کد خبر: 4225820
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰

رقابت بیش از ۲۷ هزار داوطلب آزمون سراسری در چهارمحال‌وبختیاری

رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: ۲۷ هزار و ۴۵ نفر از داوطلبان نوبت دوم آزمون سراسری در چهارمحال‌وبختیاری به رقابت می‌پردازند.

کنکور سراسری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری و به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، یاسر پیرعلی، رئیس دانشگاه شهرکرد با اشاره به اینکه تعداد داوطلبان نوبت دوم آزمون سراسری در استان ۲۷ هزار و ۴۵ نفر هستند، اظهار کرد: بیشترین تعداد داوطلبان استان با ۷۰۶۴ نفر در گروه آموزشی علوم تجربی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

رئیس دانشگاه شهرکرد با اشاره به اینکه محل برگزاری و حوزه اصلی آزمون دانشگاه شهرکرد است، گفت: این آزمون در مجموع در ۱۰ حوزه امتحانی و در شهرهای شهرکرد، بروجن، لردگان، اردل، خانمیرزا، کیار و کوهرنگ برگزار می‌شود که بیش‌ترین تعداد داوطلب کنکور با ۷۵۶۳ نفر مربوط به شهرستان شهرکرد است.

به گفته نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس نمایندگان تام‌الاختیار چهارمحال‌وبختیاری، آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز پنجشنبه، ۲۱ تیر ماه آزمون گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی بعدازظهر همان روز و آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی صبح روز جمعه، ۲۲ تیرماه برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha