کد خبر: 4249659
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۱

تداوم خدمت‌رسانی جهادی بسیج پزشکی در چهارمحال‌وبختیاری

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) از تداوم برنامه‌های خدمت‌رسانی جهادی در چهارمحال و بختیاری به مناسبت هفته بسیج خبر داد.

خدمات جهادی پزشکی

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری به نقل از روابط عمومی سپاه استان، سرهنگ کاظم کبیری، مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) از تداوم برنامه های خدمت‌رسانی جهادی در چهارمحال و بختیاری به مناسبت هفته بسیج خبر داد و اظهار کرد: شجره طیبه بسیج میراث ماندگار معمار کبیر انقلاب اسلامی است که در عرصه‌های مختلف مصداق بارزی برای شعار این هفته بوده یعنی «بسیج با مردم، برای مردم» بوده است.

کبیری با یادآوری تداوم برنامه های متنوع سازمان بسیج جامعه پزشکی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، اضافه کرد: افزون بر 20 عنوان برنامه در کانون‌های تابعه این سازمان با رویکرد خدمت به مردم اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: اعزام تیم‌های آموزشی، بهداشتی درمانی عمومی و تخصصی به مناطق کمتر برخوردار و صعب‌العبور چهارمحال و بختیاری و برپایی ایستگاه سلامت و سنجش سلامت عموم مردم و حضور گسترده در برنامه میقات صالحین همزمان با هفته بسیج در سطح استان برگزار می‌شود.

کبیری افزود: پاسداشت و تکریم خانواده‌های شهدای بهداری دفاع مقدس و شهدای مدافع سلامت استان و جانبازان، برگزاری جلسات جهاد تبیین با موضوع دستاوردهای حوزه سلامت بعد از انقلاب اسلامی و همچنین روشنگری و نشست‌های بصیرتی پیرامون وقایع منطقه و مبحث نفوذ در حوزه بهداشت درمان، حضور اعضای سازمان بسیج جامعه پزشکی در پویش نذر خون از دیگر برنامه های گرامیداشت هفته بسیج به شمار می‌رود.

وی در پایان گفت: اعضای بسیج جامعه پزشکی در برنامه شکوه اقتدار همزمان با پنجم آذرماه و میثاق با ولایت نیز حضور حداکثری خواهند داشت.

انتهای پیام
captcha