کد خبر: 4265981
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۹

یادواره شهید دانش‌آموز حمید قنبری در شیخ شبان برگزار شد

به همت مدیر دبیرستان متوسطه اول شهدای شیخ شبان، حجت‌الاسلام والمسلمین سجاد بیگی، یادواره شهید حمید قنبری در شیخ‌شبان برگزار شد.

یادواره شهید

حجت‌الاسلام والمسلمین سجاد بیگی، مدیر دبیرستان شهدای شیخ‌شبان در گفت‌و‌گو با ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری اظهار کرد: موفقیت در دستیابی به اهداف تعلیم و تربیت بدون توجه به خانواده و تبیین الگو‌های کامل ممکن نیست و شهدا الگوی عینی و تعَیُّن بخش اسلامی هستند.
 
وی ادامه داد:  یعنی شهدا نه قله‌ای هستند که نمی‌شود به آنها دست یافت و نه همچون افراد درگیر مسائل دنیوی شدند. لذا می‌توانند بهترین سبک زندگی و الگو برای دانش‌آموزان باشند و شخصیت و زندگی شهدای دانش‌آموز باید الگوی دانش‌آموزان امروز باشد. 
 
بیگی با اشاره به اینکه دانش آموزان باید از امام خمینی(ره) و شهدا در مقاومت و ایثار را فرا بگیرند، گفت: دانش‌آموز هوشیار کسی است که حیطه معرفت و دانش خود را در دایره کتاب‌ها محدود نکند، بنابراین باید دانش‌آموزان با توجه به محیط اطرافشان و آنچه که در تاریخ گذشته است درس و عبرت بگیرند و بپرسند چه درسی و اندوخته‌ای بالاتر از آنکه شهدا داده‌اند. چه بسا یکی از درس‌هایی که آنها به ما آموخته‌اند شناخت ماهیت دشمنان میهن اسلامی است. 
 
وی عنوان کرد: باید به این مهم نیز توجه داشت که شخصیت و زندگی شهدای دانش‌آموز باید به عنوان الگو قرار گیرد تا بدین ترتیب روحیه شهادت‌طلبی و فداکاری در دانش‌آموزان تقویت شود. 
 
گفتنی است، حمید قنبری شیخ شبانی ۲۹ بهمن سال ۱۳۵۰ در روســتای شیخ‌شبان از توابع شهرستان شهرکرد چشــم به جهان گشــود. تا پايــان دوره ابتدايی درس خواند. از سوی بسيج در جبهه حضور يافت. ۲۳ اسفند سال ۱۳۶۶ در شاخ شمیران توسط نيروهای عراقی بر اثر اصابت گلوله به ســر، شهيد شد. مزار او در گلزار شهدای زادگاهش قرار دارد. 
 
روستای شیخ شبان در فاصله ۴۰ کیلومتری از شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری و از توابع شهرستان بن است که ساکنان این روستا از سادات هستند و این روستا در دوران دفاع مقدس ۸۵ شهید تقدیم نظام کرده که موجب شده این روستا در میان روستاهای کشور، روستای نمونه ایثارگری لقب گیرد.
انتهای پیام
captcha