کد خبر: 4275583
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸
رئیس حوزه هنری چهارمحال‌و‌بختیاری:

حوزه هنر در چهارمحال‌و‌بختیاری دچار فقر زیرساختی است

احسان قائدی با بیان اینکه در استان چهارمحال‌وبختیاری دچار فقر زیرساختی هستیم، گفت: هیچ پاتوقی برای جمع شدن هنرمندان در استان وجود ندارد، یک سالن تخصصی، یک نگارخانه‌ و حتی خانه هنرمندان در مرکز استان نیست.

احسان قائدی مدیر حوزه هنری چهارمحال و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، احسان قائدی، رئیس حوزه هنری استان چهارمحال‌و‌بختیاری، امروز، 20 فروردین‌ماه در دیدار با نماینده‌ ولی‌ فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد اظهار کرد: حوزه هنری از دهه 70 در استان آغاز به فعالیت کرد و اولویت فرهنگ و هنر در مدیریت‌های کلان استان مهمترین دغدغه امروز است، چراکه شاید کمتر اتفاق افتاده که دستگاهی مدیران فرهنگی را دور هم جمع کند و همفکری شود و همیشه ما به‌دنبال این جلسات بودیم.
 
مدیر حوزه هنری چهارمحال‌وبختیاری افزود: احساس خطر می‌کنیم از اینکه مباحث توسعه‌ای آنقدر در اولویت قرار بگیرد که چیزی از فرهنگ و هنر باقی نماند.
 
وی با بیان اینکه اتمسفر فرهنگی و هنری در استان کمرنگ است، ادامه داد: برای نمونه دغدغه است که در ماه رمضان و محرم فضای مذهبی در شهر با وجود ظرفیت‌ها کمرنگ است. دچار فقر زیرساختی در استان هستیم و هیچ پاتوقی برای جمع شدند هنرمندان در استان نداریم، یک سالن تخصصی، یک نگارخانه‌ وحتی خانه هنرمندان در مرکز استان نداریم.
 
رئیس حوزه هنری استان با اشاره به اینکه فضای فرهنگی در استان امری مغفول است، توضیح داد: ضعف بزرگی در اختصاص منابع و بودجه در راستای حوزه فرهنگ و هنر در استان وجود دارد بنابراین درخواست داریم سازمان برنامه و بودجه وارد شود و بررسی کند که بودجه‌های فرهنگی ادارت کجا هزینه می‌شود چرا نمایندگان مجلس برای رأی گرفتن در مکان‌های دورافتاده که هنرمند ندارد فرهنگسرا بسازد و از مکان‌های دیگر غافل شود.
 
وی افزود: تا فرهنگ و هنر اولویت سیاستگذاری استان قرار نگیرد تحولی در این حوزه صورت نمی‌گیرد ما به شدت از لحاظ فرهنگی، گردشگری و معنوی مورد هجمه هستیم.
 
قائدی با بیان اینکه ما در استان دچار بحران هویت هستیم، بیان کرد: هر استانی برای خود هویتی ساخته و ما تلاشی برای ساخت این هویت نکردیم اما در حوزه هنری تلاش کردیم این هویت را برای مردم کشور روایت کنیم و دو اثر جدی «تاریخ انقلاب اسلامی در چهارمحال‌وبختیاری» و «تاریخ شفاهی مساجد شهرکرد» در این راستا تولید شده است.
 
مدیر حوزه هنری استان گفت: ضمانتی برای اجرای تصمیمات هنری در استان وجود ندارد طی سه سال مدیریت در این مکان طرح‌های بسیاری دادیم اما ضمانتی برای اجرای این طرح‌ها وجود ندارد که یاری و حمایت شما را می‌طلبد.
انتهای پیام
captcha