به گزارش ایکنا از چهارمحالوبختیاری و به نقل از اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی ادارهکل آموزش و پرورش، یونس اروجی، رئیس اداره قرآن، عترت(ع) و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان امروز ۱۱ شهریورماه در دومین نشست هیئت اندیشهورز قرآن، عترت و نماز ادارهکل آموزشوپرورش استان گفت: این اداره در حال تهیه و تدوین نقشه راه چهار ساله برای فعالیتهای این حوزه در سطح مدارس و آموزش و پرورش مناطق استان است.
وی ادامه داد: نشستهای هیئت اندیشهورز قرآن، عترت و نماز ادارهکل آموزشوپرورش چهارمحال و بختیاری با هدف ارتقای سطح تربیتی مدارس با دعوت و هماندیشی با چهرهها و فعالان قرآنی این نهاد برگزار میشود.
در ادامه، سعید رحمتی، رئیس سابق اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان، اظهار کرد: توجه به اقامه نماز باید در صدر برنامههای این اداره قرار گیرد، چرا که نماز زیربنای همه کارهای فرهنگی در آموزش و پرورش است.
وی ادامه داد: اگر میخواهیم برنامههای اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش به نتیجه برسد باید تمامی نهادهای مرتبط و کل مجموعه ستادی آموزش و پرورش با این اداره همراه و همقدم باشند.
رحمتی در ادامه به ضرورت تربیت نیروی انسانی قوی و کارآمد نیز اشاره کرد و گفت: اگر نیروی انسانی توانمند نداشته باشیم، برنامههایمان در حد کاغذنوشته باقی میماند و ظهور و بروزی نخواهد داشت، لذا برگزاری دورههای توانمندسازی و ایجاد انگیزه برای نیروی انسانی باید در اولویت کار این اداره قرار بگیرد.
در ادامه نشست، غلامحسین فاتحی، دبیر و نخبه قرآنی، با اشاره به این نکته که فعالیتهای اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان از جمله برگزاری مرحله استانی مسابقات، برگزاری طرح افطاری روزه اولیها، برگزاری جشنهای تکلیف، برگزاری محافل قرآنی دانشآموزی و ... جلوه خوبی در بین دانشآموزان و فرهنگیان استان داشته، گفت: فعالیتهای این اداره در طول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ بسیار عالی و قابل تقدیر بوده اما هنوز تا رسیدن به قله فاصله داریم که لازمه آن نیز حل مشکل نیروی انسانی در آموزش و پرورش است.
فاتحی افزود: همه ما میدانیم نماز پایه و اساس فعالیتهای تربیتی در مدارس است و آنچه تجربه ۳۰ سال خدمت در آموزش و پرورش به ما نشان میدهد این است که نماز جماعت در مدرسهای به صورت منظم برگزار میشود که نیروی انسانی معتقد در آن مدرسه وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: در همین راستا باید تلاش کنیم ائمه جماعت با انگیزه با روحیه تربیتی که توانایی برگزاری جذاب فعالیتهای مذهبی را داشته باشند در مدارس حضور پیدا کنند.
عباس قاسمی، معلم بازنشسته و ارزیاب کشوری دارالقرآنهای آموزش و پرورش نیز در این نشست گفت: همه ما این نکته را تأیید میکنیم که قدم اول برای اجرای هرچه بهتر برنامهها، آموزش نیروی انسانی و ایجاد انگیزه برای آنهاست.
قاسمی در ادامه به نقش ارزیابیهای سالانه مدیران مدارس و رؤسا و مدیران آموزش و پرورش مناطق و شهرستانها در زمینه فعالیتهای قرآنی اشاره کرد و گفت: این ارزیابی باعث خواهد شد مدیران ما فعالیتهای حوزه قرآن، عترت و نماز را بیش از پیش در اولویت کار خود قرار دهند.
وی به نقش مشارکت و فعالیتهای دانشآموزی در پیشبرد اهداف این اداره اشاره کرد و گفت: شورای دانش آموزی هر مدرسه کمیته ای تحت عنوان قرآن و عترت دارد که باید سعی کنیم این کمیته را در همه مدارس فعال و نقشش را پررنگ کنیم تا در برگزاری فعالیتهای قرآنی و مذهبی مدرسه، با مدیر و معاون پرورشی همکاری و همراهی داشته باشد.
انتهای پیام