به گزارش ایکنا از چهارمحالوبختیاری، عبدالرضا خسروی، معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش چهارمحالوبختیاری، امروز، ۱۰ تیرماه در شورای آموزش و پرورش در خصوص اعتبارات کلاسهای فوقبرنامه اظهار کرد: در جلسه شورای آموزش و پرورش سال گذشته، مجموع هزینه کلاسهای فوقبرنامه دو میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان اعلام شد، پیشنهاد ما برای سال جاری سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده که نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته و نیازمند تصویب است. خدمات فوقبرنامه شامل دروس جبرانی، تکمیلی، تقویتی و آموزشی است، همچنین خدمات پرورشی نیز شامل فعالیتهای علمی، فرهنگی، هنری، ورزشی و بهداشتی میشود.
معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش چهارمحالوبختیاری تصریح کرد: کتابچهای با عنوان «هنرستان، مسیر تعالی و زندگی» برای معرفی رشتهها به دانشآموزان طراحی شده که شامل تمام ۴۵ رشته موجود در استان بوده و در اختیار دانشآموزان قرار گرفته است. در موضوع هدایت تحصیلی، تعداد کل دانشآموزان متوسطه دوم استان ۴۰ هزار و ۴۱۲ نفر است که از این تعداد، ۱۴ هزار و ۵۶۶ نفر در هنرستانهای فنی و حرفهای تحصیل میکنند و ۵۸۰۳ نفر از آنها در پایه دهم هستند، به این ترتیب، ۳۶.۵ درصد از دانشآموزان استان در رشتههای فنی و حرفهای مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: پیشبینی میشود از تعداد ۱۴ هزار و ۳۹۱ دانشآموز پایه نهم در استان، ۷۹۰۳ نفر در رشتههای نظری و ۶۴۸۷ نفر در رشتههای فنیحرفهای و کاردانش پذیرش شوند، همچنین، از مهرماه سال جاری، مدارس فنیوحرفهای و کاردانش ادغام میشوند. درهمه شهرستانها، آمار جذب دانشآموز در پایه دهم رشتههای فنیوحرفهای و کاردانش رشد قابلقبولی داشته است، اگر امسال بتوانیم ۶۴۸۷ دانشآموز جذب کنیم، این آمار برای سال تحصیلی آینده روند رو به رشدی دارد.
خسروی گفت: طبق آمار ۱۵۷ هنرستان در استان وجود دارد که 78 هنرستان مستقل و ۷۹هنرستان ضمیمه دبیرستان هستند، درخواست میشود که در ساخت مدارس جدید، بخشی نیز به هنرستانها اختصاص پیدا کند. از طرفی در این هنرستانها، ۹۸۰ نفر نیروی انسانی مشغول بهکار هستند که شامل ۴۴۰ بانو و ۵۴۰ آقا میشود. با این حال با کمبود ۱۲۰ نیرو مواجه هستیم.
انتهای پیام