به گزارش ایکنا از چهارمحالوبختیاری، کرم شیخپور، رئیس شوراهای حل اختلاف چهارمحالوبختیاری امروز، سوم مردادماه در همایش ستاد صبر استان با اشاره به وجود ۱۷ حوزه قضایی در این استان، اظهار کرد: شوراهای حل اختلاف استان در سال گذشته به بیش از ۸۰ هزار پرونده رسیدگی کردند که به همت اعضای شورای حل اختلاف، معتمدین و ریشسفیدان، ۳۲ درصد از این پروندهها منجر به صلح و سازش شد.
وی افزود: سال گذشته ۱۲ پرونده قابل اجرای قصاص نفس بود که ۱۰ مورد از آنها به همت بزرگان منجر به صلح و سازش شد، همچنین ۱۰ فقره نزاع دستهجمعی منجر به صلح شد که در یک فقره از نزاعها بین دو طایفه و از اسلحه استفاده شده بود.
رئیس شوراهای حل اختلاف چهارمحالوبختیاری گفت: ۱۹ فقره پرونده بسیار سنگین اصناف تشکیل و ۳۶ فقره پرونده کلان مالی منجر به صلح و سازش شد، همچنین در سال گذشته ۲۷۲ زندانی با تلاش شوراهای حل اختلاف و ستاد صبر آزاد و ۱۴۴۶ فقره پرونده توسط صلحیاران انجام بررسی و مختومه شد.
انتهای پیام