
به گزارش ایکنا از چهارمحالوبختیاری به نقل از روابط عمومی سپاه قمر بنی هاشم(ع)
حجتالاسلام والمسلمین عبدالله حاجی، صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز ۱۰ اردیبهشت در این مراسم با اشاره اهمیت التزام عملی به معنای واقعی به
ولایت فقیه و تشریح ویژگیهای شهید مطهری بعنوان الگوی جهاد تبیین، گفت: هیچ جهادی مبنایی تر از
جهاد تبیین نیست. جهاد با جان، جهاد با مال، جهاد با آبرو و جهاد اقتصادی همه مبتنی بر جهاد تبیین هستند.
وی با تأکید بر این نکته که اساس جهاد و جنگ ما با
جبهه استکبار، جنگ با ارادههاست بیان کرد: به کوری چشم دشمنان در عرصه موشکی، عرصه پهپاد و تانک و توپ و ابزار نظامی و عرصه طرح و عملیات، عرصه آمادگی برای نابودی استکبار و رژیم صهیونیستی در اوج آمادگی هستیم. باتوجه به آسیبپذیری بالای دشمنان انقلاب اسلامی، قدرت اصلی جبهه انقلاب، ایمان جهادی است.
همچنین سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور در این مراسم گفت: رهبر معظم انقلاب می فرمایند «بسیج مظهر تحقق مردم سالاری اسلامی است». در دوران دفاع مقدس امام راحل با صدور فرمان حضور جوانان در بسیج مردم سالاری در دفاع از کشور را محقق کردند و این حادثه بی نظیری بود. همین امرموجب شد تا دفاع مقدس یک گنجینه و مکتب و الگو برای مردم ایران شود.
رییس سازمان بسیج مستضعفین افزود: بسیج توانست مکتب دفاعی انقلاب اسلامی را خلق کند و امروز باید این اتفاق در سایر عرصههای انقلاب نیز رخ دهد، یکی از آرمانهای ملت ایران تحقق دولت اسلامی و سند اعتلای ده ساله بسیج نیز در همین راستا توسط رهبر انقلاب ابلاغ شده است و امروز در سراسر کشور این تکلیف به دوش ماست.
در ادامه مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم (ع)گفت: امروز همزمان با هفته عقیدتی سیاسی و دهه کرامت، همایش سراسری «حفظ انسجام و دومین جشنواره مالک اشتر شبکه نمایندگی ولی فقیه در بسیج» با هدف تجلیل از منتخبین شبکه نمایندگی ولی فقیه در این نهاد انقلابی، به صورت ارتباط تصویری با سالن ۵ آذر سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا محمدی افزود: در این مراسم همزمان از 11 بسیجی برگزیده در مجموعه نمایندگی ولی فقیه سپاه چهارمحال و بختیاری نیز با حضور سردار اکبری فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم (ع) تجلیل بعمل آمد.
گفتنی است؛ در دومین
جشنواره مالک اشتر بسیج سازمان بسیج مستضعفین از کتاب رزم انفرادی بسیج رونمایی شد و قرار است این کتاب به شمارگان انبوه در اختیار بسیجیان کشور قرار بگیرد.
انتهای پیام