کد خبر: 4291181
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۹
امام جمعه شهرکرد:

بصیرت مردم ایران دشمنان را غافلگیر کرد

امام جمعه شهرکرد گفت: انسجام ملی و بصیرت مردم ایران دشمنان را غافلگیر کرد، در حالی‌که گمان می‌کردند ملت ایران دچار تفرقه و ناهماهنگی است، شاهد اتحاد مثال‌زدنی در صحنه بودند.

امام جمعه شهرکرد در خطبه های نماز جمعه

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌و‌بختیاری و امام جمعه شهرکرد، امروز، ۶ تیرماه در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد با اشاره به تحولات اخیر منطقه‌ای و بین‌المللی اظهار کرد: امروز روزهای مهم و تاریخی را سپری می‌کنیم، مردم ما با آگاهی بالا و دریافت اخبار و تحلیل‌های صحیح، انسجام ملی بی‌نظیری را رقم زدند که نشان‌دهنده اصالت ایرانی و اسلامی ملت بزرگ ایران است. 
 
وی ادامه داد: در این مقطع حساس، همه گروه‌ها، احزاب و جریان‌هایی که دل در گرو ایران و نظام اسلامی دارند، اعلام همراهی و همبستگی کردند، این در حالی است که در سال‌های گذشته چنین صحنه‌هایی را کمتر شاهد بودیم. اما ملت ایران با توکل، ایمان و اتکای به خداوند توانسته‌اند در برابر بحران‌ها بایستند. 
 
فاطمی با اشاره به سخن امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه ما هرچه داریم از صاحب‌عصر است، تصریح کرد: این ملت با همین باور توانست کارهای بزرگ انجام دهد. شاه با آن همه ادعا حتی موشک نداشت، اما امروز ایران به پیشرفته‌ترین تجهیزات علمی و نظامی از جمله موشک‌های نقطه‌زن دست یافته است. دشمن تصور می‌کرد ملت ایران به دلیل مسائل سیاسی، اقتصادی و حزبی دچار تفرقه است، اما همین آتش‌بس اخیر نشان‌دهنده اقتدار و انسجام ملت ایران بود. 
 
امام جمعه شهرکرد با تأکید بر اینکه آتش‌بس به معنای صلح نیست، افزود: صلح، شرایط خاص خود را دارد. ما تابع مقام معظم رهبری هستیم. چه بسا تجربه نشان داده که دشمن قابل اعتماد نیست؛ نه در غزه به آتش‌بس پایبند بود، نه در مذاکرات. آن‌ها در حالی ایران را به مذاکره دعوت کردند که سرداران ما را ناجوانمردانه ترور کردند. امروز دست نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روی ماشه است و در آماده‌باش کامل قرار دارند. 
 
فاطمی با رد شایعه ناهماهنگی میان مسئولان گفت: هیچ‌گونه قول مذاکره‌ای داده نشده و هرکس از طرف ملت ایران سخنی می‌گوید، با هماهنگی کامل با نظام است. این اقتضا می‌کند که اتحاد و انسجام‌مان را حفظ کنیم، به یکدیگر بدبین نباشیم و از تخریب داخلی پرهیز کنیم. 
 
وی با اشاره به دشمنی تاریخی رژیم صهیونیستی گفت: چیزی که اسرائیل جنایتکار را آزار می‌دهد، پیشرفت علمی و قدرت روزافزون ملت ایران است. از همان آغاز انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی ایران بر اساس اعتقادی پاک، رژیم غاصب اسرائیل را ظالم و فلسطین را مظلوم دانست، در حالی‌که آمریکا و غرب به دنبال حفظ این رژیم هستند و می‌خواهند صهیونیسم جهان را ببلعد. 
 
امام جمعه شهرکرد تصریح کرد: ملت ایران روزبه‌روز قوی‌تر می‌شود و آمریکا و رژیم صهیونیستی از پیشرفت‌های علمی و دفاعی ایران شرمگین و روسیاه شده‌اند. آنان پیشرفت ایران را لاف می‌دانستند، اما امروز حقیقت برایشان آشکار شده است. 
 
فاطمی در بخش پایانی خطبه‌ها با اشاره به آموزه‌های دینی و تاریخ اسلام گفت: خداوند به ما منت نهاده و هدایت‌مان کرده است. همه چیز در قبضه قدرت اوست.  لذا معرفت و وفاداری به اهل‌بیت باید سرلوحه ملت ما باشد. 
 
وی بیان کرد: ملت ایران همواره از اهل‌بیت (ع) درس گرفته و در همه دوران‌ها، به‌ویژه در دفاع مقدس و وقایع اخیر، نشان داده که بر آرمان‌ها ایستاده است. امروز وظیفه همه ما خدمت به مردم و حفظ همبستگی است. خداوند کسانی را که به خاطر محبت به اهل‌بیت دچار آزار و اذیت می‌شوند، در سایه رحمت خود قرار می‌دهد و در عرش، هم‌نشین امام حسین (ع) خواهند بود.
انتهای پیام
captcha