کد خبر: 4273625
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶
استاندار چهارمحال‌و‌بختیاری بیان کرد:

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ عاملی برای تحقق عدالت اجتماعی

جعفر مردانی گفت: سرمایه‌گذاری برای تولید، نه تنها موجب افزایش رونق اشتغال می‌شود، بلکه عاملی برای تحقق عدالت اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز است.

دیدار نوروزی استاندار

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، جعفر مردانی، استاندار چهارمحال‌و‌بختیاری، امروز، پنجم فروردین‌ماه در دیدار نوروزی با مدیران دستگاه‌های اجرایی استان اظهار کرد: از زمان آغاز خدمت‌گذاری بنده، همواره تلاش کرده‌ایم تا از تمام ظرفیت‌های استان برای رشد و توسعه آن بهره‌برداری کنیم. 
 
وی با بیان اینکه سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید»، نامگذاری شده است بنابراین این فرصت را داریم که نقشه راه دقیقی برای حرکت کشور به سمت پیشرفت و تعالی طراحی کنیم، گفت: در سال‌های اخیر، مباحث اقتصادی به‌عنوان محور اصلی سخنان مقام معظم رهبری و شعارهای سال‌های گذشته مطرح شده است. این شعارها نشان‌دهنده اولویت داشتن اقتصاد در نگاه ایشان است.  
 
مردانی با اشاره به اینکه همه دستگاه‌های اجرایی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی موظفند در این راستا گام بردارند و وظایف خود را به درستی انجام دهند، تصریح کرد: اگر موانع و چالش‌های پیش‌روی سرمایه‌گذاران کاهش یابد، این امر می‌تواند به ایجاد امنیت اقتصادی، کاهش بروکراسی‌های اداری و بهبود شرایط برای کارآفرینان کمک کند. 
 
استاندار چهارمحال‌و‌بختیاری ادامه داد: یکی از شعارهای مهم استان، سرمایه‌گذاری داخلی است، برای تحقق این هدف، کارگروهی ویژه برای تحقق شعار سال شکل خواهد گرفت و شورای اداری توسعه استان نیز تشکیل خواهد شد. 
 
وی اظهار کرد: از همه مدیران دستگاه‌های اجرایی، اداری، سازمان‌ها و ارگان‌ها درخواست می‌شود که تیم مدیریتی استانداری را همراهی کرده تا گام‌های مؤثری در راستای سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال پایدار و کاهش بیکاری برداریم. این امر در نهایت منجر به کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهد شد.
انتهای پیام
captcha