کد خبر: 4235296
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
همزمان با سراسر کشور

پویش «جشن عاطفه‌ها» در چهارمحال‌بختیاری آغاز شد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال‌وبختیاری از اجرای پویش «جشن عاطفه‌ها» در راستای حمایت از دانش‌آموزان نیازمند استان خبر داد.

جشن عاطفه ها

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، جاسم محمدی فارسانی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال‌وبختیاری امروز، ۱۷ شهریورماه در جمع خبرنگاران از اجرای پویش «جشن عاطفه‌ها» در راستای حمایت از دانش‌آموزان نیازمند استان خبر داد و گفت: 19 هزار دانش‌آموز نیازمند استان در آستانه سال جدید تحصیلی چشم به راه کمک‌های مردمی هستند.

وی با اشاره به روش‌های مشارکت در این پویش، افزود: مراجعه به ادارات کمیته امداد و مراکز نیکوکاری در سراسر استان و همچنین کد دستوری #۰۳۸*۸۸۷۷* و شماره حساب ۰۴۱۲_۵۰۰۳_۹۹۷۹_۶۰۳۷ برای پرداخت غیرحضوری کمک‌های مردم نیکوکار استان در نظر گرفته شده است.

محمدی با اشاره به کسب موفقیت‌های تحصیلی توسط دانش‌آموزان و دانشجویان تحت حمایت طی سال‌های گذشته، ادامه داد: کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم نیکوکار و خیر استان علاوه‌ بر رفع بخشی از نیازهای اقتصادی آن‌ها گامی در راستای توسعه کشور نیز هست.

مدیرکل کمیته امداد استان با تقدیر از کمک‌های مردم خیر و نیکوکار استان، تصریح کرد: سال گذشته هفت میلیارد و 500 میلیون تومان کمک‌های نقدی و غیرنقدی خیران و نیکوکاران از طریق پویش جشن عاطفه‌ها به دست دانش‌آموزان نیازمند رسید که امیدوار هستیم امسال این کمک‌ها به بیش از هشت میلیارد تومان افزایش یابد.

انتهای پیام
captcha