کد خبر: 4295879
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸

مادر شهیدان خالدی آسمانی شد

مرحومه مغفوره «حاجیه خانم‌جان افروز قدمیان نسب» مادر گرانقدر شهیدان والامقام «محمد و محمدظریف خالدی» دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار فرزندان شهیدش نائل شد.

شهدا

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان لردگان، مرحومه مغفوره «حاجیه خانم‌جان افروز قدمیان نسب» مادر گرانقدر شهیدان والامقام «محمد و محمدظریف خالدی» دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار فرزندان شهیدش نائل شد. 
 
مراسم تشیع، خاکسپاری و مراسم ختم سوم و هفته آن مرحوم فردا پنج‌شنبه 2 مردادماه از ساعت ۱۵ تا ۱۸ با حضور مردم شهیدپرور شهرستان لردگان و شهرستان‌ها و استان‌های همجوار در شهرک برگزار می‌شود. 
 
یادآور می‌شود، شهید محمد خالدی متولد ۲۸ تیر ۱۳۴۶، در سن ۲۱ سالگی در سوم اردیبهشت ۱۳۶۷ در شلمچه شهید و شهید محمدظریف خالدی متولد اول آذر سال ۱۳۵۰ در سن ۲۰ سالگی در تاریخ ۱۵ تیر ۱۳۷۰ در شلمچه به شهادت رسید. 
انتهای پیام
captcha