کد خبر: 4254332
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴
نماینده ولی‌ فقیه در چهارمحال‌وبختیاری:

ارتش جمهوری اسلامی امروز ابهت و عظمت دارد

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی با تأکید بر اینکه ارتش نظام جمهوری اسلامی امروز ابهت، حشمت، عظمت و فخر و فخامت دارد، گفت: ارتش نیروی ارزنده‌ای است که در مواقع حساس برای حفظ خاک ایران عزیز با تعالیم عالیه، انضباط نظامی، تدین و ایمان راسخ و با تواضع و فروتنی و انقیاد نسبت به فرماندهی کل قوا جان فدا می‌کند.

سیدابوالحسن فاطمی، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی، نماینده ولی‌ فقیه در استان امروز، ۲۵ آذرماه در اجلاسیه ۵۰۰ شهید ارتشی چهارمحال‌وبختیاری که با حضور جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، مسئولان نظامی و دستگاه‌های اجرایی استان و عموم مردم و خانواده‌های شهدا در مصلی امام خمینی(ره) شهرکرد برگزار شد با ابراز خرسندی از برگزاری این برنامه معنوی در استان برای اولین بار، اظهار کرد: سال آینده استان چهارمحال و بختیاری صحنه برگزاری دومین اجلاس ۲۵۰۰ شهید استان خواهد بود و مجموعه سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) دور اول این اجلاسیه را با شکوه و عظمت برگزار کرد و سال آتی نیز این برنامه فاخر برگزار خواهد شد.

وی با ذکر اینکه پاسداشت قدر و منزلت والای مادران و پدران شهدا از عهده ما با بیان یا برگزاری برنامه‌ها خارج است، ادامه داد: با اینحال این مجلس عالی با حضور فرماندهان نظامی و نیروهای مسلح و نیز خانواده‌های معظم شهدا بسیار غنیمت است و جای قدردانی دارد.

فاطمی با تأکید بر مقام حضرت ام البنین(س) که سرسلسله مادران شهدا هستند، افزود: خانواده‌های معظم شهدا به حضرت ام البنین(س) و حضرت زینب(س) اقتدا کردند و جایگاه این بانوان جای تبیین و روشنگری بیشتر دارد.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه حرم عقیله بنی هاشم(س) این روزها جولانگاه افرادی است که شاید صلاحیت ندارند، بیان کرد: در نقل‌های تاریخی آمده است که وقتی خبر شهادت شهدای کربلا را به مدینه آوردند، مردم فوج فوج به دیدار عبدالله بن جعفر، همسر حضرت زینب(س) رفتند و در جلسه‌ای که مردم برای تسلیت آمده بودند، ایشان شاکر خدا بود که فرزندانش فدای راه مقدس حسینی(ع) شدند که این، نگاه و بصیرت بزرگان و پیشکسوتان دین و سردمداران ماست.

فاطمی تأکید کرد: در تاریخ صدر اسلام می‌خوانیم زمانی که سپاه ابرهه برای نابودی کعبه آمدند، مردم مکه دچار رعب و وحشت شدند تا جایی که همه به کوه‌ها و بیابان‌ها پناه بردند و شهر مکه خالی از سکنه شد. همین مردم مکه اما تحت تربیت تعالیم اسلام و پیامبر(ص) چنان پرورش یافتند و شجاع و دلاور شدند که در برابر دشمن نه تنها سرزمین خود را حفظ کردند بلکه برای اشاعه دین به دیگر سرزمین‌ها نیز رفتند و سرزمین بزرگ اسلامی را ایجاد کرد.

وی ادامه داد: رضاخان پهلوی وقتی روی کار آمد، نظامیان و گذشته ایران را تحقیر می‌کرد و قائل بود که آنان ناقص و ناتوان بودند و لذا بر آن شد که ارتشی منسجم ایجاد کند و در طی ۲۰ سال نفوذ و قدرت در ایران توانست ارتش را تشکیل دهد و مستقر کند. اما پرسش اینجاست که در سوم شهریور ۱۳۲۰ وقتی ایران اشغال شد، ارتش منسجم رضاخان کجا بود و چرا از خاک ایران و هستی کشور دفاع نکرد.

نماینده ولی‌ فقیه در استان تصریح کرد: این ارتش تحت تعالیم اسلام و قرآن و انقلاب اسلامی قرار گرفت و در جریان دفاع مقدس افتخارآفرینی و از آب و خاک میهن دفاع کرد و ارتش نیروی ارزنده‌ای است که برای مراقبت از اسلام و انقلاب و میهن جان فدا می‌کند و افتخارات زیادی را در تاریخ ثبت کرد.

وی با تأکید بر اینکه ارتش نظام جمهوری اسلامی ابهت، حشمت، عظمت و فخر و فخامت دارد، گفت: ارتش نیروی ارزنده‌ای است که در مواقع حساس برای حفظ خاک ایران عزیز با تعالیم عالیه، انضباط نظامی، تدین و ایمان راسخ و با تواضع و فروتنی و انقیاد نسبت به فرماندهی کل قوا جان فدا می‌کند.

انتهای پیام
captcha