مردم از برکت وقف بهره‌مند می‌شوند و فردی را نمی‌توان پیدا کرد که از امورات وقفی استفاده نکرده باشد. 
 
به گفته وی، وقف با توجه به نیاز جامعه گسترش پیدا می‌کند و هرکجا که جامعه نسبت به موضوعی احتیاجاتی داشته باشد، وقف می‌تواند ورود پیدا کند و انجام شود. عمل به اجرای نیت وقف یکی از مهم‌ترین موضوعاتی به‌شمار می‌آید که در دستور کار این اداره قرار گرفته است. 
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بیان کرد: در چهارمحال و بختیاری حدود یک هزار و ۹۰۰ موقوفه و چهار هزار رقبه به ثبت رسیده و از سال ۱۳۹۷ تاکنون درآمد این اداره از موقوفات، ۱۰۰۰ درصد افزایش داشته است. یکی از واقفان استان حاج سلیمان بروجنی زمینی به متراز ۱۰۰ هکتار در شهرستان بروجن وقف کرده است که دانشگاه‌ پیام‌نور بروجن، مصلی بروجن، مسجد امام‌صادق(ع)، بهزیستی و اداره امور خیریه بروجن در موقوفه ایشان قرار دارد و به وصیت ایشان درآمد این موقوفه باید خرج مسجد جامع بروجن شود. 
 
امیری توضیح داد: بسیاری از موقوفات این استان که در زمان‌های قدیم وقف شده‌اند همچنان دست متصرفان است و ما نتوانستیم آنان را پس بگیریم و امروزه در این استان تنها نزدیک به ۲۰۰ هزار زمین وقفی آزادسازی شده است. نیت وقف را هیچکس، حتی خود فرد وقف‌کننده پس از ثبت وقف نمی‌تواند تغییر دهد. 
 
مدیرکل اوقاف و امورخیریه چهارمحال و بختیاری بیان کرد: کارخانه تولید مواد شوینده اولین مایع شوینده نانو در کشور است که طی هفته وقف افتتاح می‌شود. در حوزه نیروگاه خورشیدی، توریستی، شیلات، خدمات درمانی و... اداره اوقاف ورود پیدا کرده است تا بتواند درآمد این حوزه را بالا ببرد، همچنین مرکز تصویربرداری اطلس که یکی از پیشرفته‌ترین مراکز تصویربرداری استان است که موقوفه حاج‌ عبدالله نافچی، در حوزه درمانی اجرا شده است. 
 
امیری در رابطه با نیاز این استان در حوزه وقف، گفت: در مقام اول، حوزه قرآنی در استان نیاز به وقف دارد و بعد از آن بحث آزادسازی زندانیان، تهیه جهیزیه، حمایت از پروژه‌های دانش‌بنیان نیاز روز برای وقف هستند. در ۶ ماه ابتدایی امسال، تعداد ۱۰ وقف در این استان به ثبت رسیده و امید است تا پایان سال این تعداد افزایش داشته باشد.
انتهای پیام
captcha