کد خبر: 4235161
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳

تأکید خطیب جمعه شهرکرد بر حراست از ارزش‌های دینی

امام جمعه موقت شهرکرد گفت: جمهوری اسلامی در سایه دین مبین اسلام، تشیع و ارزش‌های دینی و امامان معصوم(ع) همواره از خطرات محافظت شده و امروز نباید اجازه دهیم که ارزش‌های دینی لطمه ببیند و خدشه‌ای به آنها وارد شود.

سیدابوالحسن فاطمی، امام جمعه موقت شهرکرد

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی، امام جمعه موقت شهرکرد، امروز، ۱۶ شهریورماه در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد اظهار کرد: به استناد حدیث پرمعنای نقل شده از امام حسین(ع)، شناخت خدا و به دست آوردن معرفت الهی لازمه شناخت امام زمان خود و اطاعت از ایشان است.

فاطمی تبعیت از امام جامعه را لازم دانست و افزود: در هر زمانی درب رسیدن به خداوند، امامان معصوم(ع) و جانشینان آن‌ها هستند.

فاطمی نقش دانشگاه‌ها، مراکز فرهنگی و آموزش و پرورش در انجام کارهای فرهنگی، برنامه‌های تبیینی و فعالیت‌های روشنگری در رابطه با مسائل دینی و اخلاقی در جامعه را مهم برشمرد و تصریح کرد: حجاب یکی از مهم‌ترین مسائلی بوده که در جامعه ما به معضل اجتماعی و فرهنگی تبدیل شده است.

وی گفت: دشمن با فعالیت‌های مختلف و سر و صداهایی که شاهد آن هستیم می‌خواهد مردم را به سمت و سوی غربی شدن هدایت کند و ما را از ارزش‌های اخلاقی و دینی‌مان دور کند و باید بر روی مواضع خودمان محکم بایستیم تا دشمن نتواند اهداف خود را در جامعه ما پیاده کند.

وی محمدرضاشاه پهلوی را به‌عنوان فردی ضعیف در سال‌های سلطنت خود دانست و افزود: این شاه اختیار کاری را نداشت چون سیاستمدارها اجازه نمی‌دادند پایش را از گلیم خود درازتر کند، اما احترام زیادی در بین قدرت‌های استکبار جهانی داشت و این مسئله به‌دلیل این بود که می‌خواستند از کشور ایران و مردم آن سوءاستفاده کنند و به اهداف خود در این کشور برسند.

امام جمعه موقت شهرکرد در پایان گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود دین مبین اسلام، تشیع و ارزش‌های دینی و امامان معصوم(ع) همواره از خطرات محافظت شده و اکنون زمانی است که باید بترسیم که ارزشی از ارزش‌های اسلام و این کشور اسلامی کم بشود، نباید اجازه دهیم که ارزش‌های دینی لطمه ببیند و خدشه‌ای به آنها وارد شود.

انتهای پیام
captcha