کد خبر: 4278135
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱

دولت برای رفع مشکلات جامعه کارگری تلاش کند

نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌و‌بختیاری گفت: مسائلی در حیطه کارگران وجود دارد که دولت باید برای رفع آن‌ها تلاش کند، امیدواریم این معضلات و نقص‌هایی که وجود دارد حل شود.

دیدار نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با تشکلهای کارگری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌و‌بختیاری، امروز، سوم اردیبهشت در دیدار با جمعی از نمایندگان تشکلات کارگری و کارفرمایی استان اظهار کرد: کار کردن و نان حلال درآوردن مقدس است و حتی این در تمام دوره‌های زندگی پیامبران و ائمه معصوم مورد توجه قرار داشته است. به‌طوری که نقل شده،  امام محمد باقر(ع) در یک روز گرم و آفتابی در نخلستان مشغول به کار بودند و زیر آن آفتاب سوزان عرق می‌ریختند، زمانی که یک فرد درویشی که شیعه نبود از آنجا گذر می‌کرد متوجه کار امام شد. با صدایی که امام متوجه آن شود گفت: یکی از اشراف قریش را می‌بینم که برای مال دنیا چه تلاشی می‌کند حال اگر حضرت عزرائیل آمد و جانت را گرفت چه جوابی به خدا خواهی داد؟ امام به او گفت: من به خدا می‌گویم با تمام وجود کار خواهم کرد تا احتیاجم به کسی مانند تو نیافتد. 
 
وی در ادامه گفت: با توجه به سخن پیامبر اکرم(ص) باید بر دست و بازوی کارگر بوسه زد و ما از این رفتار، نکات بسیار مهمی را بدست خواهیم آورد که در راس آن متوجه می‌شویم کار کردن و نان حلال درآوردن از اهمیت بالایی برخوردار است. 
 
فاطمی گفت: نان حلالی که به زحمت و با عرق جبین به دست بیاید حلال‌ترین نانی است که انسان می‌تواند به دست بیاورد، از طرفی مسائلی در حیطه کارگران وجود دارد که دولت باید برای رفع آن‌ها تلاش کند که امیدواریم این معضلات و نقص‌هایی که وجود دارد حل شود.
انتهای پیام
captcha